Jump to content

bart-kia

Leden
 • Content Count

  5
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

2 Neutraal

About bart-kia

 • Rank
  Newbie

Algemeen

 • Auto
  X-Ceed

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Mooi balen dit. Je moet de leasemaatschappij aansprakelijk stellen. Zij leveren je iets dat niet deugt. Dus zij moeten zorgen voor een goede oplossing. En dat betekent dus een goede auto of tenminste een vervanger als die langdurig stuk is. Dat je geen recht hebt op vervangend vervoer bij onderhoud is natuurlijk prima. Dat is 1 dag per jaar. Dit is nu een andere situatie. Jij kan buiten je eigen schuld om niet gebruik maken van iets waar je maandelijks 800 euro voor betaald. Dus contact opnemen met een advocaat of rechtsbijstand en hen een brief laten sturen naar de leasemaatschappij. Je ge
 2. Netjes! Ik zou persoonlijk de kentekenplaathouder aan de voorzijde vervangen door 1 zonder de reclame van de dealer erop. Ik bedoel een houder zonder tekstrand. Bijvoorbeeld deze: https://www.winparts.nl/carrosserie-plaatwerk/kentekenplaat-houders/c153/kentekenplaathouder-zwart-model-click-zonder-tekstrand/p241221.html
 3. Ik kijk altijd op marktplaats voor een leuke set. Maar ik weet (nog) niet wat er allemaal voor kia op marktplaats staat. Ik ben zelf nogal voor originele velgen. Ik zou geen stalen velgen kopen. Ook geen aftermarket lichtmetalen, die vind ik vrijwel nooit mooi. Dus op mijn huidige auto (geen kia) heb ik op de originele 16" velgen winterbanden. Voor de zomer heb ik via MP een 17" lichtmetalen set gekocht.
 4. Ik had vd zomer een fonkelnieuwe huur XCeed. Deze had na een aantal dagen ook bovenstaande gps kuren. Zat er ook steeds een paar honderd meter naast. 10 inch scherm zat hier in. Bij mij geen apple aan boord. Ik heb hem maar zo ingeleverd.
 5. Ik zou voor Led gaan ipv Xenon. Xenon is echt achterhaald inmiddels. Heb geen adres voor je helaas. Op het forum staan wel tips over Led meen ik.
×
×
 • Create New...