Ga naar inhoud

Sjonster

Leden
 • Aantal items

  115
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Community reputatie

36 Excellent

Over Sjonster

 • Titel
  Lid

Algemeen

 • Geslacht
  Man
 • Woonplaats
  Utrecht
 • Auto
  [Kia Rio 1.2 // Super Pack // White (Solid) // 17'' Phantom velgen]

Recente bezoekers van dit profiel

613 profielweergaven
 1. Sjonster

  Centrale vergrendeling tijdens rijden

  Dit had ik laatst ook, is onder garantie vervangen... iets van het slot was niet meer in orde. Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
 2. Sjonster

  Igo Nextgen

  Ik heb inmiddels de laatst nieuwe mappen en werkende igo nextgen gedownload.. werkt eigenlijk goed, behalve dat ik niet he noorden boven heb... bij navigeren (of tijdens gewoon rijden) blijft het beeld de pijl niet volgen... iemand een idee hoe dit kan verholpen worden?... mochten er mensen zijn die ook de nieuwe versie willen omdat zij er niet aan kunnen geraken dan hoor ik dat graag. Edit: Het is al verholpen, de oplossing bleek de map 'save' te legen... daarna micro sd terug geplaatst en hij werkte. Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
 3. Sjonster

  automatisch dimmende binnenspiegel aansluiten

  Niet iedereen is pimpmaster he, vergeet dat niet[emoji12].. Wat voor jou een eitje is... [emoji85]
 4. Sjonster

  Igo Nextgen

  Als dat data en branding zijn zou ik het niet doen, die moeten .zip zijn. Het ziet er net wat mooier en strakker uit dan de huidige versies.. Is het allemaal werkend? Ik las toentertijd op de gps forums dat niet alle mappen werken oid. Ik hoor graag jullie bevindingen en dan zal ik er ook maar eens aan gaan geloven [emoji12].
 5. Sjonster

  Igo Nextgen

  Kan iemand een fotootje plaatsen van hoe het er uit ziet.. Het begin scherm is mooi, maar zou ook graag zien hoe het er uit ziet als je navigeert o.i.d.
 6. Sjonster

  Flitspalen voor de IGO (Primo) Witson

  ik heb ook weer nieuwe flitspalen (t/m 3december). Pak het Archive bestand uit (met winnar of iets dergelijks) en zet de tekst bestanden (of alleen van de landen die je nodig hebt) in de map Content/Speedcam. Na een herstart zal igo je huidige versie updaten/bijwerken.. ik heb hem hier neer gezet: KLIK HIER VOOR DOWNLOAD (zippyshare) gr.
 7. Ik heb zojuist een backup terug gezet van mijn systeem... Eerst met oude kaarten, hij werkte goed. Toen de nieuwe kaarten er op gezet, en nu werkt hij nog steeds goed. Tis geen probleem oplossen, maar wel omzeilen.. wat mij betreft prima zo.
 8. Nou, andere sd kaartjes werken ook niet.. Dus daar zal het probleem niet zitten.. Ik probeer straks een oude backup terug te zetten, als die werkt ga ik de kaarten opnieuw updaten en dan maar hopen dat het werkt... Anders heb ik geen idee meer... Hahah... Mochten jullie nog ideeën hebben hoor ik dat graag.
 9. Ik was al van plan een andere te gaan gebruiken, dus dat komt goed uit. Dan gaan we dat maar eens proberen.. Bedankt heren! Wordt vervolgt!...
 10. Allereerst nog de beste wensen aan de lezers, Nu heb ik sinds kort een probleem. Als ik mijn navigatie opstart, en hij begint met laden.. loopt hij 3-4 misschien 5 seconden na het opstarten vast... dan zit er ook echt geen beweging meer in, pas als ik het sd kaartje er uit haal... nu heb ik nieuwe kaarten gedownload. en hij heeft nog steeds dit zelfde probleem.. Dus heeft iemand enig idee wat het zou kunnen zijn, en of wat ik eventueel nog zou kunnen proberen? hij werkte prima tot een tijd geleden, nooit problemen gehad oid... Ik ben nu zelf Igo8 aan het downloaded om te kijken of dat het eventueel verhelpt, ik heb nu Igo Primo. ps. mocht iemand interesse hebben in de nieuwste kaarten dan hoor ik het wel, ik ben bereid ze te delen met de mede-forumers.
 11. Sjonster

  Flitspalen voor de IGO (Primo) Witson

  Welke heb je nu...? Ik heb Q1 van 2015..
 12. Sjonster

  Flitspalen voor de IGO (Primo) Witson

  Werkt perfect! Eindelijk geeft hij de juiste snelheid aan bij onze rondweg... wat overigens al jaren 70km/h was, maar 50km/h werd aangegeven op de navigatie... dus dat is al +1
 13. Sjonster

  Flitspalen voor de IGO (Primo) Witson

  Ik zal vanavond of morgen eens even kijken voor je.
 14. Sjonster

  Flitspalen voor de IGO (Primo) Witson

  Nee, ik heb voor alsnog Q4 van 2014... Ik hou het in de gaten..
 15. Sjonster

  Accessoires voor nieuwe Picanto van internet

  Anders ik wel!... leuke optie om bij me moeder in te bouwen... maar zo als vaker aangegeven... beetje dure gok... het zal niet lastig zijn om iemand te vinden die bij de pimpmasters langs gaat met de facelift picanto, terwijl er ook een pre-facelift picanto op bezoek is... desnoods rijdt ik als proefkonijn langs.
×

Belangrijke informatie

Door deze site te gebruiken ga je akkoord met onze Gebruiksvoorwaarden.