Jump to content

Superio

Leden
 • Content Count

  46
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

6 Neutraal

About Superio

 • Rank
  Newbie

Algemeen

 • Geslacht
  Man
 • Woonplaats
  010
 • Auto
  Kia Rio 2013 Super Pack met VSM
 1. Ja klopt er gaat altijd een paarse fles in. Is 1 x per jaar voldoende? Verstuurd vanaf mijn RMX1931 met Tapatalk
 2. Ik heb mijn Rio alle beurten door de dealer laten doen. Ze doen dan iedere keer een additief bij de brandstof. Nu is mijn Rio uit de garantie en wil ik de buurtjes gewoon door de goedkope garage laten doen. Welke additieven gooien de dealers er meestal in? Verstuurd vanaf mijn RMX1931 met Tapatalk
 3. #47 1.2 CVVT Super Pack Aurora Pearl Black met VSM jan.2013
 4. Heb die brief ook gehad. En de voertuigbewijs ook opgestuurd. Kreeg na 1 week weer een ander terug maar met een aangepast BPM bedrag. Niks aan de hand. Betreft alleen een administratief wijziging.
 5. Heel netjes! Ziet er beter uit dan de camera die je erop moet schroeven. Hoe heb je die gat (waar de draden doorheen moest) van je vorige camera gedicht? Of heb je die gat gewoon zo gelaten?
 6. Afgelopen weekend ook de module van Ebay geinstalleerd. Inklappen via afstandbediening auto afsluiten. Uitklappen als contact wordt aangezet en in-uitklappen ook nog normaal via de knop. Alles zelf gedaan met behulp van dit forum en advies van Xtra40 en Handyman. Alles nagemeten met een multimeter. En solderen maar. Was zo gepiept. Het is echt een aanrader aangezien ik altijd vergeet de spiegels dicht/open te klappen. Een waardevolle toevoeging voor maar 8 euro.
 7. Vandaag voor de popnagelactie geweest in schiedam. Was binnen 1 minuut gebeurd. Kreeg een goodybag mee met diverse handige spulletjes en kortingsbonnen van Kia.
 8. Heb een zwarte Rio en ook veel krasjes ontdekt. Tevens 1 kras weg laten werken bij de schadehersteller. Op zwart zie je alle krasjes goed en op wit minder. Ik denk ook dat de kwaliteit van de Kia lak minder is dan de duurdere auto's.
 9. Ok bedankt! Tussen welke draad plaats je de schakelaar? En werkt de module die jij hebt ook met de afstandbediening dus op afstand?
 10. Wat heb je allemaal nodig buiten om de module: http://www.ebay.nl/i...9#ht_2955wt_978 En de aan/uit schakelaar: http://www.ebay.nl/i...984.m1439.l2649 En wat is het verschil tussen de bovengenoemde module en deze: http://www.ebay.com/...EWNX:IT&vxp=mtr Wil graag deze zelf inbouwen maar weet niet zeker of ik de juiste spullen heb daarvoor en of de handleiding van Xtra40 nog geldt voor deze modules met de aan en uit schakelaar.
 11. Hoeveelkost het als ik het rechtstreeks via jullie bestel?
 12. Ik zal een combinatie van het volgende willen: - poetsdag - parkeerdeuk herstellen voor een zacht prijsje - inbouwdag (electriciteit aanwezig) - lunch op vrijwillige basis - korting op producten ( groupbuy)
×
×
 • Create New...