Jump to content

Xmoo

Leden
 • Content Count

  80
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Xmoo last won the day on February 20

Xmoo had the most liked content!

Community Reputation

5 Neutraal

About Xmoo

 • Rank
  Newbie
 • Birthday 11/26/1989

Algemeen

 • Geslacht
  Man
 • Woonplaats
  Eindhoven
 • Auto
  Kia Stonic Executive line

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Xmoo

  Kaartupdates voor de Niro

  Graag gedaan. Mocht je nog iets leuks willen doen, lees dit http://mohammad.moghtader.net/meer-controle-over-je-kia-of-hyundai-hebben/
 2. Xmoo

  Kaartupdates voor de Niro

  Kaartupdate. Daar zitten namelijk alle audio bestanden in. Ik weet haast zeker dat dit jouw probleem is. Dus belangrijk is dat je het vanuit .zip gelijk naar de sd-kaart uitpakt (om fouten te voorkomen) ipv eerst naar een map op jouw pc/laptop en vervolgens kopieert naar de sd-kaart.
 3. Xmoo

  Kaartupdates voor de Niro

  Heb jij dit probleem na het updaten naar de laatste versie (van de navigatie map)? Zo ja, download de map update opnieuw en pak het weer uit op een leeg geformateerde sd-kaart (Mag huidige zijn). Ik heb dit met twee Rio's van mijn vrienden ervaren, met mijn eigen Stonic niet. Probleem zit hem dat niet alles juist was uitgepakt. Opnieuw uitpakken, in sd-kaart in de auto plaatsen en je hebt weer stem begeleiding/geluid over het algemeen.
 4. Xmoo

  Face lift

  Hier leuke video:
 5. Xmoo

  Kleinere Antenna

  Weet iemand waar ik een kleinere antenne kan vinden voor de Stonic? Bij mijn vorige auto kon ik een kleinere kopen en erop draaien. De nieuwe worden volgens mij allemaal geleverd met een Shark Fin antenne, echter heeft mijne een normale lange antenne (Executive Line).
 6. Xmoo

  Aftellen is begonnen

  Precies. Ik heb het uiteindelijk ook gedaan.
 7. Je kunt zelf sommige updates uitvoeren. Software update en mappen update kun je zelf uitvoeren. Enige wat je hoeft te doen is de juiste bestanden downloaden, uitpakken op de SD-kaart, in jouw auto stoppen, auto aanzetten en de stappen te volgen. Is geen rocket science. Ik had de updates zelf uitgevoerd en recent heeft mijn auto een kleine beurt gehad. Monteur zei dat die zag dat ik al de meest recent versies had. Vroeg niet eens hoe ik daaraan kwam. Boardcomputer/engine updates moet wel door de dealer uitgevoerd worden. Dat is een spannendere proces (denk ik)
 8. Xmoo

  Kaartupdates voor de Niro

  Vandaag bij VDNS Kia Helmond voor mijn 1e onderhoudsbeurt van de Stonic. Stond op het lijstje SW update en Navigatie update. Aangegeven dat meneer een extra kopje koffie mag drinken omdat ik die al zelf heb uitgevoerd Wel even gevraagd Map update op hun originele SD kaart te zetten. Eens kijken of ze iets gaat zeggen dan Developer Menu en het installeren van Youtube Netflix etc.
 9. Xmoo

  Engineering Mode

  Voor het audio probleem. Dat die terug springt naar 70% (Android oordopjes gehoor protectie) kun je Hearing Saver installeren. Dit overrulee de Android default audio instellingen https://play.google.com/store/apps/details?id=com.jakebasile.android.hearingsaver&hl=en
 10. Xmoo

  Video afspelen

  Hij blijft bij het scherm van Hyundai. Dit is het laadscherm van het Hyundai schil/launcher en niet die van Android. Ik denk toch dat hij een andere launcher heeft proberen te installeren. Op verschillende fora wordt duidelijk vermeld om geen andere launcher te installeren. Het kan altijd risico’s met zich mee brengen. Maar als je netjes de apps installeerd die andere geinstalleerd hebben en getest hebben, zou het alsnog foutloos moeten gaan.
 11. Xmoo

  Video afspelen

  Thx. Wat die boys aan het doen zijn is een hele nieuwe Android erop aan het zetten. Tuurlijk brick je het dan. Als je het alleen bij gebruik/installeren van apps houdt, zou het foutloos moeten gaan.
 12. Xmoo

  Video afspelen

  Daar was ik niet van op de hoogte. Het is zo'n makkelijke proces. Tevens heb ik bij mijn handleiding aangegeven welke apps & versies ze foutloos kunnen installeren en gebruiken. Heb jij een link waar het staat dat ze het gebrickt hebben? Wellicht kan ik ze helpen.
 13. Xmoo

  Face lift

  Eindelijk een stoere voorkant, kon er gewoon niet aan wennen. Niro heeft een mooie kont, Stonic een stoere gezicht, maak een combi
 14. Xmoo

  Kaartupdates voor de Niro

  Volgens mij in de navigatie update. Je ziet het bij Infomatie, dus niet in de navigatie zelf. Tevens moet je verbonden zijn met WIFI om data te kunnen zien.
 15. Xmoo

  Video afspelen

  Neem hier een kijkje: Kun je Youtube afspelen, Netflix, Plex, etc.
×

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.