Jump to content

Jannic

Leden
 • Content Count

  67
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Jannic last won the day on January 4

Jannic had the most liked content!

Community Reputation

18 Goed

About Jannic

 • Rank
  Newbie
 • Birthday 04/11/1957

Algemeen

 • Geslacht
  Man
 • Woonplaats
  Noord-Brabant
 • Hobby's
  Motorrijden, lezen, sporten, muziek, naar de schouwburg, auto's.
 • Auto
  Kia Niro Dynamic line 13-11-2019.
  BMW R 1100 GS 1999.

Recent Profile Visitors

679 profile views
 1. Als je de ACC aan hebt dan remt de auto ( model 2020 ) af als de auto voor je langzamer rijdt zelf tot stilstand toe. Als de auto voor je weer gaat rijden, krijg je een melding dat de auto voor je wegrijdt. Als je dan even gas geeft op het knopje versnellen of langzamer bedient, gaat de ACC weer actief naar de ingestelde snelheid met inachtneming van het verkeer voor je. Dit werkt goed maar het blijft toch spannend om je daaraan over te geven. ( Voetje boven de rem )
 2. Jannic

  Condens Airco

  Ik zet altijd circa 5 minuten voor aankomst de airco uit. Dan blaast het ventilatiesysteem droog en heb je geen plasje water. Maar nog belangrijker, in een droog ventilatiesysteem heb je minder snel schimmels ed dan in een nat. Dat scheelt ook behoorlijk met stinken.
 3. Is het kaartje op de juiste wijze geformatteerd. Soms moet het Fat32 geformatteerd zijn terwijl het vaak standaard op NTFS staat.
 4. Jannic

  uvo mogelijkheden

  Ik heb het koppelen bij de aflevering samen met de verkoper gedaan. Het betrof een logische stapsgewijze procedure. Maar alle stappen heb ik daardoor niet meer in m'n hoofd zitten. Ik zie de procedure ook niet in de handleiding staan. Als het je niet lukt kom ik toch terug op het advies om de dealer te bevragen. Die doen dat een paar keer per week.
 5. Jannic

  uvo mogelijkheden

  Volgens mij kan dat enkel bij de e-niro. Maar misschien zijn er anderen beter ingevoerd in deze vraag.
 6. Jannic

  uvo mogelijkheden

  Inmiddels werkt de ver/ontgrendeling op afstand met de UVO App wel:-)
 7. Jannic

  uvo mogelijkheden

  Na het opstarten van de UVO app vanuit het "Home" scherm boven in de zoekbalk de gewenste bestemming typen en op het vergrootglas drukken. De juiste getoonde bestemming aanklikken en op de rode balk met "verzenden naar auto drukken. In de auto wordt, na opstarten van de auto, in het scherm gevraagd of de bestemming moet worden gevolgd (cq woorden van gelijke strekking).
 8. Jannic

  uvo mogelijkheden

  Bij mij werd de registratie van het voertuig met de Uvo App bij de aflevering van de auto bij de dealer gedaan. Lijkt me slim om een bezoekje aan de dealer te brengen.
 9. Jannic

  uvo mogelijkheden

  Super handig. Maar bij de status remote zitten ook "knoppen" om de deurvergrendeling aan of uit te zetten. Die hebben bij mij geen effect. Bij jullie wel?
 10. Jannic

  uvo mogelijkheden

  Ik merk dat niet alle ritten op een dag in de lijst staan. Voor mij is het niet belangrijk. Voor jou betekent het dat je er niet op kunt " blindvaren".
 11. Jannic

  Android Auto

  Opgelost. Ik moest enkel m'n telefoon opnieuw opstarten.
 12. Jannic

  Android Auto

  Ik heb deze "draad" doorgelezen en heb AA (versie 4.8.594323) geïnstalleerd op m'n Motorola G5+. Bij het aansluiten met kabel op m'n Niro kreeg ik een aantal meldingen dus hij ziet hem. Als ik dan via instellingen naar Android Auto van m'n auto ga, zie ik m'n telefoon niet. En m'n telefoon stuurt het AA scherm niet naar de auto. UVO werkt goed. Heeft iemand de oplossing?
 13. Wel jammer dat je de losneembare haak, Mobis, nergens fatsoenlijk achterin de auto op kunt ruimen.
 14. Jannic

  uvo mogelijkheden

  Gisteren m'n Niro opgehaald. Ondanks een uitgebreide aflevering moet ik toch wel even afstuderen op de auto. Bijvoorbeeld de Uvo app vergt nog wat moeite. Kan ik nu wel of niet het brandstofniveau van de auto op m'n smartphone aflezen?
 15. Jannic

  Welke velgen?

  Ik verwacht ook binnenkort bericht wanneer ik mijn nieuwe Niro Dinamic Line kan ophalen. Ik verwacht daarop geen wielplaten noch sierdoppen of deksels. Zie bijgaande uitrusting lijst.
×
×
 • Create New...