Jump to content
 

RikLijkendijk

Leden
 • Content Count

  32
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

7 Neutraal

About RikLijkendijk

 • Rank
  Newbie

Algemeen

 • Auto
  Kia Niro DynamicLine 2019 (Model 2020)

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Ik geniet elke dag van mijn adaptive cruise control. Deze week op de N325 80 op de cc en (met de voet boven de rem) geprobeerd om alles aan de cc over te laten. HET WERKT!!! De auto stopte keurig achter een vrachtauto en reed ook zelf weer verder nadat het stoplicht op groen sprong en de vrachtwagen voor mij weer ging rijden. Dit is niet iets wat ik dagelijks zal doen op die manier. maar het toont wel aan dat de techniek werkt. Wat zijn overigens de ervaringen met de topsnelheid van onze hybride? Zelf in Januari op de A3 in Duitsland 183 geklokt en toen was hij nog niet helemaal klaar, ma
 2. Volgens de brochure heeft mijn Niro Dynamic Line (facelift model) verwarmbare buitenspiegels. Heeft iemand enig idee of dit automatisch is of wellicht automatisch in combinatie met achterruitverwarming? Ik kan er niks over vinden en kan ook geen schakelaar vinden. Iemand een idee?
 3. Blijkt dus inderdaadeen lulligheidje. Ik had LKAS uitstann. Toen ik dit had aangezet deed ook mijn ACC het weer.
 4. Jongens, wat verwachten jullie nou als je met z'n allen iemand aanvalt. Ook ik zie de fouten wel, maar zolang ik begrijp waar hij het over heeft zie ik geen reden om iemand aan te vallen op zijn taalkennis. Al of niet dyslectisch! Cum non tum age .................
 5. Bedankt voor jullie reacties, maar deze dingen zijn in de handleiding terug te vinden en die had ik dus ook al geprobeerd. Ik denk dat ik even langs de dealer moet. Zal wel een lulligheidje zijn.
 6. Heb mijn Niro nu iets meer dan een week en ben zeer tevreden. Alleen sinds vandaag krijg ik de melding "conditions not met" bij het inschakelen van de cruisecontrol. Ik heb de radar sensor gecontroleerd, maar die is schoon. Iemand een idee?
 7. Inmiddels heb ik mijn Niro 2 dagen!! Wat rijdt dat fijn!!!!!!!!!!!! Rijden lukt uiteraard prima, maar om alles goed te leren kennen heb ik denk ik nog wel een paar dagen nodig.
 8. Voor mij is het nog 4 nachtjes slapen!! Mijn op 16 oktober bestelde DynamicLine is dinsdag 3 december bij de dealer gearriveerd en wordt dinsdag 10 december afgeleverd. (Trekhaak en extra's monteren)
 9. Nee hoor, dit is een screenshot van de aliexpress-app op mn (android) telefoon. Heren, ik weet niet hoe jullie zoeken maar onderstaande link vond ik binnen één minuut https://nl.aliexpress.com/store/5080360?spm=a2g0o.detail.1000002.2.491c6f9aqAlY5i Doe er je voordeel mee (of niet natuurlijk)
 10. De android telefoon is niet het probleem. Android Auto is een product van Google, en staat alleen het gebruik toe van door Google goedgekeurde apps voor android auto toe. Als ik het goed begrijjp van je kan het dus wel met Apple CarPlay.
 11. Ik heb TomTom ook op mijn telefoon, en dat werkt prima, maar.... Als ik een auto koop van meer dan €30.000 met een full map navigatiesysteem met 10.25 inch scherm dan wil ik eigenlijk ook graag dat grote scherm gebruiken voor navigatie. Als dan blijkt dat het navigatiesysteem onvoldoende functioneert zou ik het liefst het navigatiesysteem van mijn keuze op het (android) infotainmentsysteem installeren. Nogmaals ik weet dat het technisch mogelijk is. Je kunt met een truukje in de android settings aangeven dat programma's uit onbekende bron geïnstalleerd mogen worden. Ik vroe
 12. Er is geen Android Auto ondersteuning voor TomTom Go Mobile. (Helaas) Daarom was mijn vraag of iemand wel eens TomTom Go Mobile op zijn Niro Infotainment systeem had geïnstalleerd. Het OS van het infotainment systeem is namelijk "gewoon" Android. En ik weet dat er een mogelijkheid is om apps uit "onbekende bron" te installeren.
 13. Ik weet dat smaken verschillen, en iedereen heeft recht op zijn of haar favoriet. Ik ben nog geen navigatiesysteem tegengekomen die (voor mij) beter is dan TomTom. Bovendien navigeer je met TomTom altijd offline (in heel europa) en is het enige dataverkeer de live verkeersinfo. Dus voor mij is TomTom de beste keuze.
 14. Ik krijg er maar geen genoeg van. Zoekend op youtube kwam ik een interessante uitleg tegen over de verschillende aspecten van Halogeen vs HID vs LED. Het hele verhaal duurt 25 minuten (en is in het Engels) maar is wat mij betreft zeker de moeite waard. Dus voor de geïnteresseerden onder u:
×
×
 • Create New...