Jump to content

Xmoo

Leden
 • Posts

  341
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  14

Xmoo last won the day on September 21

Xmoo had the most liked content!

About Xmoo

 • Birthday 11/26/1989

Algemeen

 • Geslacht
  Man
 • Woonplaats
  Eindhoven
 • Auto
  Kia Niro PHEV Executiveline (2021)

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Xmoo's Achievements

Community Regular

Community Regular (8/14)

 • Dedicated Rare
 • First Post
 • Collaborator
 • Reacting Well
 • Conversation Starter

Recent Badges

56

Reputation

 1. Ik moet zeggen dat ik het persoonlijk ook niet meer volg. De ene fabrikant zet er juist hele grote wielen op en de ander juist kleine. Mijn PHEV Executive werd geleverd met 16" omdat het volgens Kia een betere range moet opleveren. Echter krijg ik mijn 18" Matisse velgen volgende week eindelijk na 3 maanden wachten. https://webshop.kia.nl/accessoires/velgen/0/ZKDEMAHZ18IASV/
 2. De doppen hebben zeker invloed. Daarom leveren (leverde) ze bijvoorbeeld de HPEV Executive niet met de 18" om zo meer bereik te hebben. Inmiddels is het allemaal 16" geworden
 3. Telluride werd geleverd met de nieuwere software waar dat alweer uit was gehaald.
 4. De units met Android (America, Canada, Azië) die kunnen dat of hebben dat gekund.
 5. Jij hebt de Juli versie, er is ook een augustus versie. Maar het full screen Android Auto is nog niet beschikbaar. Er moet een grote herfst update komen, die dit weer moet gaan inschakelen.
 6. Nee, had al online wat reviews gekeken en vond hem erg tegen vallen. Had dit al besloten voor de EV6 Experience. EV6 Experience bevestigde alleen maar dat ik de juiste keuze heb gemaakt. Ik ben voor een Kia Niro PHEV gegaan.
 7. Ik heb van Kia een Pathé Thuis Kadocode gekregen tijdens de EV6 Experience. Ik gebruik het zelf niet, dus als er een liefhebber is stuur mij een bericht.
 8. Gefeliciteerd met de gezinsuitbreiding! Het is idd bij de CEED anders zie ik. Zou je zoiets kunnen gebruiken op een andere Kia? https://eurofrance24.com/catalog/product/view/id/128234/?PageSpeed=noscript
 9. Kunt altijd zeggen ik wil de update niet uitvoeren lijkt mij. Ik bedoel met hun huidige beleid kun je ook zelf kiezen of je het wel/niet wilt.
 10. Ja en de dealer weet dus niet hoe ze dat kunnen aanzetten. Tot nu toe staat het alleen aan bij de Cee’d famie. Maar hun draaiding voor licht is ook anders. En idd handmatig op dimlichten zetten is een oplossing maar dan werkt je automatische lichtsensor niet. Ook je welcome home lichten of hoe dat ook heet, werken dan ook niet. Dus erg lastig. Ze moeten het gewoon weten aan te zetten mbv coding oid. Hier trouwens link naar de canbus hack: https://canhacker.com/can-coder-new/ kijken of iemand ervaring heeft met Niro en of je dan idd scandinavian lights kunt activeren.
 11. Zou moeten werken. Mocht je telegram hebben, kom even in dit groepje. https://t.me/ioniqhyundaikiaupdate Kunnen we je interactief en direct helpen.
 12. Ik weet zeker dat de sensor bug in de update van Maart nog wel correct is: EUR.S5W_L.001.001.210303 https://drive.google.com/...xDfws7fRy7-mzJfpR00n/view Maar volgens mij ook nog in de update van Mei EUR.S5W_L.001.001.210513 https://drive.google.com/...tFm9a3KvTerPwCnJFWks/view Voor het downgraden, moet jij even lge.upgrade.xml en Appyupgrde van de huidige geïnstalleerde versie overschrijven met die van de oudere update die je wilt installeren. Anders geeft hij namelijk melding dat je niet een oudere versie kunt installeren. Nu manipuleer je de oude versie te denken dat het dezelfde versie is als dat je nu hebt.
 13. Je kunt altijd downgraden als je wilt. Ik kan je wel uitleggen hoe dat moet.
 14. Via ODB kun je voor nu alleen uitlezen. Er is een team die bezig is met het kunnen coden naar de ODB. Ik ben dat wekelijks aan het volgen omdat ik scandinavian lights wil activeren op mijn Niro.
×
×
 • Create New...