Ga naar inhoud

lausbub

Leden
  • Aantal Items

    92
  • Registratie Datum

  • Laatst Bezocht

Alles dat geplaatst werd door lausbub

  1. je hebt ook blanke tectyl . dit wordt / werdt in de deuren gespoten, maar weet niet of Kia dit nog doet. maar dit slaat niet echt wit uit . beetje geel wit
  2. lausbub

    Gespot

    vandaag rond 19.00 uur bij de karwei in leerdam een zwarte sw met kenteken (volgens mij) 68-lnl-5. wie o wie
  3. kijk wel uit met tectyleren, bij sommige merken vervalt dan de garantie!!!!!!!!!
  4. lausbub

    Gespot

    gr sw **-lhz-* op n214 ri papendrecht. 16.30 uur
  5. lausbub

    Ratelgeluid

    in mijn 10 jaar als 1e monteur, heb ik diverse 2 massa vliegwielen vervangen voor rattelen en klapperen ( bij merk toyota ) ( D4D motoren) dus het kan wel maar ik denk dat een cee'd geen 2 massa vliegwiel heeft. en een gewone kan niet rammelen of klapperen.
  6. je moet een beetje gaan dreigen dat je je auto gaat annuleren en ook deze mail naar kia nederland sturen. heb ik ook gedaan met mijn cee'd, kreeg de dag erna gelijk een belletje dat het kenteken aangevraagd is ( van kia nederland) misschien helpt het. je gaat natuurlijk niet annuleren maar dat weten hun niet.
  7. dan is waarschijnlijk je weerstand blok van de blower stuk. je zou ff naar de garage moeten. of als je zelf handig bent zelf vervangen
  8. is het niet een tik van een abs pomp ofzo . dat wil je ook nog wel eens horen na het uitzetten van de motor. maar voor de zekerheid ff langs de garage.
  9. lausbub

    Gespot

    vandaag 2 cee'd sw's gezien. de eerste om ongeveer 12 uur bij de ikea utrecht. blauw achtige kleur. en net om 14.50 bij de ophaalbrug bij nieuwland (zuid-holland) ook een blauwachtige kleur
  10. dat help zeker, als je je raam maar niet verder opent dan de je windscherm. dus je raam moet binnen het windscherm blijven
  11. lausbub

    slappe vering

    hij ligt aardig op zijn reed. kan volgens mij niet goed zijn
  12. lausbub

    rubber kapot

    zou gewoon terug gaan naar dealer. lijmen gaat echt niet!!!
  13. lausbub

    rubber kapot

    waarom lijmen. heb je geen garantie meer ??? kan het me niet voorstellen . lijmen gaat niet lukken
  14. dit is de enige en beste volgorde. ( je gebruikt vaste klei voor het kleien, dit voor de mensen die het niet kennen) ik doe het kleien 1 keer in de 4 a 5 maanden.
  15. geen tijd, je moet er gewoon langs gaan. of naar andere dealer gaan
  16. hoe kom je aan deze info ?? om welke cee'd gaat het. gr marcel
  17. heb kia al een mailtje gestuurd om te vragen opf mijn auto hier ook in valt.
  18. lausbub

    twijfel garantie

    anders eennberoep doen op je consumenten bescherming. je hebt een verwachting dat die versnellings bak langer mee gaat dan 3 jaar. maar ze doen er wel iets mee, na mijn verwachting.
  19. dan kan je ook de grootlichten laten branden ipv dimlicht. wil het misschien ook kopen maar wil ook xenon kopen en dan moet je hem op 100 % zetten, maar dan kan je beter gewoon je lichten aan zetten.
  20. weet iemand (bijv alex vb) welke lampen er gaan branden in een pro cee'd. zijn dit net zo als vw (sommige golfs) de grootlicht lampen of de dimlichten?? bij dit bedrijf in duitsland.
  21. net mijn auto bij de dealer gebracht voor onderhoud en een paar dingen. heb gelijk gevraagd over het tanken. het klopt, bekend iets. is wegens veiligheid zeiden ze. en daar schotten in tank. laatste 10 l gaat er langzaam en druppelend in.
  22. Gecondoleerd en heel veel sterkte met dit verlies. Marcel
  23. lausbub

    Life hammer

    je moet eerst testen als je vast in de gordel zit en die zit strak geblokkeerd( dat je niet meer na voren kan) waar je bij kan. ik durf te wedden dat je niet onder de voorstoelen kan met je handen. oorspronkelijke plaats wat ze adviseren is in de hemel maar dat doet natuurlijk niemand. p/s heb hem ook n og niet gemonteerd
×
×
  • Nieuwe Aanmaken...