Jump to content
 • Sign Up

Jannic

Leden
 • Content Count

  52
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Jannic last won the day on January 11 2016

Jannic had the most liked content!

Community Reputation

15 Goed

About Jannic

 • Rank
  Newbie
 • Birthday 04/11/1957

Algemeen

 • Geslacht
  Man
 • Woonplaats
  Bergen op Zoom
 • Hobby's
  Motorrijden, lezen, sporten, muziek, naar de schouwburg, auto's.
 • Werk
  Ja.
 • Auto
  Kia Sportage III Xtreme DynamicLine 1.6 2016,
  BMW R 1100 GS 1999.

Recent Profile Visitors

575 profile views
 1. Yep, duurt lang. Maar m'n Sportage is zeker geen strafwerk. Verstuurd vanaf mijn Moto G (5) Plus met Tapatalk
 2. Mooie kleur, veel veilige kilometers. Wij zijn nog in verwachting van de runway red uitvoering.
 3. Jannic

  Trekhaak Niro 2020

  Ik heb dezelfde Niro besteld maar nav de problematiek, genoemd elders op dit forum, van de lage kogelpositie van de vaste haak heb ik gekozen voor een losneembare. De dealer stelt dat de Brink haak de beste oplossing is. Afkevering van de auto staat gepland voor begin november '19. Ik begin me nav JohnB2408 nu wel zorgen te maken. Of is dat niet nodig?
 4. Ik had ooit pech met een nieuwe Mazda. De kosten van wegslepen en reparatie gingen via Mazda maar de taxi kosten, verblijfkosten hotel en extra maaltijden werden via m'n reisverzekering vergoed.
 5. Jannic

  USB stick hapert

  Dit was bij mijn Sportage ook het probleem. De mappen structuur aangepast en weg was het probleem. Het was veel werk maar dan heb je ook wat!
 6. Die van mij is van januari 2016. Een van de laatsten van het type Sportage 3. Ik vind dat hij erg licht stuurt. Daardoor moet je wel heel de tijd "bij de les blijven". Je wijkt makkelijk van de gewenste rij lijn af. Ik kan er wel mee leven en wijt het stuurgedrag aan de bouwvorm van de auto. Immers hij is beduidend hoger dan mijn vorige auto, Mazda 3.
 7. Heb ik dat alleen? Als ik met de bluetooth verbinding van het multimedia systeem m'n voicemail op m'n telefoon wil bediening kan ik gedurende de oproep geen nummers intoetsen. Oftewel "voor berichten toets 1", kan niet want ik krijg geen nummeriek toetsenbord. Voor de zekerheid alles via het legale multimedia systeem. Verstuurd vanaf mijn Moto G (5) Plus met Tapatalk
 8. In Halsteren kan gewoon voor reparaties en onderhoud terecht. Sterker nog, je kunt er nog steeds een nieuwe Kia bestellen en kopen. Het blijft een Kia reparatie en onderhoud garage. Verstuurd vanaf mijn Moto G (5) Plus met Tapatalk
 9. Jannic

  Euro 95 versus E10

  Toch nog eens gekeken in de gebruikershandleiding van de auto. Daar staat in dat benzine met een maximum van 10% Ethanol in de benzine mag zitten. Dus net op de grens van het toelaatbare. De dealer zegt dat alleen bij geen andere beschikbaarheid E10 getankt zou moeten worden. Vanaf 2020 hebben we in Nederland ook E10 benzine.
 10. Jannic

  Euro 95 versus E10

  Recent kwam in het nieuws dat in België de Euro95 vervangen wordt Door E10 benzine. Op de site van Kia zie ik wel informatie over de geschiktheid voor deze benzine voor dr 2 liter Sportage III. Over de 1.6 GDI motor zie ik niks. De dealer wist me te vertellen dat Kia het voor alle modellen afraad om E10 benzine te tanken. Dat wordt voortaan dus super tanken. Toch vreemd, gaan de Belgen onder ons daar zomaar mee akkoord? Of is de dealer toch wat aan de voorzichtige kant?
 11. Ik heb een soortgelijk probleem gehad, vastlopen tijdens muziek afspelen van de USB stick en tegelijkertijd navigeren. De USB stick had 64 GB en bijna alle muziek stond in dezelfde map. Ik heb toen een nieuwe 64 GB USB stick van een goed merk gekocht en de muziek in mappen verdeeld. Daardoor zaten er per map minder (muziek) bestanden. Vanaf dat moment heb ik geen storingen meer gehad.
 12. Bij mij zit er een 64 GB stick in. Bij opnieuw starten gaat het systeem verder waar het gebleven was.
 13. Even een andere (oudere) USB stick geprobeerd. Die werd ook niet herkend. Navraag bij de dealer leverde op dat er geen eisen of beperkingen aan de USB stick gesteld worden. Toch een nieuwe 64GB USB-3 stick van Philips gekocht. Deze doet het prima, Dus het systeem is wel kritisch op de USB stick. Wel vreemd dat de 1e stick het 6 maanden goed gedaan heeft en plotseling niet meer zichtbaar was. In m'n laptop werkt de 1e stick nog probleemloos. Overigens bood de dealer direct aan het probleem te verhelpen indien een andere stick geen oplossing bood.
 14. Hoi, Ik heb een 6 maanden jonge Sportage 1.6 III Xtreem Dynamic Line. Vanaf dag 1 gebruik ik een 64 GB USB stick zonder enig probleem, tot vandaag. Ineens werd m'n USB stick niet herkend. Na uitzetten van de radio en het contact zag de Infinity, na aanzetten van de radio, de USB stick weer. Echter er kwam geen muziek. Er kwam wel even later een "windows" foutmelding en enkel de radio gaf nog geluid. Verder was niets meer te activeren. Dus weer alles uit gezet en USB stick eruit, een poosje gewacht en alles werkte weer. Ik heb echter m'n USB stick niet meer geplaatst. In m'n laptop functioneert de USB stick normaal. In mei heeft de Ininity een software update ontvangen bij de dealer. Sindsdien heeft hij gedurende m'n vakantie naar Spanje probleemloos onderweg "overuren gemaakt". Gedurende zo'n 5000km heeft de USB stick garant gestaan voor probleemloze muziek. Wat kan het plotselinge probleem zijn?
 15. Nope, ik was druk aan het sturen. Haarspeldbochten smalle weggetjes ipv de A75. Maar wel mooi hoor. Alleen had ik er niet om gevraagd. Ik vond het wel vreemd dat ik niet verder reed over de snelweg maar dat was eerder ook gebeurd ivm advies van de navigatie om een omleiding te nemen ivm wegwerkzaamheden. Naderhand is dit euvel niet meer voorgekomen. Rarara.
×
×
 • Create New...