Jump to content

Giovanny

Leden
 • Content Count

  226
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

10 Goed

About Giovanny

 • Rank
  Senior Lid
 1. Hallo Forum leden, het is alweer een tijd geleden dat ik hier ben geweest. Nadat ik een CEED SW in 2009 heb aangeschaft sta ik op het punt om ook een Picanto aan te schaffen voor mijn vrouw. Alleen zijn wij er nog niet uit welke kleur het gaat worden. Zelf zat ik te denken aan Titanium Zilver. (Vrouwtjelief heeft nog geen idee dat er een verrassing aan zit te komen) . Ik heb overigens een KIA CEED SW piston Grey. O ja wat zijn julliew ervaringen met de nieuwe Picant 1.0 Comfort versie overigens? Las her en der dat nog niet iedereen te vreden is met het werkelijk verbruik, in dat opzicht is het niet verrassend aangezien de CEED ook behoorlijk boven de fabrieksnorm uit komt.
 2. Ook van mij kant uit de beste wensen, zowel mijn kia als ik hebben het vuurwerk geweld tot nu toe overleefd. En nu tijd om naar bed te gaan.
 3. Zou ok goed kunnen, ik ben benieuwd wat de dealer/ monteur uiteindelijk heeft verteld. Dat horen wij tzt wel van Bigwade..
 4. Giovanny

  Bpm 2010

  Dat valt inderdaad vies tegen zo een verhoging vna EUR 900 voor de BPM. En dan maar afwachten wat het effect van de KM heffing gaat worden. Links of rechts om dit kabinet probeert op alle mogelijke manier geld uit de zak van de burger te kloppen. De energie tarieven voor 2010 zouden om laag gaan maar de energie "mileu"belasting compenseert weer voor e.e.a... tja...
 5. Vroeg was het zeker, maar inderdaad 5 ipv 10... maar hopen dat wij komend jaar geen snelheidsovertredingen zullen maken agv dergelijke vergissingen.
 6. Bij mij wijkt hij ook niet af, net als wat Alex aangeeft zijn de snelheidsmeters van de huidige generatie auto s goed afgesteld. Ik was in eerste instantie bang dat de snelheid zou afwijken vanwege , de 17 inch velgen en dan ook nog met andere winterbanden. Maar nee hoor, hij wijkt niet af. Alleen is het wel zo dat de display boven de 120 km per uur erg verradelijk kan zijn omdat hij dan in een interval van 10 km
 7. Nee die waren eerder al te zien op het net
 8. Wat was vorig jaar dan zo spannend op Kiaclub.nl, of was het puur toeval?
 9. Ja dat is waar, ze doen hun best, maar "garanderen", nee. Je kunt ook de oplossing van mijn buurvrouw volgen: namelijk de hele avond en nacht opblijven en kijken of er geen schade aan je auto, huis en overige bezittingen wordt aangebracht.
 10. Ik heb ook geen garage, maar ik ga hem in een afgesloten parkeergarage "betaald parkeren" plaatsen. Vorig jaar zijn er hier in de buurt zeker 5 auto's in de vik gestoken. Ik zit wel te overwegen om de rekening te presenteren aan of de gemeente , politie of het rijk. Want die kunnen tenslotte niet garanderen dat je auto heelhuids oud-op-nieuw door komt.
 11. Hey Bigwade, het zou goed kunnen dat het niks met de je koppeling te maken heeft maar met de motor injectje. Ik had namelijk in het verleden een Opel Vectra waarbij als ik in een hoge versnelling zat en een heuvel opklom de wagon ineens begon te trillen. Met het ontkoppelen, neutraal en terug schakelen was het verholpen. De monteur heeft destijds aangegeven dat er een fout zat in de electronica cq motor management, door middel van een herprogrammering was het verholpen. Wellicht dat dit ook bij jouw speelt, met zekerheid durf ik het niet te zeggen, aangezien ik niet alle details ken. Maar loop anders naar de dealer langs en laat ons weten wat er aan de hand was.
 12. Hoi allemaal, inderdaad een bekend probleem bij de eerste generatie.. Op youtube heb ik een aantal oplossingen gezien, waarvan deze het best lijkt te werken [/url]Al met al zit het probleem bij de eerste generatie in het ontwerp van de luchtventilatie stroom. Als je een lange strip hebt en deze vervolgens goed weet aan te brengen, zou het probleem deels zijn verholpen, zie filmpje.
 13. Giovanny

  Eerste foto's

  Hey Alex, ga je nu dan alsnog voor de winterbanden... ik heb vanaf begin december de 17 inch kia velgen met de dunlop Sport M3 winterbanden eronder zitten, tot nu toe zeer tevreden.
 14. Eens het verbruik van de CEED is in de praktijk hoger dan het norm verbruik, meerdere mensen hebben hierover geklaagd. Ik vraag me dan ook af hoe betrouwbaar de aangeven norm verbruik gegevens van de fabrikant zijn.
 15. Hij ziet er inderdaad goed uit, de spoiler aan de achterkant is iets grotern dan normaal om dat het gewicht van de KIA meer aan de voorkant zit en bovendien voorwiel aangedreven is. Door de relatief grotere spoiler wordt er meer balans gebracht
×
×
 • Create New...