Ga naar inhoud

Xmoo

Leden
 • Aantal items

  32
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Community reputatie

0 Neutraal

Over Xmoo

 • Titel
  Newbie
 • Verjaardag 26-11-1989

Algemeen

 • Geslacht
  Man
 • Woonplaats
  Eindhoven
 • Auto
  Kia Stonic Executive line

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. Xmoo

  Schoon houden lederen bekleding

  Ik gebruik zelf van die vochtdoekjes, werkt erg goed.
 2. Xmoo

  lampen stonic

  Wordt de Stonic niet met Bi-Xenon geleverd? Of is dat alleen de executive line?
 3. Xmoo

  kleur navigatie

  Hoe bedoel je precies? Je hebt daymode en nightmode. Kunt in de instellingen instellen dat hij altijd op day of nightmode moet staan. Vind zelf nightmode mooier omdat het donkerder is.
 4. Xmoo

  Panoramadak

  Heeft te maken met de importeurs hier in Nederland. Zelfse discussie ook gehad tijden aanschaf van mijn Stonic. In Duitsland en Belgie wel in automaat en schuifdak te krijgen, hier in Nederland niet. Volgens de importeur is er weinig vraag naar en maakt het de auto duurder waardoor er minder belangstelling voor is. Rot importeurs, laat ons gewoon zelf kiezen!
 5. Xmoo

  FCA ondersteuning in de Stonic

  Ik heb de Executive line. Ik krijg een pieptoon en ik zie idd op mijn boardcumpter een melding. Maar zodra ik reageer is dat melding en gepiep gelijk weg.
 6. Xmoo

  FCA ondersteuning in de Stonic

  Daar heb je idd gelijk in. V40 gaf het ook ver van te voren aan. Echter is het dus onregelmatig. Dat maakt het lastig. Op de Volvo kreeg ik het regelmatig maar op de Kia onregelmatig
 7. Xmoo

  FCA ondersteuning in de Stonic

  Nee, echt een hele lage pieptoon. Varierend tussen 0,5/2m
 8. Xmoo

  FCA ondersteuning in de Stonic

  Hankook, jammer om te horen dat het niet werkt. Ik moet zeggen dat ik steeds meer het gevoel heb dat het naar mate ik meer KMs maak, het beter gaat werken. Wat wellicht wel kan zijn is dat de melding jou niet opvalt? Je ziet/hoort het heel kort, tot jij op de rem drukt. Ik hoor vaak het gepiep en dan kijk ik op het scherm, is het al weg. Doordat je op de remmen drukt, registreert hij dat jij het door hebt (vermoed ik) of iets en gaat de melding gelijk weg.
 9. Xmoo

  Hoeveel KMs op een tank

  Ik hou mij wel netjes aan max snelheid (soms trap ik hem wel door maar niet vaak). Cruise control aan en lekker chillen. Wel bijzonder dat jullie gemiddeld op 600KM zitten, zelfs als ik hem aardig intrap haal is gemiddeld 625KM. Ik tank alleen maar benzine van de Shell en eens per 2/3 weken V-Power. Banden spanning alle wielen op 2.5 ipv (2.35 voor en 2.15 achter zoals vermeld in het boekje).
 10. Xmoo

  Hoeveel KMs op een tank

  Benieuwd hoeveel KMs jullie maximaal op een tank hebben kunnen rijden. Vergeet niet vermelden welke trim en brandstof jij hebt. Meeste was ik eruit heb kunnen krijgen was 733KMs met nog 18KM (op het scherm) te gaan. Vervolgens ongeveer 44,5L benzine getanked. Kia Stonic Executive line, benzine.
 11. Xmoo

  hoe kan ik in de Niro de radio demomteren

  Even servicemanual raadplegen. Daar zul je wat meer informatie moeten vinden.
 12. Xmoo

  Tablet Holder

  Gebruikt er hier iemand een tablet holder in zijn/haar Stonic, voor voorin? Zo ja, welke gebruik jij? Ik ben op zoek naar eentje zonder zuignap voor een 10" Apple iPad. Ik had gezien dat er ook cup holder mounts zijn, echter lijken die mij onhandig ivm het schakelen.
 13. Xmoo

  Auto met keyless entry 

  Hangt af van welke model je hebt. Bij de modellen die keyless zijn, heb je niet eens meer een contact slot. Je krijgt dan een andere stuur/dashboard waar het niet aanwezig is.
 14. Xmoo

  Blazend geluid

  Dubbel?
 15. Xmoo

  ISG werkt weer.......vanwege de temperatuur??

  Moet zeggen dat ik er met mijn Stonic geen last van heb. Heeft tot nu in kou als hitte, gewoon normaal gewerkt.
×