Jump to content

ff4266

Leden
 • Content Count

  90
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

9 Neutraal

About ff4266

 • Rank
  Newbie

Algemeen

 • Geslacht
  Man
 • Woonplaats
  Omgeving Den Haag
 • Auto
  Cee'd 2 CRDI

Recent Profile Visitors

793 profile views
 1. Andere dealer bellen. Bijvoorbeeld Kia Autohaag Zeeuw in Voorburg. Die weet er alles van. Sterker nog, alle dealers hebben er een melding van gehad in hun systeem, is gewoon op te zoeken. Andere dealer dus..
 2. Dan heeft de dealer gelogen want hij gaf aan dat dat in de opdracht staat die ze van Kia NL hebben gekregen..
 3. Inderdaad, dit wordt niet geweigerd door Kia, ze vervangen het altijd, maak je geen zorgen. Ze vervangen ze ook beiden uit voorzorg. Het maakt nie tuit naar welke dealer je gaat, of je er ooit wel eens bent geweest Etc. Zelfs na 150k kilometers bestaat er nog een coulance regeling.
 4. Het kan ook je daglichtsensor zijn die niet goed werkt, daardoor schakelt het onnodig uit en in.. Tenzij je de verlichting niet op de "auto" stand hebt staan, dan heb ik niets gezegd..
 5. Ja, maar het verschil is dat bij Xenon alleen de lamp zelf heet wordt.. De LED units werden zelf zo heet dat ze niet eens meer beet te pakken waren, zowel die strips als de koelribben. Ik heb dit zelf gevoeld maar goed, als jij vindt dat "het wel los zal lopen", moet je daar vooral aan vast houden.
 6. Ik heb op een auto evenement eens goed naar die dingen gekeken. Ze stonden daar als demo al heel de dag aan, beide versies. De koeling zou volgens de verkoper oké zijn, maar eind van de dag waren ze echt bloedheet, en daarom durf ik het niet aan omdat ze maar in een kleine ruimte gepropt worden. Bovendien twijfel ik of ze passen in de unit qua grootte... Die houdertjes gebruik ik momenteel voor de xenon, ook van Ali.. Prima spul..
 7. En wat was de reactie van de dealer?
 8. Ìk ben benieuwd of je wederom nieuwe koplampen krijgt ondanks de verlopen garantie. Het is ten slotte een productiefout en een bekende kwaal. Los van de garantie mag je een deugdelijk en langer werkend product verwachten(staat ook een en ander over in de consumentenwetgeving). Hou je ons op de hoogte?
 9. Ja, heb ik ook gehad, de eerste keer zei de dealer dat ze niets konden vinden en er niets aan de hand was.. Dat duidde er voor mij wel op dat ze nooit in de stoel gekeken hebben. Even aandringen, en uiteindelijk keurig onder garantie vervangen die veer.. Komt vaker voor bij de Cee'd.
 10. Ik vind dit bizar, je hebt dus de Cee'd van na de facelift(met de "ice-cubes" zeg maar).. Ik heb afgelopen week een inruilprijs opgevraagd voor mijn Cee'd hatchback 1.6 CRDI uit 2013 (zonder ice-cubes dus), met 143.000 km, en zijn eerste aanbieding was al 9500 euro.. Wat ik best redelijk vind. Even doorpraten en ik krijg er vermoedelijk 10.500 voor, en dat voor een auto die 3 jaar ouder is dan de jouwe, met meer kilometers... Ik adviseer je even naar een andere dealer te rijden..
 11. Ik wil graag voor mijn Ceed nieuwe voor en achterschijven kopen. Weet iemand wat de originele afmetingen zijn? Want ik kom verschillende maten tegen in webshops.. Betreft 1.6 Crdi. Weet iemand ook waar de originele goedkoper dan dealer te krijgen zijn, als ik origineel zou willen? Alvast dank!
 12. Bedankt voor je reactie. Ik zie ook staan dat het brandstoffilter onderhoudsvrij is? Maar deze moet toch wel periodiek vervangen worden?
 13. Weet iemand hoe het brandstoffilter van de 1.6 CRDI te vervangen is?
 14. Garantie klus. zie ook dit topic:
 15. ff4266

  Service Kia???

  Ik bedoel er niks onvriendelijks mee hoor, ik ben gewoon benieuwd waar dit topic heen moet gaan.
×
×
 • Create New...