Jump to content

Sometimes

Leden
 • Posts

  36
 • Joined

 • Last visited

Algemeen

 • Auto
  Kia Niro Sense / Executiveline 2017

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Sometimes's Achievements

Contributor

Contributor (5/14)

 • Collaborator
 • One Month Later
 • Dedicated Rare
 • Conversation Starter
 • First Post

Recent Badges

6

Reputation

 1. De reactie boven de jouwe in dat topic was van mij, mijn probleem is ook opgelost. Dank voor de tip.
 2. Sometimes

  Wim Schuling

  Wim heeft op een andere plek op het forum laten weten dat het gelukt is. Mijn instructie was wel net verkeerdom qua stand van de schakelaar.
 3. Die instelling staat niet in mijn boekje. Er staat me iets bij dat je de verlichting bij de handgreep van de deur uit kunt zetten, al weet ik dat niet zeker. Zal bij de eerstvolgende rit even kijken, als die instelling er is dan hangt daar mogelijk ook een stukje gedrag van de spiegels van af. Maar waarschijnlijk wil ik dat te graag.
 4. Deze tekst uit het boekje is incompleet en geeft daardoor een verkeerd beeld. De complete tekst uit het boekje is: De buitenspiegel kan in- en uitgeklapt worden door als volgt op de schakelaar te drukken: Links: De spiegel wordt uitgeklapt. Rechts: De spiegel wordt ingeklapt. Midden (AUTO): De spiegel wordt in de volgende gevallen automatisch in- en uitgeklapt. • Zonder Smart Key-systeem - De spiegel wordt in- of uitgeklapt wanneer de portieren worden vergrendeld of ontgrendeld met de afstandsbediening. (indien van toepassing) Met Smart Key-systeem - De spiegel wordt in- of uitgeklapt wanneer de portieren worden vergrendeld of ontgrendeld met de Smart Key. - De spiegel wordt in- of uitgeklapt wanneer de portieren worden vergrendeld of ontgrendeld met de knop op de portiergreep aan de buitenzijde. - De spiegel wordt uitgeklapt wanneer u de auto nadert (alle portieren zijn gesloten en vergrendeld) terwijl u een Smart Key bij u draagt) (indien van toepassing). Dus in het geval van keyless entry / Smart Key en de Auto stand, zijn de onderste 3 regels van toepassing. Die kan je verder niet kiezen of selecteren.
 5. Dat spiegels klappen vanzelf weer in, daar is de afstandsbediening niet voor nodig. Dat bij het uitstappen de spiegels pas inklappen na het afsluiten van de auto vind ik erg prettig. Dat ze uitklappen bij het langslopen / benaderen heeft voor mij ook geen nut.
 6. Wanneer je de actuele instellingen wil zien op volledig scherm, dan kan je ook op de "Climate" knop drukken, rechtsonder bij het airco / verwarmingspaneel.
 7. Sometimes

  Wim Schuling

  Ik heb een oudere Niro, maar het werkt hetzelfde vermoed ik. De keuzeschakelaar op de armsteun van de bestuurder voor het verstellen van de Linker of Rechter buitenspiegel niet in de middenstand zetten zorgt ervoor dat de spiegel niet meer kantelt bij het inschakelen van de Achteruit.
 8. Die van mij (ik heb de tip hier van het forum) was inderdaad rond de €100. Mijn zwager heeft er eentje van €40 en die werkt ook goed (andere auto). Ik zou niet meer zonder willen, was elke cent waard. Gewoon Carplay gebruiken met je telefoon in de binnenzak van je jas.
 9. Het is vast al eerder geroepen, maar er zijn oplossingen om Android Auto of Apple Carplay draadloos te kunnen gebruiken. Werkt veel prettiger.
 10. Met het mooie weer van de afgelopen weken is het dak enkele malen een stukje open geweest. Sindsdien is het gefluit verdwenen.
 11. Da's een handige site, wel even zoeken. Blijkbaar heet dat onderdeel "Pull Pocket - Kia (81755 G5000WK)". Op de code kan je ook zoeken bij andere sites. Wel even checken of het model en bouwjaar klopt, zoals HenkM al aangeeft.
 12. Het schuif/kanteldak van mijn Niro (2017) fluit een klein beetje wanneer het gesloten is.
 13. Die optie zit er bij mij niet tussen. Ik kan kiezen uit: LDWS (alleen piepjes), standaard LKA (suggesties vanuit het stuur) en actief LKA (actief stuurcorrecties maken).
 14. Gisteren voor het eerst een rit gemaakt na de reparatie. De draadloze oplader deed niets meer, dus vandaag maar even contact gezocht en kort terug geweest bij de dealer. Voor het vervangen van de verdamper moet het dashboard er geheel uit en bij het terugzetten is het stekkertje van de oplader over het hoofd gezien. Was zo geregeld, maar ik ben toch blij dat ik de auto niet zonder dashboard heb gezien vorige week.
×
×
 • Create New...