Ga naar inhoud

rob6inlijn

Leden
  • Aantal Items

    20
  • Registratie Datum

  • Laatst Bezocht

  • Dagen Gewonnen

    1

Alles dat geplaatst werd door rob6inlijn

  1. vier mooie velgen 17 inch voor de Sportage uit 2012 met redelijke winterbanden gratis ophalen?
  2. Ik bied hierbij mijn mooie originele 17 inch Sportage velgen aan. Ze zijn absoluut schadevrij en met redelijke winterbanden van Yokohama. profieldiepte van de banden voor is 5,5 a 6 mm en achter 6,5 a 7 mm. ik doe ze weg i.v.m. aanschaf Kia Niro. Voor foto’s even een berichtje of kijk op marktplaats. vraagprijs is € 395,00.
  3. rob6inlijn

    Bochtverlichting

    Klopt het dat er geen bochtverlichting zit op onze Niro's? wel even getest maar zag niets. Stond wel stil en had misschien niet mijn dimlicht aan. Maar zou niet nodig moeten zijn, als het hetzelfde zou werken als op de Sportage. ben benieuwd.
  4. Ik heb zoals bekend (zie rubriek te koop) vier mooie Kia velgen overgehouden na inruil van mn Sportage. Ik heb eens even gekeken naar de Et waarde van de Niro velg en die is 45 terwijl die van de Sportage 40 mm is. De steek en diameter zijn exact hetzelfde, dus ik dacht met een spoorverbreder moet het mogelijk zijn om die velgen eens op de Niro te zetten. Ze zijn ook nog eens een maatje groter 17 inch dan de standaard 16 inch, dus wat mooier gevulde wielkast. klopt mijn redenering ( ik twijfelde nog een beetje over de maat spoorverbreder ik dacht 5 mm moet genoeg zijn en de lengte vd bouten zal nog wel voldoende zijn toch?)? grts
  5. Auto: Overige merken Mercedes Benz Eigenaar: rob6inlijn Toegevoegd op: 2018-01-18 Bekijk deze auto: Overige merken Mercedes Benz
  6. Auto: Overige merken Lexus Eigenaar: rob6inlijn Toegevoegd op: 2018-01-18 Bekijk deze auto: Overige merken Lexus
  7. Auto: KIA Niro (2016->Heden) Eigenaar: rob6inlijn Toegevoegd op: 2018-01-18 Bekijk deze auto: KIA Niro (2016->Heden)
  8. Auto: KIA Sportage 3 (2011->2016) Eigenaar: rob6inlijn Toegevoegd op: 2018-01-18 Bekijk deze auto: KIA Sportage 3 (2011->2016)
  9. Goede morgen allen, Vandaag wordt de Niro geleverd. Tegelijk ook onze Sportage inleveren, wel een beetje jammer. Het was een hele fijne auto en veel mee gedaan (kids verhuizen, lange vakanties etc). Maar ja, een hybride lijkt ons ook wel heel fijn en we kunnen wel met een maatje kleiner toe. Morgen maar eens laten zien met een fototje erbij. (heb het verkleinen ontdekt haha).
  10. Wat dacht je van gewichtsbesparing versus de kans dat je een x de reserveband nodig hebt. Bij deze hybride draait het ook om gewicht, waar ze juist veel moeite voor doen zoals je weet (motorkap en achterklep). In mn Lexus helemaal geen reservewiel, alleen spuitbusje en electrischr pomp.
  11. Beste lezers, na zo,n 6 jaar weer actief op dit forum.hoewel actief, ik ben meer een lezer dan een schrijver. eind van het jaar zijn we vanwege de mooie inruilactie op de niro vrij onverwacht overgegaan tot de aanschaf van een nieuwe Niro. Hij wordt een dezer dagen geleverd. Wij ruilen onze mooie Sportage in waar we dan vanaf maart 2013 in hebben gereden. Totaal ca 80.000 km zonder enig probleem. Hopelijk zal dat met de Niro ook zo gaan. We waren na een toevallig geplande proefrit eigenlijk wel meteen gevallen voor deze mooie hybride die ook nog eens flink mag trekken. maar vooral het electrisch rijden trekt ons aan. zodra er nieuws is laat ik het weten
  12. Wat is er zoal meer het vermelden waard . Ik ben 58 jaar, werkzaam bij een groot waterschap . Getrouwd en 3 kinderen . 2 jongens en 1 meid allemaal het huis uit (heerlijk ). Allemaal gek op auto, s; 1 rijdt een honda s2000. En heeft daar eigenhandig een turbokit op gebouwd . Griezelig veel vermogen. De ander heeft minimaal 20 civic crx gekocht opgeknapt en weer verkocht op onze oprit . Rijdt nu een ouwe bmw530, vanwege de heerlijke automaat . Ik ben gek op wandelen fietsen en hardlopen. Deze zomer ,eigenlijk over 4 weken al, ga ik op de fiets naar Rome met mn fiets maat . Lekker 4 weken er tussen uit. Tot zover maar even .
  13. Hallo Zoals het hoort op forums even wat over mijzelf en de auto. Je mag mij wel een echte autogek noemen. Ik lees veel (heel veel) over auto ,s. En mag er ook graag naar kijken en vooral in rijden. Tot dec 2012 was ik nog in t bezit van een oldtomer een w126, mercedes s klasse, voor de niet ingewijden uit 1983. Super veel plezier van gehad. Doordat ik ook graag een cabrio wilde en vond moest die helaas de deur uit. Naast de kia sportage hebben we dus een lexus sc 430 in de garage staan. Weliswaar van 2002, en met 2 ton op de teller, maar dat doet aan de lol niks af. We hebben eigenlijk nooit 2x achter elkaar hetzelfde merk gekocht . Dat we nu einde kia zitten heeft mn te maken met de goede ervaring van een familie lid en een collega. En omdat we hem zelf toch wel de mooiste betaalbare hoogzitter vinden. (Aals ik barstte van het geld kocht ik een audi q5 of q3). En niet te vergeten de mooie 7 jaar garantie. We hopen er lang mee te doen en ik hoop veel plezier van t forum te hebben.
×
×
  • Nieuwe Aanmaken...