Jump to content

edwin van kessel

Leden
 • Content Count

  5
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutraal

About edwin van kessel

 • Rank
  Newbie

Algemeen

 • Auto
  Kia e-Niro exec. my19 black
 1. Iemand ervaring met android auto via Blackberry Keyone? Krijg het niet voor elkaar. Mijn zoon van 20 (student TU Delft) is er een uur mee bezig geweest en kreeg het ook niet voor elkaar. Heeft alle mirrors en APK's en weet ik het wat nagelopen, maar helaas. BB blijkt zo zwaar beveiligd te zijn dat ie dit niet accepteerd. Mocht iemand suggesties hebben dan hoor ik dat graag. BB is zaken telefoon, dus andere telefoon is even geen optie.
 2. Dank je voor het snelle antwoord Ton. Ik laad aan een openbare paal bij mij in de straat, dus die info vind ik wel fijn. Kan ik van de laadpaal af als ik zie dat ie vol is en kan een ander eraan.
 3. Dank voor de antwoorden. Was op de site van Kia nml niet helemaal duidelijk, maar nu dus wel. Begrijp dat je wel kan zien wat de status van de batterij is tijdens het opladen en dan lijkt mij dan weer wel handige info, tenminste ook weer volgens de Kia site. Ga het gewoon even proberen met het basis abbo en als het niks is, is ie ook weer zo verwijderd.
 4. Misschien een hele rare vraag, maar ik lees op de site van Kia dat je ook een kastje in moet laten bouwen voor 199,00 euro. dat is dan ook weggegooid geld als je het abbo niet verlengd. ik heb mijn auto pas een week, dus ben van alles en nog wat hier op de site aan het zoeken en dat lukt goed moet ik zeggen, dus dikke pluim voor de site.
 5. Goeienavond. Via lease maatschappij 13 Februari besteld en a.s. vrijdag de 28e ophalen. 2 1/2 week dus. Uiteraard een annulatie my19, maar desalnietemin zeer tevreden met deze super korte levertijd. Black pearl executive uitvoering.
 6. Goeie avond.

  Mijn naam is Edwin en ben vandaag lid geworden van deze Kia Club. Ik heb nml vorige week een e-niro executive in black besteld voor in de lease.

  Levering waarschijnlijk volgende week. Dus 2 weken. Uiteraard gaat het om een my19 die geannuleerd was, maar desalnietemin vind ik het super spannend allemaal.

  Nu rijd ik nog in een Auris Hybrid, maar kan niet wachten om die aan de kant te zetten voor een e-niro.

  Heb al veel opgestoken via het e-niro forum en zodra de ie geleverd is hoop ik dit ook in praktijk uit te proberen.

×
×
 • Create New...