Jump to content

Xmoo

Leden
 • Content Count

  239
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  6

Xmoo last won the day on June 3 2020

Xmoo had the most liked content!

Community Reputation

24 Excellent

About Xmoo

 • Rank
  Lid
 • Birthday 11/26/1989

Algemeen

 • Geslacht
  Man
 • Woonplaats
  Eindhoven
 • Auto
  Kia Stonic Executive line

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Inmiddels ongeveer 130.000 Kms al op mijn Stonic Executive Line. Rijd gemiddeld 600/750 Kms per tank. Ik schrok eigenlijk ook van de cijfers. Had hem zuiniger verwacht. 750 Kms is dan wel voornamelijk snelweg rijden 100/120 +/- cruise control.
 2. Bij mij is het gekoppeld aan de binnenverlichting. Dus als ik mijn deur open of auto vergrendel/ontgrendel, gaat het aan en gegeven moment van zelf uit.
 3. Precies. Contact gehad met de Kia dealer waar nu mijn Stonic van af komt. Hebben een offerte opgesteld incl korting. Gestuurd naar Leaseplan en die zijn nu even een herberekening aan het maken. Toch handig als je een Executive PHEV voor de prijs van een Executive HEV kunt krijgen.
 4. Wat voor resultaten haal je als je het niet zou opladen? Dus echt als hybrid. Haal je dan ook gem 6l op 100 zoals hierboven beschreven? Want dan zou ik op zich de risico kunnen nemen om zo veel mogelijk op de laten en als het niet lukt, alsnog zuinig met brandstof te rijden.
 5. Hele mooie cijfers. Heb jij de stock 15/16" velgen eronder?
 6. Beste Leden, Dank jullie wel voor alle reacties. Voor thuis en kantoor, hebben we een oplaadpaal. Echter voor gym en het Rugby natuurlijk niet. Van onze klanten heeft ongeveer 50% een laadpaal die ik dan zou kunnen gebruiken. Tevens is het hier vaker koud dan warm. Stuur en stoelverwarming doen nu ook bij de Stonic wonderen. Maar alles samengevat zou ik het geen toegevoegde waarde vinden voor zakelijk operational lease om voor de PHEV te gaan. Ik kan begrijpen met de voordelen en korte afstanden dat het vele voordelen biedt voor prive gebruik/aanschaf, maar niet voor lease.
 7. Alleen naar benzine verbruik. Heb geen ervaring met stroomverbruik berekenen. Vandaar dat ik het dus lastig vind om te kiezen.
 8. Inmiddels ben ik bijna 3 jaar lid hier, dat betekend dat mijn huidige operationele lease contract voor mijn Kia Stonic bijna gaat verlopen. Nu ben ik aan het oriënteren voor een nieuwe lease auto. Ik ben van plan wederom weer voor een Kia te gaan. De Stonic (inmiddels 125.000kms in 30 maanden) heeft mij op één keer na (scheur in een van de bougies) nooit in de steek gelaten. Hiervoor altijd Toyota gereden maar voor een eerste Kia heb ik niks op aan te merken, behalve dat het een top merk is. Naar mijn mening de beste op gebied van geld/kwaliteit/opties verhouding. Nu zat ik te twijfelen o
 9. Echt mooie kleuren combinatie zo met het rood.
 10. Dit is een oude versie. SOP.008.2.200401 is de nieuwe van juli 2020.
 11. Xmoo

  Ambient lighting

  Idd erg matig. Thx voor het uploaden!
 12. De prijzen heb ik via kia.nl. Beide in executive uitvoering en in het grijs.
 13. Ik zit ook te twijfelen tussen HEV of PHEV. Mijn Stonic mag ik bijna weer inleveren en een andere kiezen. Gezien ik zakelijk rijd, zou ik voor HEV kiezen gezien de bijtelling. Maar als ik echt veel op brandstof kan besparen, zou ik mijn werkgever lief kunnen aankijken en overtuigen om iets van een bonus oid te ontvangen als ik voor de PHEV kies (37k vs. 41k). Nu vraag ik mij wel af of jij de standaard 16" velgen hebt? Ik zou persoonlijk willen upgraden naar de 18" velgen. Ik begrijp dat de auto dan iets onzuiniger is. Vraag me alleen af of het zo'n groot verschil is.
 14. https://www.autoblog.nl/nieuws/vernieuwde-kia-stonic-kn-alt-je-beeldscherm-op-167243 Wat vinden wij ervan? Ik persoonlijk had er wel meer van verwacht.
×
×
 • Create New...