QuagmireNL

Leden
 • Aantal bijdragen

  6
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

0 Neutraal

Over QuagmireNL

 • Rang
  Newbie
 1. Subwoofer aan te sluiten in Picanto GT-Line?

  Heb je misschien wat uitleg over hoe je het dan precies hebt gedaan?
 2. Subwoofer aan te sluiten in Picanto GT-Line?

  Is dat niet gevaarlijk mbt bekabeling e.d.?
 3. AEB (Autonomous Emergency Braking) slaat zomaar aan

  Dan zal ik dat maar snel doen. In het boekje van de auto las ik wel dat het systeem soms metalen voorwerpen zoals bruggen kan verwarren en de mogelijkheid bestaat dat hij in een bocht reageert op een auto die op een andere rijstrook schuin voor je rijdt.. In mijn situatie was er niets aan de hand en die brug waar ik onderdoor ging zit een meter of 5 hoog, dus dat leek me al sterk. Als ik meer weet zal ik het ook even laten weten. Wellicht handig voor anderen om dit te weten/rekening mee te houden.
 4. AEB (Autonomous Emergency Braking) slaat zomaar aan

  Ik ben nog niet klaar met vragen Heb de Picanto GT-Line 1.0T-GDI nu net een kleine maand. Wat mij van de week gebeurde daar schrok ik van. Onderweg naar huis kwam ik op een weg die van 50km/u naar 70 overgaat. Eenmaal ik bij het punt was dat ik gas wilde gaan geven, sloeg de auto compleet op hol! Ik geef (bijna) vol gas, en rijd ongeveer 60, waarna er opeens 2 hele korte piepjes uit het dashboard klinken, en de auto vol op de rem gaat. Hij was meteen 20km/u afgeremd. Er brandden geen lampjes op het dashboard, ik kreeg ook geen waarschuwing of wat dan ook. Komt dit vaker voor? Kwam het door de navigatie die aan stond en mij begrenst om niet te hard te gaan rijden? Was hij in de war met de fietsbrug waar ik op af reed? Dit is de plek waar het gebeurde: https://www.google.nl/maps/@51.4338372,5.4197323,3a,75y,219.41h,92.16t/data=!3m6!1e1!3m4!1syK6dYsSiGorRWsRapTka_w!2e0!7i13312!8i6656?hl=nl Ik wil de dealer hier nog over bellen want ik vind het echt bloedlink, stel dat er iemand kort achter me reed... Dan was ik van achter geraakt. Dit kan toch niet zomaar?
 5. Subwoofer aan te sluiten in Picanto GT-Line?

  Ik heb een vraag die zelfs Kia mij niet kon beantwoorden omdat ze hier geen gegevens over hadden. Is het mogelijk om in de GT-Line (met het 7 inch touchscreen) een bescheiden subwoofertje in te bouwen? Ik kom nergens technische info tegen over de radio tegen die mij kan vertellen of er überhaupt een Line-Out op zit. Het geluid valt me niet tegen, maar ik mis in de lage tonen toch wel het een en ander. Mid-laag klinkt verrassend goed maar de echt lage tonen blijven helaas uit Is niet gek met zulke kleine speakertjes natuurlijk, maar had gehoopt op meer. Daarom wil ik als audiofiel zijnde graag een subwoofer inbouwen. Hoop dat het kan, zo niet jammer dan.. Had ik maar een B-segment moeten halen
 6. 1.0 T-GDi (100pk)

  Mocht er nog steeds iemand benieuwd zijn, hij rijdt echt heerlijk. Heb hem nu een kleine maand. Soms heb ik wel een beetje het gevoel dat de auto te licht is voor deze sterke motor wanneer het nat weer is, hij neigt dan een beetje om te slippen en dan grijpt de traction control in. Ik ben geen coureur maar vind het duwtje in de rug wel leuk als je goed gas geeft. Al met al ben ik heel, maar dan ook heel erg positief over de auto! Vooral met het feit dat ik aan het kijken was naar een VW Polo, die uiteindelijk te duur vond worden en voor de Picanto GT ben gegaan, welke eigenlijk een beetje hetzelfde gevoel geeft qua rijgedrag. Topding!