Jump to content

Roest wielkast achter pride


dikkie

Recommended Posts

Hebben alle Prides last van. Als je willt dat het voor lange tijd wegblijft, zul je het professioneel moeten laten herstellen dwz een nieuw stuk in laten lassen. Tuurlijk kun je het ook oplossen door zelf wat te knutselen, maar dan komt het toch weer terug na een tijdje;

Link to comment
Share on other sites


Wat ik zelf heb gedaan bij mijn Pride, is eerst alle rotte lak er met een schroevendraaier afgehaald, daarna alle roest goed geschuurt tot het oppervlak weer redelijk grijs werd. Daarna goed ontvet, behandeld met plamuur, en vervolgens met motip lak in de juiste kleur overgespoten. Er was bijna niets meer van te zien.

Link to comment
Share on other sites


  • 4 months later...

Ik doe niets meer aan roest, het zit op teveel plaatsen zodat mijn Kia na behandeling er slechter uit ziet als dat ze nu is. Het ergste was nog roestgaten in de brandstofvulpijp. Toen die vervangen moest worden bleek dat het linkerachterscherm totaal vergaan was. Nieuw binnenscherm en vulpijp laten plaatsen was best duur maar ik vond het de moeite waard. De motorkap en portieren... ach ik ben al aan die blaren gewend geraakt en ze komt er mee door de keuring. Om die plekken heen glimt ze nog best mooi!:mrgreen:

Link to comment
Share on other sites


Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...