rob6inlijn

Leden
 • Aantal bijdragen

  18
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  1

Waardering in de gemeenschap

4 Neutraal

Over rob6inlijn

 • Rang
  Newbie
 • Verjaardag 30-01-1955

Algemeen

 • Geslacht
  Man
 • Over jezelf
  63 jr, getrouwd en 3 kids
 • Woonplaats
  noord-holland
 • Hobby's
  (Race)fietsen, wandelen en hardlopen.
 • Werk
  Waterschap
 • Auto ('s)
  MB 280se uit 1983 (verkocht helaas, leukste auto ooit), lexus sc 430, Kia Sportage uit 2012 tot nu.
 • Auto ('s)
  Niro metal stream, dynamic line met trekhaak
  Bouwjr 2018

Recente profielbezoeken

199 profielweergaven
 1. rob6inlijn

  Bochtverlichting

  Klopt het dat er geen bochtverlichting zit op onze Niro's? wel even getest maar zag niets. Stond wel stil en had misschien niet mijn dimlicht aan. Maar zou niet nodig moeten zijn, als het hetzelfde zou werken als op de Sportage. ben benieuwd.
 2. rob6inlijn

  Sportage velgen op de Niro?!

  Ik heb zoals bekend (zie rubriek te koop) vier mooie Kia velgen overgehouden na inruil van mn Sportage. Ik heb eens even gekeken naar de Et waarde van de Niro velg en die is 45 terwijl die van de Sportage 40 mm is. De steek en diameter zijn exact hetzelfde, dus ik dacht met een spoorverbreder moet het mogelijk zijn om die velgen eens op de Niro te zetten. Ze zijn ook nog eens een maatje groter 17 inch dan de standaard 16 inch, dus wat mooier gevulde wielkast. klopt mijn redenering ( ik twijfelde nog een beetje over de maat spoorverbreder ik dacht 5 mm moet genoeg zijn en de lengte vd bouten zal nog wel voldoende zijn toch?)? grts
 3. rob6inlijn

  Overige merken Mercedes Benz

 4. rob6inlijn

  Auto: Overige merken Mercedes Benz

  Auto: Overige merken Mercedes Benz Eigenaar: rob6inlijn Toegevoegd op: 2018-01-18 Bekijk deze auto: Overige merken Mercedes Benz
 5. rob6inlijn

  Overige merken Lexus

 6. rob6inlijn

  Auto: Overige merken Lexus

  Auto: Overige merken Lexus Eigenaar: rob6inlijn Toegevoegd op: 2018-01-18 Bekijk deze auto: Overige merken Lexus
 7. rob6inlijn

  KIA Niro (2016->Heden)

 8. rob6inlijn

  Auto: KIA Niro (2016->Heden)

  Auto: KIA Niro (2016->Heden) Eigenaar: rob6inlijn Toegevoegd op: 2018-01-18 Bekijk deze auto: KIA Niro (2016->Heden)
 9. rob6inlijn

  KIA Sportage 3 (2011->2016)

 10. rob6inlijn

  Auto: KIA Sportage 3 (2011->2016)

  Auto: KIA Sportage 3 (2011->2016) Eigenaar: rob6inlijn Toegevoegd op: 2018-01-18 Bekijk deze auto: KIA Sportage 3 (2011->2016)
 11. rob6inlijn

  Wanneer verwacht je je nieuwe Niro?

  Goede morgen allen, Vandaag wordt de Niro geleverd. Tegelijk ook onze Sportage inleveren, wel een beetje jammer. Het was een hele fijne auto en veel mee gedaan (kids verhuizen, lange vakanties etc). Maar ja, een hybride lijkt ons ook wel heel fijn en we kunnen wel met een maatje kleiner toe. Morgen maar eens laten zien met een fototje erbij. (heb het verkleinen ontdekt haha).
 12. rob6inlijn

  Thuisbrenger / reservewiel

  Wat dacht je van gewichtsbesparing versus de kans dat je een x de reserveband nodig hebt. Bij deze hybride draait het ook om gewicht, waar ze juist veel moeite voor doen zoals je weet (motorkap en achterklep). In mn Lexus helemaal geen reservewiel, alleen spuitbusje en electrischr pomp.
 13. rob6inlijn

  Weer terug

  Beste lezers, na zo,n 6 jaar weer actief op dit forum.hoewel actief, ik ben meer een lezer dan een schrijver. eind van het jaar zijn we vanwege de mooie inruilactie op de niro vrij onverwacht overgegaan tot de aanschaf van een nieuwe Niro. Hij wordt een dezer dagen geleverd. Wij ruilen onze mooie Sportage in waar we dan vanaf maart 2013 in hebben gereden. Totaal ca 80.000 km zonder enig probleem. Hopelijk zal dat met de Niro ook zo gaan. We waren na een toevallig geplande proefrit eigenlijk wel meteen gevallen voor deze mooie hybride die ook nog eens flink mag trekken. maar vooral het electrisch rijden trekt ons aan. zodra er nieuws is laat ik het weten
 14. rob6inlijn

  even voorstellen

  Wat is er zoal meer het vermelden waard . Ik ben 58 jaar, werkzaam bij een groot waterschap . Getrouwd en 3 kinderen . 2 jongens en 1 meid allemaal het huis uit (heerlijk ). Allemaal gek op auto, s; 1 rijdt een honda s2000. En heeft daar eigenhandig een turbokit op gebouwd . Griezelig veel vermogen. De ander heeft minimaal 20 civic crx gekocht opgeknapt en weer verkocht op onze oprit . Rijdt nu een ouwe bmw530, vanwege de heerlijke automaat . Ik ben gek op wandelen fietsen en hardlopen. Deze zomer ,eigenlijk over 4 weken al, ga ik op de fiets naar Rome met mn fiets maat . Lekker 4 weken er tussen uit. Tot zover maar even .
 15. rob6inlijn

  even voorstellen

  Hallo Zoals het hoort op forums even wat over mijzelf en de auto. Je mag mij wel een echte autogek noemen. Ik lees veel (heel veel) over auto ,s. En mag er ook graag naar kijken en vooral in rijden. Tot dec 2012 was ik nog in t bezit van een oldtomer een w126, mercedes s klasse, voor de niet ingewijden uit 1983. Super veel plezier van gehad. Doordat ik ook graag een cabrio wilde en vond moest die helaas de deur uit. Naast de kia sportage hebben we dus een lexus sc 430 in de garage staan. Weliswaar van 2002, en met 2 ton op de teller, maar dat doet aan de lol niks af. We hebben eigenlijk nooit 2x achter elkaar hetzelfde merk gekocht . Dat we nu einde kia zitten heeft mn te maken met de goede ervaring van een familie lid en een collega. En omdat we hem zelf toch wel de mooiste betaalbare hoogzitter vinden. (Aals ik barstte van het geld kocht ik een audi q5 of q3). En niet te vergeten de mooie 7 jaar garantie. We hopen er lang mee te doen en ik hoop veel plezier van t forum te hebben.