Jump to content

JDsigns

Leden
 • Content Count

  41
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

5 Neutraal

About JDsigns

 • Rank
  Newbie

Algemeen

 • Auto
  Ceed SW 2019 DCT

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Aaaah oke, nice! Ben benieuwd naar het eindresultaat. Nog andere dingen onder de kap apuiten of alleen deze enne laat je de letters ook wit of?
 2. Wit als in licht grijs kunstof rimer of carroserie wit?
 3. Ben benieuwd wat je plannen zijn.... En hoe het eruit komt te zien uiteraard.
 4. Nou en of!! Ziet er heel gaaf uit. Wat ik me afvroeg, zou je de originele knippers aan de voorzijde kunnen uitschakelen/verwijderen zodat je alleen de running lights hebt en zoja is dit toegestaan denk je?
 5. JDsigns

  Engineering Mode

  Misschien een hele domme vraag maar wat zou de reden zijn dat je wilt downgraden?
 6. Ooeh nice! Ziet er goed uit.... Vooral die snelle witte strepen, waren die erbij of als accesoire Bevalt het een beetje?
 7. Ja eens, ik ben benieuwd of het geluid voller wordt op het moment dat je een actieve subwoofer aansluit.. Wellicht dat ik dat als eerste ga proberen. Zag inderdaad ook al verschillende soorten incl. Under seat voorbij komen van oa. Pioneer en Alpine. Overigens vindt ik het "instellen" vsn de equalizer ook nog wel een uitdaging, in eerste instantie lijkt het aanpassen niet heel veel te doen maar uiteindelijk merk je toch wel verschil.... Misschien iemand al wat aan het spelen geweest met de instellingen?
 8. Oohwoouw dat ziet er heel gaaf uit! Mag ik vragen wat je kwijt was? Zodanig gezegd rijdt ik een lease auto en wil dan ook geen gezeur met de leasemaatschappij maar ook geen 750 a 800 euro uitgeven om het over 3 jaar weg te geven.
 9. Hmmm dat ziet er wel interessant uit, waar kan je dit kopen?
 10. Hoe bevalt dit, en kan je de converters makkelijk weg werken?
 11. Inderdaad zou een schappelijke oplossing voor de leaserijder erg welkom zijn. Ik ben benieuwd.
 12. Zojuist van mijn werkgever de bevestiging gehad dat vandaag mijn auto terug gebracht wordt!! Tussen 4 en 8 vanmiddag staat de Ceed SW weer op mijn oprit incl een in hoogte verstelbare stoel! Ik ben zo blij als een klein kind met een snoepje!! (met dank aan VDNS Helmond.)
 13. Pfff lekker man.... Zo'n campingeigenaar die ooit wel eens iets met elektra gedaan heeft en best aardig kan klussen. Vraag me ook meteen af hoe brand veilig dit is?
 14. Hahaha dat is om de gepoetste kant boven te houden. Maarre die afgevlakte onderkant, is dat origineel op de gt line of laten doen met het bekleden samen?
 15. Maar dit is een "speciaal" kabeltje zonder randaarde maar specifiek voor dubbel geïsoleerd gereedachap en dus weer duurder dan een gewoon ongeaard kabeltje... Snap je hem
×
×
 • Create New...