Ga naar inhoud

jcjongebreur

Leden
 • Aantal items

  5
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Community reputatie

0 Neutraal

Over jcjongebreur

 • Titel
  Newbie

Algemeen

 • Auto
  Kia Niro gravity blue

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers blok is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. jcjongebreur

  Voorstelen

  Mijn naam is Anneke J. en ik ben overgestapt van de Toyota Yaris 2 tone Hybride naar de Kia Niro gravity blue. Wat een fantastische auto is dat. Wel een stukje groter. Top behandeling bij Kia Kooyman Utrecht.
 2. jcjongebreur

  Stonic automaat

  Eergisteren stond de automaat bij Kooyman Utrecht. Prachtige auto trouwens. Ze wisten niet dat ie al zo vlot zou komen. Vandaar dat de sites misschien nog niet aangepast zijn.
 3. jcjongebreur

  Starten

  Inmiddels heeft de dealer (Kooyman Utrecht) mij gebeld of de auto naar tevredenheid was. Erg attent trouwens . Ik had nog wat andere vragen en alles is opgelost. Auto staat in P. Riem vastmaken, sleutel helemaal! omdraaien. (ik draaide niet ver genoeg door blijkbaar) Er verschijnt inderdaad een groen autootje en versnelling in D of R en rijden maar. Niks voet op de rem bij het starten. Wel als je van P naar D of R gaat uiteraard.
 4. jcjongebreur

  Starten

  Bedankt vd reacties. Maar...... starten jullie met je voet op de rem en dan de sleutel erin en omdraaien. Of sleutel erin, ondraaien, dan voet op de rem en versnelling in D/R zetten.
 5. jcjongebreur

  Starten

  Sinds 3 dagen in het bezit van van Kia Niro dynamic. Misschien een hele domme vraag maar ik zit ermee. Als ik start(met sleutel) krijg ik in het midden van mijn scherm voor het stuur allerlei iconen en kan ik niet wegrijden. Volgens de garage die ik belde bij de eerste x moest de sleutel er weer uit en voet van de rem af. Wat is de juiste volgorde van het starten en wegrijden? Auto staat in P en geparkeerd in de garage bv. Voet op de rem en dan sleutel erin en omdraaien?
×

Belangrijke informatie

Door deze site te gebruiken ga je akkoord met onze Gebruiksvoorwaarden.