Ga naar inhoud

Stefan van Nieuwenhuizen

Leden
  • Aantal Items

    10
  • Registratie Datum

  • Laatst Bezocht

Alles dat geplaatst werd door Stefan van Nieuwenhuizen

  1. Yesss, de leasemaatschappij heeft gebeld en volgende week vrijdag wordt de auto op het werk afgeleverd. Totale wacht tijd vanaf bestellen was dus ruim 11 maanden.
  2. Hoi allemaal, 20 Februari 2023 is er voor mij een Kia Sportage Dynamic plus besteld bij de lease maatschappij Pure Lease. Voor zakelijk gebruik. Nu is het inmiddels al Januari 2024 (al 11 maanden verder dus) en nog steeds is er geen concrete informatie wanneer de auto uitgeleverd gaat worden. Orgineel zou het oktober gaan worden. Maar nu zijn we alweer 3 maanden verder. Vind toch erg lang duren inmiddels. Heb bij de vorige werkgever een Ceed gehad en deze was er tussen 6 en 8 maanden in de corona periode. Anderen die momenteel al bijna een jaar wachten op hun Sportage?
  3. Is de bochten lichten unit tevens de mistlampen voor? dit werkt natuurlijk niet als je mistlampen voor aan hebt, ook nog halogeen verlichting...
  4. Heb de Led Dimlichten besteld, het halogeen is inderdaad niet de beste verlichting. Jammar dat dit nog standaard is bij de Dynamic plus Line.
  5. Is er een optie om gevoeligheid van het scherm iets lager te zetten?
  6. Qua monteren moet het zeker lukken! Echter nog 2 vragen. Geeft de Boordcomputer geen storing bij deze lampen in jou ervaring? Is er een adapter nodig voor het plaatsen van de lamp of past de lamp gewoon zo? Bedankt!
  7. Hoi, Is het zelf te doen om het halogeen dimlicht te vervangen voor LED bij een nieuwe Ceed SW 2020? Zoja welke lampjes zijn hier dan voor nodig en wat eventueel nog meer aan materiaal? Heb aan de dealer gevraagd of zij dit kunnen doen maar dit kost dan 399 euro. Erg veel dacht ik... Hoop dat iemand kan helpen!
  8. Intussen contact gehad met de dealer. Hij zij dat de auto elk moment kan binnen komen. Aflevering over 2 a 3 weken. Voor mij geen corona vertraging
  9. De leasemaatschappij is Arval. Bij corona informatie staat dat de levering van auto's 'gewoon' doorgaat.
  10. Hoi iedereen, Begin dit jaar mocht ik een nieuwe leaseauto uitzoeken en dit werd de Kia Ceed Sw Dynamic plus dct7 diesel. 12 februari bij de leasemaatschappij besteld. Nu vraag ik mij af of er door corona een vertragig zou zijn op de levering? De huidige indicatie is in de week van 17 Juni maar dit stond al in de orderstatus is februari. Afwachten... Besteldatum. 12 februari 2020 Huidige status in afwachting productie Geschatte leverdatum in de week van 17 juni 20span widget
×
×
  • Nieuwe Aanmaken...