Jump to content

Jannic

Leden
 • Content Count

  92
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3
 • Country

  Netherlands

Jannic last won the day on April 14

Jannic had the most liked content!

Community Reputation

20 Excellent

About Jannic

 • Rank
  Newbie
 • Birthday 04/11/1957

Algemeen

 • Geslacht
  Man
 • Woonplaats
  Noord-Brabant
 • Hobby's
  Motorrijden, lezen, sporten, muziek, naar de schouwburg, auto's.
 • Auto
  Kia Niro Dynamic line 13-11-2019.
  BMW R 1100 GS 1999.

Recent Profile Visitors

987 profile views
 1. Ik heb de software update van het multimedia systeem bij de onderhoudsbeurt, 13-11-2020, niet laten uitvoeren. Dus de voorlaatste software zit in het systeem van mijn Niro model 2020. Ik had 5 telefoonnmers in de favorieten ingevoerd. Dat ging makkelijk. Maar gisteren wilde ik de 5 nog open plekken invoeren wat me niet lukte. Dat moet vast wel kunnen maar ik zie niet hoe. Ik vind het ook niet in de handleiding. Heeft iemand de oplossing?
 2. Jannic

  Niro startscherm

  Over 2 weken moet mijn Niro zijn 1e beurtje hebben. Zou ik enkel de kaart kunnen laten updaten zonder de rest van het mediasysteem te laten veranderen? Android Auto heb ik uitgeprobeerd maar ben ik niet tevreden over. Na en tijdens gebruik AA werkt m'n telefooncarkit niet meer en ben m'n contacten kwijt wat resulteert in een reset. En dan nog dat gedoe elke keer met dat kabeltje op de plek van m'n USB stick
 3. Bij mij bevalt Wase icm Android Auto niet goed. Gisteren ijdens het navigeren met AA en Wase bleek dat de Kia Carkit functionaliteit niet werkte. Bij het overschakelen naar Kia was ineens het adresboek niet meer gekoppeld. Bij heropstart functioeerde ineens de navigatie niet meer. Dat laatste opgelost door een reset. De Kia navigatie neemt inderdaad vaak niet de eenvoudigste route. Dat is met een caravan erachter niet prettig.
 4. Jannic

  ANSWERED Handrem

  Ik gebruik meestal "auto-hold" bij het rijden. Bij parkeren gaat het uiteraard naar de "P" stand. Enige nadeel is bij inparkeren is het prettiger om auto-hold uit te zetten. Dan gaat en stopt hij verfijnder.
 5. Jannic

  UVO op 2019 model

  Na nogmaals uitproberen blijkt. Bij ontgrendelen met de UVO app gaat de auto wel van slot maar blijven de spiegels ingeklapt. Dat was voor de UVO update anders. Toen klapten ze wel uit. Dit zal dus een bewuste aanpassing van deze functie zijn? Ik vond het wel prettiger dat ik aan de stand van de spiegels op afstand kon zien of de auto op slot stond. In ieder geval de afstandsbediening dmv de app functioneert toch wel.
 6. Jannic

  UVO op 2019 model

  Sinds versie update 1,5,1 kan ik niet meer met de UVO app op afstand de deuren, van mijn model 2020 Niro, ontgrendelen. De lampjes op de auto gaan wel knipperen maar de spiegels blijven ingeklapt. Vergrendelen gaat wel op afstand met de UVO app. Zijn er meer mensen met deze klacht?
 7. Jannic

  Android Auto

  Voorafgaand aan de "teruggrade" toch nog een keer een frisse opstart van m'n telefoon gedaan. Daarna een al eerder gebruikt kabeltje er in gestoken en, ......... Voila AA doet het weer op m'n auto display. Bedankt voor de tips en het meedenken.
 8. Jannic

  Android Auto

  Thx, voor de info. Ik heb al vruchteloos verschillende kabeltjes geprobeerd. Dus ik denk dat ik van de week deze tip opvolg.
 9. Jannic

  Android Auto

  Thx, dat ga ik doen.
 10. Jannic

  Android Auto

  Ik krijg op m'n display (van de auto) de tekst, "kan geen verbinding maken. Sluit de kabel opnieuw aan".
 11. Jannic

  Android Auto

  Sinds de update van m'n navigatie/mediasysteem (Niro model 2020) door de dealer en de update van Android Auto (5.4.502243) op een Motorola G5+ krijg ik een foutmelding. Ik gebruik hetzelfde kabeltje als voorheen toen het wel werkte. Op m'n scherm kan ik AA niet meer selecteren. De tekst blijft grijs. Zijn er meer mensen met deze klacht? Of weet iemand de oplossing? Voor de goede orde, ik gebruik AA zelden. Maar ik heb wel graag dat alles werkt zoals het hoort.
 12. Mijn ervaringen met het "Niro" Bluetooth telefoonsysteem zijn prima. Ik had in mijn Mazda3 een Parrot laten inbouwen dat werkte goed. Daarna had ik de Sportage 3 waar de spraaksturing ronduit slecht was. Nu in de Niro is de spraaksturing gewoon goed. Ik hoef helemaal geen voorkeuze te gebruiken. Mijn gehele Google adressenbestand wordt vanuit mijn telefoon benut. De geluidkwaliteit is prima.
 13. Jannic

  Tanken. E10 of S 98

  Ik tank in m'n motor S98 omdat deze benzine langer stabiel blijft. Ik ben bang dat bij een lange winterstop de benzine deels in de leidingen overgaat in "gummy". In de auto gaat E10. Die wordt voldoende vernieuwd. Vorig jaar had ik nog een Sportage3. Ook daarin ging E10. Alleen als ik de caravan trok ging er S98 in. Maar dat was niet omdat ik merkte dat er verschil was maar gewoon voor de zekerheid. De Niro moet nog kennismaken met m'n caravan.
 14. Respons van Kia chat: U Goedemorgen. Kunt u mij vertellen of en zo ja wanneer de selfservice downloadsite voor het multimedia systeem en navigatie software voor Kia Europa on Line komt? Kia. Goedemorgen, dat is een goede vraag. Helaas is dit niet van toepassing en kan ik ook niet aangeven of dit er zal komen en dus per wanneer. Dit gaat allemaal via de Kia dealer op dit moment.
 15. Bij VW werkt het perfect. Dus waarom niet bij Kia?
×
×
 • Create New...