Ga naar inhoud

Xmoo

Leden
 • Aantal items

  64
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  1

Xmoo won de laatste dag op 20 februari

Xmoo had de meeste 'vind ik leuk' inhoud!

Community reputatie

3 Neutraal

Over Xmoo

 • Titel
  Newbie
 • Verjaardag 26-11-1989

Algemeen

 • Geslacht
  Man
 • Woonplaats
  Eindhoven
 • Auto
  Kia Stonic Executive line

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers blok is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. Xmoo

  Engineering Mode

  Nee is inconsistent. Je ziet vanzelf op het scherm staan dat die info aan het downloaden is of iets. Soms zie je ook dat er geen informatie beschikbaar is, dan heb je dus geen internet verbinding meer terwijl de navigatie wel met WIFI verbonden is/verbonden is geweest.
 2. Xmoo

  Engineering Mode

  Waarschijnlijk op het punt dat hij de flitspalen wilde downloaden is de WIFI verbroken of had jouw mobiel internet even geen verbinding en heeft die het niet gedownload. Is bij mij ook wel eens voorgekomen. Goed om te horen dat het nu wel werkt. Van de foto's en reviews die ik heb gezien wel. Is gewoon dezelfde software alleen de knopjes en scherm zien er net anders uit.
 3. Xmoo

  Engineering Mode

  Ik heb Intersection View ook aanstaan en krijg de flitspalen gewoon te zien. Je moet wel verbonden zijn met WIFI of verbonden zijn geweest zodat de navigatie even de tijd kan nemen om de flitspalen etc te downloaden. Dit moet elke x gebeuren jammer genoeg.. Het is niet zo dat het wordt opgeslagen en vernieuwd tijdens volgende WIFI verbinding. Hij moet elke x verbonden zijn of zijn geweest om de flitspalen/flitsers te downloaden. Ik heb tevens mijn item http://mohammad.moghtader.net/meer-controle-over-je-kia-of-hyundai-hebben geupdate met een nieuwere Youtube app versie die wat minder problemen heeft met de resolutie van het systeem en ook full screen ondersteund.
 4. Xmoo

  Engineering Mode

  Ja dit bedoel ik. Heb jij mijn video gezien? bij mij werken beide menus elke x. Wellicht heb ik het te vaak geprobeerd. Enige bug/issue die ik heb is geluid van Navigatie. Ik hoor dat op de voorste speakers en muziek op de achterste. Gegeven moment moet het muziek ook weer verder gaan op het voorste, dat gebeurt nu niet. Dan moet ik naar Instellingen, Geluid gaan en dan werkt het weer. Heeft sowieso te maken met hoe SoundAbout het geluid routeerd.
 5. Xmoo

  Engineering Mode

  Dit is dan alleen voor het Engineering Menu van het Multimedia/Navigatie schil? Voor het Android Engineering Menu wel gewoon normaal onder de 3 schermbeveiliging opties klikken?
 6. Xmoo

  Engineering Mode

  Dit is een discutabel punt. In geval van Android besturingsysteem, verloopt de garantie zodra men met root toegang krijgt of custom recovery/bootloader geinstalleerd heeft. Daarom ben ik van mening dat wij hier geen regels aan het verbreken zijn. Dan zouden de developers/techneuten van Hyundai/Kia dit maar beter moeten beveiligen. De apps kun je simpelweg afsluiten en je zult nooit te veel apps tegelijk uitvoeren, althans ik niet. Ik ga niet Plex, Netflix en Youtube tegelijkertijd aanzetten en streamen , meestal maar gewoon een. Zolang Hyundai/Kia niet met officiële bericht gevingen komen, zie ik dit niet als fout. Ik denk idd dat jij te veel van het systeem verwacht. Een auto moet rijden, al het andere is bijzaak. Wat nu mogelijk is, is leuk dat we bv nu kunnen streamen tijdens het rijden. Maar zoals elke work-around moet je geduld hebben en bepaalde bugs/aanpakken accepteren. Ik ga nog een test doen met ITV app van KPN, live TV streamen lijkt mij ook wel leuk Graag gedaan, veel kijk plezier
 7. Xmoo

  Engineering Mode

  Voor de liefhebbers heb ik een soort van blog/howto/mijn opstelling geschreven: http://mohammad.moghtader.net/meer-controle-over-je-kia-of-hyundai-hebben/
 8. Xmoo

  Engineering Mode

  USB stick of Bluetooth, werkt met beide. Ik heb standaard altijd mijn telefoon mbv bluetooth verbonden met mijn Stonic, dus heb hier nooit last van. Het is hier en daar soms traag, vooral als TomTom service in het achtergrond aan het synchroniseren is, buiten dat loopt Youtube, Plex en Netflix altijd foutloos. Het is maar een Dualcore 1GB RAM systeem, dus houd daar rekening mee. RDP heb ik nog niet geprobeerd, zal van de weeks een installeren en proberen. Zou niet begrijpen waarom het niet zou werken? Je hebt gewoon een on-screen keyboard en pointer. Ik ben bezig met een Blogpost op mijn Linkedin hierover, zal ik al mijn .apk's delen die ik geinstalleerd heb, dus ook Netflix. "Het avontuur was leuk, maar al die beperkingen maken het voor mij een zinloos en omslachtig alternatief." helemaal niet mee eens. Het is maar hoe je het configureert en snapt dat er hier en daar bugs aanwezig zijn/het systeem niet gebouwd is om extra dingen uit te voeren zoals wij dat nu willen doen. Soort van piepende melody? Deze komt vanuit de board computer, denk daarom niet dat je het via Engineering mode kunt uitzetten.
 9. Xmoo

  Engineering Mode

  Even in de Niro forum kijken. Ik kan het jou pas vanavond sturen
 10. Xmoo

  Engineering Mode

  Ik heb de bestanden via .torrent gedownload. Software update eerst op een eigen SD-Kaart gezet (.zip bestand uitpakken op de SD-Kaart). Originele SD-Kaart uit auto gehaald, mijn eigen erin gestopt, auto gestart en hij kwam zelf met het pop-up dat er een update is en of ik het wil installeren. Vervolgens doet hij wat controles en gaat hij de update installeren. Duurde ongeveer 10minuten. Ik zou adviseren auto echt aan te laten ipv alleen in contact, mocht het systeem plots uitvallen kan het software beschadigd raken. Na de update, sd-kaart eruit gehaald en originele erin gezet. Vervolgens op hetzelfde eigen SD-Kaart de nieuwe mappen geinstalleerd (.zip bestand uitpakken op de SD-Kaart). Vervolgens in mijn auto vervangen door originele SD-Kaart, auto gestart, navigatie deed het gelijk. Let op dat als je een eigen SD-Kaart gebruikt, dat het een Class 10 kaart gebruikt. Notificatie van welke liedje is afspeel deed mijn Stonic al voor de update. Plex, Netflix, etc. werken gewoon in fullscreen, mbv knopjes kun je naar originele navigatie, media scherm etc gaan. Mbv EasyTouch kun je dus binnen Android UI navigeren. Onscreen toetsenbord zal zich herstellen. Deze bug had ik eerste keer ook. Vervolgens niet meer dit probleem gehad. De USB port is idd gekoppeld met het systeem. Vandaar dat iPOD player werkt, Media player werkt, Android Car, Apple Carplay. Weet alleen niet of de USB port voor de mensen achterin ook hiermee gekoppeld is.
 11. Xmoo

  Engineering Mode

  Inmiddels dagje verder, veel tijd in de Stonic gespendeerd. Firmware upgrade uitgevoerd, vernieuwde kaarten geinstalleerd. Op gebied van Android heb ik het nu precies werkend zoals ik het wil hebben. Plex versie weet ik even niet meer (voor streamen), Netflix versie weet ik even ook niet meer, EasyTouch 4.5.26 voor Android navigatie knopjes op het scherm, SoundAbout Pro 2.7.0 voor geluid (Media output op wired zetten), Set Orientation versie weet ik niet meer (om alle schermen te forceren In landscapemode, Google Chrome versie weet ik niet meer en voor Youtube heb ik zo’n gekraakte variant versie 13.37.52
 12. Xmoo

  Kaartupdates voor de Niro

  Ik kan bevestigen dat het voor de Stonic ook werkt. Dank je wel!
 13. Xmoo

  Engineering Mode

  Hier nog een video van het Streamen mbv Plex:
 14. Xmoo

  Kaartupdates voor de Niro

  Ik ga eens kijken of ik dit ook geinstalleerd krijg op de Stonic.
 15. Xmoo

  Wist jij dat? Niro handigheidjes op een rij.

  Nieuwe Engineering mode!
×

Belangrijke informatie

Door deze site te gebruiken ga je akkoord met onze Gebruiksvoorwaarden.