Ga naar inhoud

Xmoo

Leden
 • Aantal items

  37
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Community reputatie

0 Neutraal

Over Xmoo

 • Titel
  Newbie
 • Verjaardag 11/26/1989

Algemeen

 • Geslacht
  Man
 • Woonplaats
  Eindhoven
 • Auto
  Kia Stonic Executive line

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. Xmoo

  KIA e-Niro

  Gisteren mijn Stonic naar vDNS Helmond gebracht voor haar eerste onderhoud. Hadden daar de e-Niro staan. Jammer genoeg had ik er zelf de tijd niet voor om een proefrit te maken.
 2. Xmoo

  KIA e-Niro

  Klopt mensen die een pre-oder gedaan hebben kunnen het begin volgend jaar verwachten. Mensen die het nu gaan bestellen kunnen het eind 2019 verwachten.
 3. Xmoo

  KIA e-Niro

  Shit, had ik maar een half jaar later mijn lease auto besteld :p Mooie prijs/kwaliteit verhouding
 4. Xmoo

  Afscheid van onze Cee'd 1.0 t-GDI GT-line.

  " De ruitensproeiers lusten sproeivloeistof alsof het pils is " hahahaha. Veel geluk met jullie nieuwe aanwinst!
 5. Xmoo

  Helderheid van het Navigatie Scherm

  Bij mijn Stonic exact hetzelfde.
 6. Xmoo

  Schoon houden lederen bekleding

  Ik gebruik zelf van die vochtdoekjes, werkt erg goed.
 7. Xmoo

  lampen stonic

  Wordt de Stonic niet met Bi-Xenon geleverd? Of is dat alleen de executive line?
 8. Xmoo

  kleur navigatie

  Hoe bedoel je precies? Je hebt daymode en nightmode. Kunt in de instellingen instellen dat hij altijd op day of nightmode moet staan. Vind zelf nightmode mooier omdat het donkerder is.
 9. Xmoo

  Panoramadak

  Heeft te maken met de importeurs hier in Nederland. Zelfse discussie ook gehad tijden aanschaf van mijn Stonic. In Duitsland en Belgie wel in automaat en schuifdak te krijgen, hier in Nederland niet. Volgens de importeur is er weinig vraag naar en maakt het de auto duurder waardoor er minder belangstelling voor is. Rot importeurs, laat ons gewoon zelf kiezen!
 10. Xmoo

  FCA ondersteuning in de Stonic

  Ik heb de Executive line. Ik krijg een pieptoon en ik zie idd op mijn boardcumpter een melding. Maar zodra ik reageer is dat melding en gepiep gelijk weg.
 11. Xmoo

  FCA ondersteuning in de Stonic

  Daar heb je idd gelijk in. V40 gaf het ook ver van te voren aan. Echter is het dus onregelmatig. Dat maakt het lastig. Op de Volvo kreeg ik het regelmatig maar op de Kia onregelmatig
 12. Xmoo

  FCA ondersteuning in de Stonic

  Nee, echt een hele lage pieptoon. Varierend tussen 0,5/2m
 13. Xmoo

  FCA ondersteuning in de Stonic

  Hankook, jammer om te horen dat het niet werkt. Ik moet zeggen dat ik steeds meer het gevoel heb dat het naar mate ik meer KMs maak, het beter gaat werken. Wat wellicht wel kan zijn is dat de melding jou niet opvalt? Je ziet/hoort het heel kort, tot jij op de rem drukt. Ik hoor vaak het gepiep en dan kijk ik op het scherm, is het al weg. Doordat je op de remmen drukt, registreert hij dat jij het door hebt (vermoed ik) of iets en gaat de melding gelijk weg.
 14. Xmoo

  Hoeveel KMs op een tank

  Ik hou mij wel netjes aan max snelheid (soms trap ik hem wel door maar niet vaak). Cruise control aan en lekker chillen. Wel bijzonder dat jullie gemiddeld op 600KM zitten, zelfs als ik hem aardig intrap haal is gemiddeld 625KM. Ik tank alleen maar benzine van de Shell en eens per 2/3 weken V-Power. Banden spanning alle wielen op 2.5 ipv (2.35 voor en 2.15 achter zoals vermeld in het boekje).
 15. Xmoo

  Hoeveel KMs op een tank

  Benieuwd hoeveel KMs jullie maximaal op een tank hebben kunnen rijden. Vergeet niet vermelden welke trim en brandstof jij hebt. Meeste was ik eruit heb kunnen krijgen was 733KMs met nog 18KM (op het scherm) te gaan. Vervolgens ongeveer 44,5L benzine getanked. Kia Stonic Executive line, benzine.
×