rob6inlijn

Leden
 • Aantal bijdragen

  6
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

2 Neutraal

Over rob6inlijn

Algemeen

 • Geslacht
  Man
 • Over jezelf
  58 jr, getrouwd en 3 kids
 • Woonplaats
  noord-holland
 • Hobby's
  (Race)fietsen, wandelen en hardlopen.
 • Werk
  Waterschap
 • Auto ('s)
  MB 280se uit 1983 (verkocht helaas, leukste auto ooit), lexus cs 430, Kia Sportage uit 2012 tot nu.
 • Auto ('s)
  Niro metal stream, dynamic line met trekhaak
  Bouwjr 2018

Recente profielbezoeken

44 profielweergaven
 1. Thuisbrenger / reservewiel

  Wat dacht je van gewichtsbesparing versus de kans dat je een x de reserveband nodig hebt. Bij deze hybride draait het ook om gewicht, waar ze juist veel moeite voor doen zoals je weet (motorkap en achterklep). In mn Lexus helemaal geen reservewiel, alleen spuitbusje en electrischr pomp.
 2. te koop gevraagd nieuwe band + velg sportage 2011

  Wat dacht je van mijn setje velgen, verkoop je er weer 3 door en hou jij de mooiste Maak ik een leuk prijsje voor je. grt Rob
 3. Vanwege inruil van mijn Sportage bied ik mijn winterbanden met originele 17 inch LM Kia velgen aan. Auto is van 2012. De banden zijn nog goed voor 1 - 2 winters, het profiel Is nog ca. 4 mm dus ruim boven minimum van 1,6 mm. Er is ca. 30.000 km mee gereden. Het merk is Yokohama. De velgen zijn zeer fraai zonder enige stoepranschade of wat dan ook. vanwege beperkte opslagcapaciteit verwijs ik naar de foto's op Marktplaats onder de rubriek accesoires/ overige in auto,s diverse. Rob De vraagprijs is € 599,--.
 4. Weer terug

  Beste lezers, na zo,n 6 jaar weer actief op dit forum.hoewel actief, ik ben meer een lezer dan een schrijver. eind van het jaar zijn we vanwege de mooie inruilactie op de niro vrij onverwacht overgegaan tot de aanschaf van een nieuwe Niro. Hij wordt een dezer dagen geleverd. Wij ruilen onze mooie Sportage in waar we dan vanaf maart 2013 in hebben gereden. Totaal ca 80.000 km zonder enig probleem. Hopelijk zal dat met de Niro ook zo gaan. We waren na een toevallig geplande proefrit eigenlijk wel meteen gevallen voor deze mooie hybride die ook nog eens flink mag trekken. maar vooral het electrisch rijden trekt ons aan. zodra er nieuws is laat ik het weten
 5. even voorstellen

  Wat is er zoal meer het vermelden waard . Ik ben 58 jaar, werkzaam bij een groot waterschap . Getrouwd en 3 kinderen . 2 jongens en 1 meid allemaal het huis uit (heerlijk ). Allemaal gek op auto, s; 1 rijdt een honda s2000. En heeft daar eigenhandig een turbokit op gebouwd . Griezelig veel vermogen. De ander heeft minimaal 20 civic crx gekocht opgeknapt en weer verkocht op onze oprit . Rijdt nu een ouwe bmw530, vanwege de heerlijke automaat . Ik ben gek op wandelen fietsen en hardlopen. Deze zomer ,eigenlijk over 4 weken al, ga ik op de fiets naar Rome met mn fiets maat . Lekker 4 weken er tussen uit. Tot zover maar even .
 6. even voorstellen

  Hallo Zoals het hoort op forums even wat over mijzelf en de auto. Je mag mij wel een echte autogek noemen. Ik lees veel (heel veel) over auto ,s. En mag er ook graag naar kijken en vooral in rijden. Tot dec 2012 was ik nog in t bezit van een oldtomer een w126, mercedes s klasse, voor de niet ingewijden uit 1983. Super veel plezier van gehad. Doordat ik ook graag een cabrio wilde en vond moest die helaas de deur uit. Naast de kia sportage hebben we dus een lexus sc 430 in de garage staan. Weliswaar van 2002, en met 2 ton op de teller, maar dat doet aan de lol niks af. We hebben eigenlijk nooit 2x achter elkaar hetzelfde merk gekocht . Dat we nu einde kia zitten heeft mn te maken met de goede ervaring van een familie lid en een collega. En omdat we hem zelf toch wel de mooiste betaalbare hoogzitter vinden. (Aals ik barstte van het geld kocht ik een audi q5 of q3). En niet te vergeten de mooie 7 jaar garantie. We hopen er lang mee te doen en ik hoop veel plezier van t forum te hebben.