Jump to content
 • Sign Up

Xmoo

Leden
 • Content Count

  162
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  5

Xmoo last won the day on July 13

Xmoo had the most liked content!

Community Reputation

21 Excellent

About Xmoo

 • Rank
  Lid
 • Birthday 11/26/1989

Algemeen

 • Geslacht
  Man
 • Woonplaats
  Eindhoven
 • Auto
  Kia Stonic Executive line

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Xmoo

  Engineering Mode

  Beste Jan, Voordat je hieraan gaat beginnen moet ik mededelen dat het op de meest recente firmware (versie) niet mogelijk is. Ze hebben de wachtwoorden gewijzigd waardoor je niet in de menu's kunt komen. Heb je een iets oudere versie dan is het mogelijk. Houd er alleen rekening mee dat voor je in de toekomst een update gaat uitvoeren, je eerst alles moet herstellen naar fabrieksinstellingen. Anders beschadig je het systeem en werkt het niet meer. Het is niet Multi-view maar multi route mode. Dus je kunt kiezen wil je snelste in tijd of korte afstand, dingen die je normaliter bij een navigatie systeem kunt aangeven, behalve bij deze. Easytouch hoeft niet maar is wel erg handig gezien je regelmatig in de menu's en Android interface moet zijn. En ga, je zult dat rondje hele tijd in beeld hebben, echter is het naar mijn mening niet storend. Ik had het links onder in mijn scherm. Je kunt in Easytouch zelf aangegeven hoe groet het moet zijn, doorzichtig of juist dik gedrukt etc. http://mohammad.moghtader.net/meer-controle-over-je-kia-of-hyundai-hebben/ Succes!
 2. Leaseplan. En idd door Frans. Bleek een oude bekende te zijn ook nog eens. Toen ze mijn navigatie unit defect hadden gemaakt. Hadden ze die ook vervangen met een showroom model. Twee dagen een Niro meegekregen. Erg goede service! Ik hoef mijn auto niet perse daar voor onderhoud te brengen maar gezien ik hem daar heb afgehaald, doe ik mijn onderhoud ook daar.
 3. Mijne is ook met de lease bij VDNS in Helmond. Erg tevreden! Veel rijdplezier.
 4. Xmoo

  lka LKA-perikelen

  Eens. Om even terug te komen op LKA. Ik moet zeggen op de reguliere Niro heb ik hier geen problemen mee ervaren. Op gebied van garantie/leen auto, hangt van de dealer af denk ik. Ik krijg wel een vervangend auto zonder extra kosten.
 5. Voor de liefhebbers Software: magnet:?xt=urn:btih:b29b10ffbf6f65cedac90e40cc3b870617488218&dn=Kia_Gen5x_Software_2019_2.zip&tr=http%3a%2f%2fmgtracker.org%3a6969%2fannounce&tr=udp%3a%2f%2fpublic.popcorn-tracker.org%3a6969%2fannounce Mappen: magnet:?xt=urn:btih:1b9e91b7b2d7eca9c6137133d986f26f390aaab1&dn=Kia_Gen5x_Map_2019_2.zip&tr=http%3a%2f%2fmgtracker.org%3a6969%2fannounce&tr=udp%3a%2f%2fpublic.popcorn-tracker.org%3a6969%2fannounce
 6. Xmoo

  Software updates

  Nee, meestal geen release notes. Ja, je kunt de update zelf makkelijk uitvoeren.
 7. Xmoo

  ANSWERED Face lift

  Gisteren een gefacelifte in lichtblauwe kleur, in Eindhoven zien rijden. Erg mooi! Eindelijk een mooie design. Vind het oude design maar niks.
 8. Xmoo

  lampen stonic

  Vandaag binnen maar past niet met de LED lampen die ik heb. Dus zou zelfde H7 als die van jou moeten bestellen. Twijfel alleen of ik niet gewoon voor een LED kleur halloggeen moet gaan gezien ik dat kapje achterop er niet op krijgt, en de kabels zo in het bloot laten ben ik geen fan van.
 9. Correct. Goed op het scherm kijken, Traffic Message Channel is dus via FM (als ik het goed heb), Live is via jouw hotspot. Fliters/Flitspalen zijn alleen zichtbaar mbv hotspot. Data gebruik is heel laag omdat het om een x bepaalde tijd ververst, hier door heeft hij niet constante verbinding/data overdracht.
 10. Xmoo

  Software updates

  Naar mijn eigen ervaring wat bugfixes, wat snelheid winst, systeem bestanden vernieuwd waardoor het internet delen met iOS13 weer werkt.
 11. Ja dat had ik al begrepen. 3/4 Maanden valt dan wel moet. Ik zelf heb 7 maanden op mijn Stonic moeten wachten. e-Niro nu gemiddeld 9/12 maanden. "Tevens zal ik nog een audio upgrade gaan uitvoeren aangezien ik de JBL upgrade nou niet echt geweldig vind klinken." Mag dat van de leasemaatschappij?
 12. Mooie kleur en opties! Echt crazy dat de levertijden zo hoog zijn, ik kan er gewoon niet aan wennen.
 13. Xmoo

  Kleuren e-niro

  Ik zelf zou persoonlijk voor Gravity Blue of Steel Grey gaan. Kleuren die niet gelijk laten zien dat het tijd is voor de wasstraat
 14. Het is voor zowel Kia als Hyndai hetzelfde, zolang je infotainment systeem Gen5 is.
 15. Ik heb in het begin zitten twijfelen om het wel of niet te doen. Uiteindelijk maar niet gedaan, zie niet echt meerwaarde als je het vergelijkt met bijvoorbeeld Volvo.
×
×
 • Create New...