Jump to content

Rickvi1

Leden
 • Content Count

  13
 • Joined

 • Last visited

 • Country

  Netherlands

Community Reputation

4 Neutraal

About Rickvi1

 • Rank
  Newbie

Algemeen

 • Auto
  Kia Ceed GT-PlusLine 1.4 T-GDI DCT7

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Ik heb onder mijn rode Ceed GT line ook de rode (originele) naafkapjes gezet, veel te duur, maar toch leuk. Led verlichting achter staat nog op m'n todo lijstje, ben inderdaad ook wel geïnteresseerd in de links!
 2. De rode naafkapjes maakt hem af!
 3. Rickvi1

  bandenspanning

  Ik had 1 band lek, spijker erin en liep dus langzaam leeg. Dat kun je netjes zien in de boordcomputer.
 4. Dit heeft die van mij nog nooit gedaan. Dus als iemand het weet, zou erg handig zijn!
 5. Ik heb er bij mijn my19 Ceed gister ook eens op gelet tijdens een lange rit. Hij schakelt hoogstens terug naar z'n 6 als ik een aquaduct, gevolgd door een brug, oprijdt. Hierbij reed ik 90kmh. In dit geval volkomen logisch, de motor draait in z'n 6 dan zo rond de 2000 toeren.
 6. LKA kun je uitzetten door in cruise control menu de OK knop even ingedrukt te houden, dan het 2e menu item (veiligheidssystemen oid) en daar LKAS uitzetten (middelste menu item). Je kunt ook de adaptieve cruise control uitzetten door even het afstand knopje (rechterkant van het stuur, links onder) ingedrukt te houden.
 7. Mijn Ceed heeft laatst een update gehad, er staat dan bij software versie ook de datum dat deze is geupdate. Vooral aan je "homescreen" kun je goed de verschillen zien.
 8. Helaas is het (standaard aan hebben) van actieve botswaarschuwing iets waar je punten op scoort bij de EuroNCAP en dus zal KIA er inderdaad niet voor kiezen om het definitief uit te kunnen zetten.
 9. Ik dacht dat ik dat noodrem systeem ook op "Alleen waarschuwen" had gezet na zo'n bijna iemand achterop momentje. Echter kwam ik er na opnieuw een noodstop te hebben gehad achter dat dit iedere keer dat je de auto start, weer terug gaat op actief remmen? niet heel handig dus.
 10. Zuiden van Flevoland, Amsterdam ben ik veel. Zal iemand anders zijn. Kwam in de buurt van Harderwijk laatst z'n tweeling tegen, dus rijden er meer in de regio
 11. Volgens mij las ik in de handleiding: Na het uitzetten vd auto binnen 20 seconden, 2 seconden je ruitenwisser hendel in de mist stand houden (naar beneden dus) en dan gaan ze in de "onderhoudsstand"
 12. Volgens de boordcomputer zit ik over 15.000 km op 1 op 13.6, volgens mijn tankpas is dit 1 op 12,7 gemeten aan de pomp. Ik rijdt redelijk vlot door, maar woon/werk verkeer is max 120km/h. Vindt het verbruik redelijk pittig!
 13. Hier nog iemand die naar volle tevredenheid al weer 4,5 maand in een Ceed Hatchback GT-Plusline rijdt!
×
×
 • Create New...