Jump to content
 • Sign Up

JDsigns

Leden
 • Content Count

  37
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

5 Neutraal

About JDsigns

 • Rank
  Newbie

Algemeen

 • Auto
  Ceed SW 2019 DCT

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. JDsigns

  Engineering Mode

  Misschien een hele domme vraag maar wat zou de reden zijn dat je wilt downgraden?
 2. Ooeh nice! Ziet er goed uit.... Vooral die snelle witte strepen, waren die erbij of als accesoire Bevalt het een beetje?
 3. Ja eens, ik ben benieuwd of het geluid voller wordt op het moment dat je een actieve subwoofer aansluit.. Wellicht dat ik dat als eerste ga proberen. Zag inderdaad ook al verschillende soorten incl. Under seat voorbij komen van oa. Pioneer en Alpine. Overigens vindt ik het "instellen" vsn de equalizer ook nog wel een uitdaging, in eerste instantie lijkt het aanpassen niet heel veel te doen maar uiteindelijk merk je toch wel verschil.... Misschien iemand al wat aan het spelen geweest met de instellingen?
 4. Oohwoouw dat ziet er heel gaaf uit! Mag ik vragen wat je kwijt was? Zodanig gezegd rijdt ik een lease auto en wil dan ook geen gezeur met de leasemaatschappij maar ook geen 750 a 800 euro uitgeven om het over 3 jaar weg te geven.
 5. Hmmm dat ziet er wel interessant uit, waar kan je dit kopen?
 6. Hoe bevalt dit, en kan je de converters makkelijk weg werken?
 7. Inderdaad zou een schappelijke oplossing voor de leaserijder erg welkom zijn. Ik ben benieuwd.
 8. Zojuist van mijn werkgever de bevestiging gehad dat vandaag mijn auto terug gebracht wordt!! Tussen 4 en 8 vanmiddag staat de Ceed SW weer op mijn oprit incl een in hoogte verstelbare stoel! Ik ben zo blij als een klein kind met een snoepje!! (met dank aan VDNS Helmond.)
 9. Pfff lekker man.... Zo'n campingeigenaar die ooit wel eens iets met elektra gedaan heeft en best aardig kan klussen. Vraag me ook meteen af hoe brand veilig dit is?
 10. Hahaha dat is om de gepoetste kant boven te houden. Maarre die afgevlakte onderkant, is dat origineel op de gt line of laten doen met het bekleden samen?
 11. Maar dit is een "speciaal" kabeltje zonder randaarde maar specifiek voor dubbel geïsoleerd gereedachap en dus weer duurder dan een gewoon ongeaard kabeltje... Snap je hem
 12. Hahaha ik wil je zelf een auto doneren, als ik hem na een uurtje of twee maar weer op mag halen. Maar zonder gekheid, heel gaaf wat je allemaal doet!
 13. Check, dat dus. persoonlijk denk ik dat het weer een mooie "verkoop"feature is om meer verschillende kabels te verkopen... maar goed... Zoals gezegd, dit kan neit de bedoeling zijn, ff overleggen met de eigenaar van de kabel lijkt me het handigst.
 14. Aah oke duidelijk. Stonic dus.. Gaaf gedaan... Maarre een zoals in een ander topic ook al geopperd... een Ceed 3 zou je perfect staan! (al is het maar dat we het moois als inspiratie af kunnen kijken.)
 15. oke ergens hoop ik dat dit jouw kabel is en aan de andere kant toch ook weer niet... De bewuste kabel die je op de foto hebt gezet betreft een kabel voor machines die een dubbel afscherming (intern) hebben. bijvoorbeeld een heggeschaar of een (zware) boormachine. Normaal gesproken heeft deze op de plek van het aardcontact een zwart kunstof palletje/randje om te voorkomen dat je er stekkers in kan stoppen die randaarde vereisen. Normaal gesproken zou er dus alleen een niet geaarde stekker of een stekker van een dubbel geisoleerd apparaat in kunnen. Nu heeft de eigenaar van de kabel (aan de foto te zien) het vervelende zwarte randje weggesneden (zie bovenkant contra stekker boven het op zijn kop 16a 250) zodat er een randaarde stekker in past. Let op, dit betekend dus alleen maar dat er een stekker die randaarde nodig heeft in past, niet dat deze ook daadwerkelijk randaarde aansluiting heeft! Tenzij de campingbaas van mening is dat iedereen "de heg gaat snoeien"lijkt het me verstandig zeker in mogelijk vochtige omgeving, hem even te vertellen dat dit alles behalve veilig is.
×
×
 • Create New...