Jump to content

Xmoo

Leden
 • Content Count

  183
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  5

Xmoo last won the day on July 13

Xmoo had the most liked content!

Community Reputation

21 Excellent

About Xmoo

 • Rank
  Lid
 • Birthday 11/26/1989

Algemeen

 • Geslacht
  Man
 • Woonplaats
  Eindhoven
 • Auto
  Kia Stonic Executive line

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Xmoo

  Engineering Mode

  Sommige instellingen bewaard hij en sommige moet je elke keer na reboot opnieuw instellen.
 2. Xmoo

  Engineering Mode

  Ooh dat bedoel je. Dat hangt een beetje af van welke firmware je hebt. Als je bijvoorbeeld de meest recente firmware hebt moet het zo doen: Zodra je in het 1e Developersmenu scherm bent, zie je al optie Navigation waar je het kunt wijzigen.
 3. Xmoo

  Engineering Mode

  Goedemorgen Dat kun je bij Navigation aanzetten.
 4. Ik ben geen beheerder maar een actieve lid. Sorry
 5. Ik heb de Executive en dat is niet het geval. Bijrijder is niet te verstellen.
 6. Voor de Stonic is dat idd niet het geval vanuit fabriek. Dit viel mij ook op, maar idd zou je het kunnen vervangen met een andere Stonic stoel (hoeft niet perse Engels te zijn).
 7. Zou daar niet afhankelijk van moeten zijn. Ik had het toen in Juni getest op de 8 Plus, X, XS Max en XS Max Hong Kong editie. Alle toestellen hadden hetzelfde probleem. Mijn eigen toestel waar het nu mee werkt is de XS Max Hong Kong editie.
 8. Inmiddels weer een nieuwe beta en daar blijft het gelukkig wel werken. Bijzonder dat het voor een aantal van jullie na het update van jullie infotainment systeem alsnog niet werkt. Ligt niet aan jouw toestel maar echt aan het Android versie. Ik heb hier nog een Asus Transformer pad liggen met Android 5.0. Daar idem hetzelfde probleem. Wel verbinding maar geen internet. Zo heb ik ook mijn testrapport naar Apple opgesteld. Die stellen Google schuldig voor het niet juist updaten van hun software.
 9. Hebben jullie geprobeerd, de navigatie terug te zetten na fabrieksinstellingen na de update. Dit heb ik volgens mij bij mij wel gedaan voor het werkte.
 10. Verwijder jouw mobiele AP uit jouw auto, zodat je dus dat wifi stukje opnieuw moet opzetten, vervolgens TomTom services opnieuw accepteren.
 11. Xmoo

  iOS 13

  Thx, heb er al op gereageerd.
 12. Ik had hier al een melding van bij Apple en TomTom gemaakt n JUNI. Zie: https://gathering.tweakers.net/forum/view_message/59231288 Probleem zit hem in de systeem bestanden en certificaten. De update van juli 2019 zijn deze vernieuwd en is het probleem opgelost. Deze update kun je bij de garage laten doen of zelf de bestanden downloaden en updaten. Succes.
 13. Xmoo

  ANSWERED Face lift

  De wijzigingen in de bumper maken de auto sportiever en dat trekt mij erg aan. Oude voorbumper gaf het naar mijn mening een seniorenauto look.
×
×
 • Create New...