Jump to content

Jannic

Leden
 • Content Count

  79
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3
 • Country

  Netherlands

Jannic last won the day on April 14

Jannic had the most liked content!

Community Reputation

20 Excellent

About Jannic

 • Rank
  Newbie
 • Birthday 04/11/1957

Algemeen

 • Geslacht
  Man
 • Woonplaats
  Noord-Brabant
 • Hobby's
  Motorrijden, lezen, sporten, muziek, naar de schouwburg, auto's.
 • Auto
  Kia Niro Dynamic line 13-11-2019.
  BMW R 1100 GS 1999.

Recent Profile Visitors

824 profile views
 1. Respons van Kia chat: U Goedemorgen. Kunt u mij vertellen of en zo ja wanneer de selfservice downloadsite voor het multimedia systeem en navigatie software voor Kia Europa on Line komt? Kia. Goedemorgen, dat is een goede vraag. Helaas is dit niet van toepassing en kan ik ook niet aangeven of dit er zal komen en dus per wanneer. Dit gaat allemaal via de Kia dealer op dit moment.
 2. Bij VW werkt het perfect. Dus waarom niet bij Kia?
 3. Erg mooi een zwarte. Gefeliciteerd en veel plezier.
 4. 56000 km is redelijk hoor. Hoewel ik op m'n Sportage na 72000 nog boven de slijtindicatoren zat. Maar e.e.a. is natuurlijk sterk afhankelijk van het gebruik.
 5. Ik ben wel nieuwsgierig naar je kilometrage.
 6. Toch bijzonder een auto van dik 1350 kg die zuiniger rijdt dan m'n motor van 235 kg.
 7. Jannic

  Dakkoffer

  Ik heb Farad dak dragers die ook op m'n vorige auto, Sportage, pasten en een grijze dakkoffer die al op z.n 4e auto zit. 17 Jaar oud. Maar ik heb geen herrie en het meer verbruik valt reuze mee. Het enige advies dat ik heb is dat je als je toch een dakkoffer op je dak legt, neem dan een wat grotere. Die van mij is wat klein. En ik doe m'n zware bagage in de kofferbak en lichtere zaken op het dak. Het is echt geen "raketwetenschap".
 8. Fijn om te horen. Heb jij toevallig de afstand bovenkant kogel tot de straat opgemeten?
 9. Ik heb een los neembare genomen ipv een vaste omdat bij deze de kogel hoger zou zitten dan bij een vaste. Dit ivm de ruimte vanaf de straat van het neuswiel van de caravan.
 10. Je doet toch een dop op de kogel☝️
 11. Mijn los neembare trekhaak kogel gisteren voor het eerst gemonteerd. Betreft een Niro model 2020. De kogelhoogte is 43 cm. Het rijden met een aanhangwagen van de Gamma ging prima. Vandaag wilde ik de kogel weer er af halen maar hij zit muurvast. Maar eens bij de dealer langsrijden. Raar trouwens want de kogel zit onder de letters van de kentekenplaat dus wat is dan de winst van deze los neembare trekhaak tot een vast exemplaar?
 12. Ik ben er pas mee naar Londen geweest en inde stad een route gevolgd waar ik de weg niet kende. Het ging prima. Over het algemeen voldoet Kia navigatie wel. Je moet wel blijven opletten omdat de kaart circa 1 jaar oud is. Maar het blijft een hulpmiddel.
 13. Als je de ACC aan hebt dan remt de auto ( model 2020 ) af als de auto voor je langzamer rijdt zelf tot stilstand toe. Als de auto voor je weer gaat rijden, krijg je een melding dat de auto voor je wegrijdt. Als je dan even gas geeft op het knopje versnellen of langzamer bedient, gaat de ACC weer actief naar de ingestelde snelheid met inachtneming van het verkeer voor je. Dit werkt goed maar het blijft toch spannend om je daaraan over te geven. ( Voetje boven de rem )
 14. Jannic

  Condens Airco

  Ik zet altijd circa 5 minuten voor aankomst de airco uit. Dan blaast het ventilatiesysteem droog en heb je geen plasje water. Maar nog belangrijker, in een droog ventilatiesysteem heb je minder snel schimmels ed dan in een nat. Dat scheelt ook behoorlijk met stinken.
 15. Is het kaartje op de juiste wijze geformatteerd. Soms moet het Fat32 geformatteerd zijn terwijl het vaak standaard op NTFS staat.
×
×
 • Create New...