Ga naar inhoud

Peet de Jong

Leden
 • Aantal items

  16
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Community reputatie

2 Neutraal

Over Peet de Jong

 • Titel
  Newbie
 • Verjaardag 24-04-1957

Algemeen

 • Geslacht
  Man
 • Over jezelf
  gelukkig getrouwd, gek van auto's rij heel graag ben daarom ook buschauffeur
 • Woonplaats
  Rockanje
 • Hobby's
  speel orgel (pop)
 • Werk
  buschauffeur
 • Auto
  Kia Niro Dynamic line, metal stream

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers blok is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. Peet de Jong

  caravan trekken

  oke, succes met je zoektocht, camper was ook onze droom maar toch wel kostbaar dus voor een caravan gegaan. Zoals gezegd veel plezier alvast gewenst, ook het zoeken naar zoiets is leuk!! Succes!!
 2. Peet de Jong

  caravan trekken

  Ja hoor caravan opgehaald bij de dealer, ongeveer 100km gereden en de caravan in de stalling gezet. Morgen gaat de caravan naar buiten en 29 maart gaan we 5 dagen kamperen bij Tilburg. Het rijden met de caravan ging smooth maar hij was leeg dus ja... Later laat ik weten hoe die 5 dagen zijn verlopen.
 3. Peet de Jong

  dynamic, loudness?

  Sorry lees net pas je bericht, heb de speakers gekocht bij Media Markt (44,90) en in de voorportieren ingebouwd op de bestaande plek. Tweeters in het dashboard gelaten zo het was, spelen dus gewoon mee. De Crunch is een tweeweg systeem, heeft geen nadelige gevolgen voor het totale geluid. Ik overweeg nog wel om ze achter ook te vervangen, verwacht dat het dan nog mooier klinkt. Het volume zou nog wat harder mogen vind ik zelf maar dat is persoonlijk. Je kan het evt. komen beluisteren als het te doen met de afstand. Woon zelf in Rockanje. Een alternatief zou zijn luidsprekers van JBL, vond dat zelf nogal prijzig worden, daar ik een private lease wagen heb. Kan evt. ook helpen met inbouwen hoor.
 4. Peet de Jong

  Verbruik Niro

  Inmiddels ong. 6200 km gereden met de Niro, ik vind hem zuinig rijden ( 1:19,7) vaak stukjes van 10 km. Afgelopen zondagmiddag ongeveer 30km gereden op binnenwegen en bij het afzetten van het contact zag ik 1:24,8 mooi toch?
 5. Peet de Jong

  dynamic, loudness?

  Ja heb wel de deurpanelen moeten verwijderen maar de kabeltjes van de deurvergrendeling laten zitten. Als het deur paneel los is kan je het een beetje kantelen zodat je bij de luidsprekers kan, die heb ik met ring en al verwijderd en alles mee naar binnen genomen zodat ik alles op mijn gemak kon ombouwen en solderen en toen de ringen met de nieuwe luidsprekers weer ingebouwd.
 6. Peet de Jong

  dynamic, loudness?

  Hallo, ik heb vandaag de voorste luidsprekers vervangen en heb gekozen voor de Crunch GTi 62 (44 euro) en het resultaat is verbluffend!!! Het geluid is geweldig, warme bassen en mooie hoge tonen. Het inbouwen was niet moeilijk, heb wel de oude luidsprekers moeten slopen om de ring te hergebruiken, ben alles bij elkaar 2 uurtjes bezig geweest maar het is zeer de moeite waard!!! Ben er blij mee, misschien een tip voor anderen?
 7. Peet de Jong

  Verbruik Niro

  Wij rijden op 16 inch, we rijden nu inmiddels 1:21, mooi toch? Wij zijn er blij mee.
 8. Peet de Jong

  dynamic, loudness?

  Het is nu al iets beter het geluid, mijn i-phone volume stond niet vol aan (pffff) klinkt nu wel iets beter maar ga denk ik nog wel een subwoofer bij plaatsen (onder de stoel) Met de radio heb ik nog geen ervaring, luister altijd naar Spotify via de telefoon. Als ik een subwoofer geinstalleerd heb zal ik mijn ervaring melden.
 9. Peet de Jong

  Verbruik Niro

  Wij hebben onze Niro sinds dinsdag 6 november en 930km gereden en we hebben met de eerste tank 1:20 gehaald, zeer netjes vindt ik daar hij net nieuw is, we zijn er erg blij mee.
 10. Peet de Jong

  dynamic, loudness?

  Hallo, byzonder blij met de Kia Niro vanaf dinsdag nieuw gehaald en inmiddels 940 km naar alle tevredenheid, wat een auto!!! alleen het geluid valt mij wat tegen van de radio, eigenlijk mis ik bassen ( staat op 10) kan ook geen loudness vinden, zit dat er niet op? Misschien kunnen jullie me helpen? groeten Peter de Jong
 11. Peet de Jong

  caravan trekken

  Oke bedankt voor de informatie, gaan we de caravan zowiezo zo licht mogelijk inpakken. Maakte een beetje zorgen over de lengte. Als het zover is houd ik jullie op de hoogte uiteraard; met vriendelijke groet Peter de Jong PS nog 7 nachtjes pfff....
 12. Peet de Jong

  caravan trekken

 13. Peet de Jong

  caravan trekken

  Volgende week 6 november krijgen we onze Niro, wij willen in de toekomst een caravan aanschaffen van max 1300 kg, maakt de lengte van de opbouw nog wat uit? We hebben er een op het oog van 5 meter opbouw 1300 kg,er is wel een verkorte dissel aanwezig, iemand raad?
 14. Peet de Jong

  nieuw hier

  Volgende week dinsdag 6 november wordt onze Niro geleverd, spannend. W e houiden jullie op de vlakte eh hoogte
 15. Peet de Jong

  nieuw hier

  Dank je groeten terug
×

Belangrijke informatie

Door deze site te gebruiken ga je akkoord met onze Gebruiksvoorwaarden.