Jump to content

Arie D

Leden
 • Posts

  52
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Arie D last won the day on June 25 2013

Arie D had the most liked content!

About Arie D

 • Birthday 10/30/1934

Contact Mogelijkheden

 • MSN
  ``QQ`` 910523942@qq.com
 • Skype
  Arie Doorduijn

Algemeen

 • Geslacht
  Man
 • Over jezelf
  115 KG netto 193cm(was ooit 198)
 • Woonplaats
  Ossendrecht
 • Hobby's
  Wielvoertuigen
 • Werk
  Niets meer.
 • Auto
  Picanto D 1.0 2013
  Alfa Romeo Sprint 1.7 QV 1989

Recent Profile Visitors

655 profile views

Arie D's Achievements

Contributor

Contributor (5/14)

 • First Post
 • Collaborator
 • Conversation Starter
 • Week One Done
 • One Month Later

Recent Badges

14

Reputation

 1. Hi, Mijn camera zit in het 3e remlicht (veel werk !) Is een camera van Witson. Aansluiting voor de camerasturing is te vinden bij de draadbundel naar het linker achterlicht (achter in), daar vandaan loopt een dunnere bundel naar het rechter achterlicht. In die bundel moet je de groene draad hebben !
 2. Arie D

  Uw BOETES

  Hallo Allemaal, Ik word dit jaar 80 en leef van net iets meer als een kale AOW, heb nu ongeveer 60 jaar mijn rijbewijs (A t/m Z oid ) Als ik een prent krijg, hoe laag ook is dat dan ook een groot financieel probleem.Als iemand het met een fors inkomen heeft , en dan heb ik het nog niet eens over bonusjagers of CD plaat houders, dan is dat voor hen niet of nauwelijks merkbaar terwijl het bij mij op zijn minst enkele maanden heel krap zitten is en extra tot enkele maanden achter de geraniums veroordeeld ben. 10 dagen in de bak zitten voor een voorval komt bij iedereen flink aan hoeveel je ook verdient maar voor een AOW er of een eenoudergezin een twee drie vier vijf honderd euro ophoesten komt mij nu in deze tijd bijna over als financiele terreur tegen onder modalen ! Een wet boeteheffingen met een koppeling aan inkomen voor gedeeltelijke toeslag of vermindering met om maar iets te noemen een kantelpunt bij MODAAL zou voor veel mensen in deze incasso maatschappij het leven wat leefbaarder maken , toch? Alleen is het wel zo dat diegenen die rond de tafel zitten in de wetgeving fabriek allen zeker boven modaal zitten dus evt in hun eigen vlees moeten snijden ! Denk er is over en laat wat horen, als het even kan niet bij mij maar daar waar de boetetarieven worden verzonnen!
 3. Hoi, Dit lijkt mij een leuk probleempje voor een overijverige incasso agent !
 4. Hoi, Natuurlijk een 7 polige set, er mag maar 400 KG achter met een haak druk van 25 kg, zoals omschreven in het trekhaakdocument. Dus een vouwcaravan zou kunnen en dan heb je misschien wel de extra draden nodig !?
 5. Hoi, Ik heb een donkerbruin vermoeden dat ze alleen demontabele haken op voorraad hebben. Misschien is het slim om eerst een offerte te vragen voor een vaste set. Zo is het bij mij ook gegaan, heb toen een demontabele gekregen voor de prijs van een vaste !
 6. Hoi Peter, Heb onlangs ook een trekhaak gemonteerd. Dat gaat heel eenvoudig zonder dat de bumper los moet. Heb een haak van Rameder met kabelset en een heel goede beschrijving voor montage. De Rameder haak is ook nog eens goedkoop ! en snel in huis. Even op internet zoeken, het is de moeite waard. Gr
 7. Hoi, Scrol even terug dan vindt je een trekhaak van Rameder en de kabel set naar je voorkeur, eea is natuurlijk wel doe het zelf .voor deze prijs. Een heel goede montage handleiding is bijgevoegd.
 8. Oei, moeilijke vraag, de computer, ECU, zal de gasklep hopelijk zelf instellen, maar ik vind het toch vreemd wat je ervaart en ik zou met dit probleem echt direct naar de dealer gaan want ik verdenk toch dat basisinstellingen niet kloppen of dat er een vacuum lek is bij de gasklep.
 9. Een vermoedelijk forse stroomverbruiker ergens in het circuit (radio , sigaretten aansteker ed) is zeker niet aan te raden. Direct op de accu is de enige goede oplossing. Zie beschrijving van bedrading aansluiten voor trekhaak van mij in begin van de topic !
 10. Is dat constant of gaat dat over als de motor warm is? Iets dergelijks heb ik alleen maar als ik koud wegrijdt, dan wil hij er even echt vandoor. Rijdt je veel korte ritten en hoeveel km zit erop? Kan het zijn dat de gasklep zich nog zelf moet instellen (in leren ) ?
 11. Hij zegt er wel een hele dag voor nodig te hebben, omdat hij de accu 8 uren lang moet laten ontladen.? Ik ben niet branchevreemd maar iets als dit heb ik nog nooit gehoord?
 12. Dat zou wel eens een vacuum lek kunnen zijn ergens in het inlaat systeem.
 13. Ik rijd een Picanta 1.0 3 deurs van 4 jan 2013 standaard uitvoering en heeft dus geen airco , de wagen staat altijd buiten en heeft nooit van binnen beslagen ruiten gehad. Circulatie binnen of met verse lucht van buiten, er is nooit aanslag geweest. Samengevat kan het dus alleen de airco zijn die de problemen veroorzaakt. Met vriendelijke groet, Arie Mijn vocht uitstoot telt trouwens voor Twee.
 14. Ja, ik moet het toch even kwijt, dit jaar twee maal in China geweest, in totaal 10 weken in verschillende steden aan de oostkust. In al die tijd heb ik in totaal een oud type Rio gezien en geen enkele Picanto. In enkele steden, waar Amsterdam bij in het niet valt, alleen grotere Kia`s gezien. In de stad Xiamen rijden veel taxibedrijven met grotere Kia`s veelal op LPG of CNG (Aardgas) Opmerkelijk is wel dat beide brandstoffen niet gearomatiseerd zijn, je ruikt echt niet dat er op gas wordt gereden, ergo een gaslek is ook niet makkelijk vroegtijdig op te merken. Opmerkelijk is hier ook dat kleinere auto`s alleen maar oude wagens zijn, zie je toch een klein type auto dan is het een Mini Cooper of een Mini Mercedes etc van wel heel recente bouwjaren. Op internet bij Alibaba.com zijn wel Kia onderdelen van vroeger en nu te vinden tegen spotprijzen ! Recentelijk ben ik te weten gekomen dat je vanuit China en de rest van de wereld in je bagage tot 460 € aan goederen terug mag meenemen zonder dat er invoerrechten op geheven worden. Opvallende kleine auto !
×
×
 • Create New...