Jump to content

D'n Tinus

Leden
 • Content Count

  11
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1
 • Country

  Netherlands

D'n Tinus last won the day on November 28

D'n Tinus had the most liked content!

Community Reputation

2 Neutraal

About D'n Tinus

 • Rank
  Newbie

Algemeen

 • Auto
  Kia e-Niro

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Ik bedoelde de letters en het electric logo, het kia logo kon er nog niet af omdat ik de vervangers nog niet binnen heb.
 2. Ik heb afgelopen week wel gehoord dat er particuliere kopers zijn doorgeschoven om een leaserijder eerder te kunnen helpen. Maar daar werd wel gelijk bij gezegd dat de nieuwe modellen waarschijnlijk een stuk rijker uitgerust zijn dus dat het ook voordelig is voor de klant. Volgens mij zouden ze binnen 2 weken moeten weten of de order doorgaat of niet. Dus ik zou er alles aan gaan doen om er zo veel mogelijk voordeel uit te trekken, of ze moeten gewoon leveren volgens afspraak.
 3. De logo's gingen er uiteindelijk toch heel erg makkelijk af met de fohn van mijn vrouw en een pasje om het begin te maken. Ik zal vanavond nog foto's maken van de nieuwe binnenverlichting. En over een week of 3 verwacht ik andere logo's te hebben.
 4. Zit nu te wachten bij Wrap Destination. Heb toch gekozen om alleen de blauwe accenten te laten wrappen in glanzend zwart, andere kleuren vond ik toch minder mooi. En ik had gevraagd om de letters van de kofferbak te halen, en hij gaf aan dat ze de nieuwe letters met kleine pinnetjes bevestigen. Dan zou ik 2 gaatjes overhouden, klopt dit?
 5. Dat zou een goed alternatief kunnen zijn. Deze heb je dan met het kabeltje naar voren gelegd en in de linker aansluiting gestopt? En heb je het kabeltje dan ook vastgezet of weggewerkt?
 6. Ik kon hier nog geen topic vinden over het installeren van een 12v of USB aansluiting voor de achterbank dus ik dacht laat ik er eens eentje aanmaken. Gezien het gemis van een aansluiting achterin wil ik deze gaan bestellen: 2x USB aansluiting Alleen nog even zoeken naar iemand die dit mooi kan inbouwen (ik vraag het morgen bij Wrap Destination). Heeft iemand dit al laten doen? En weet iemand dan ook een goeie monteur?
 7. Ik heb mijn auto opgehaald bij Kia De Beer in Dordrecht (hebben ook een vestiging in Rotterdam) Off topic: Dat de juiste bak is geleverd was een van de weinige positieve dingen aan het ophalen van de auto. Auto stond klaar zonder doek, zonder kentekenplaten, verkoper was niet aanwezig, bestelde accessoires niet geleverd...
 8. Vandaag de e-Niro opgehaald en ik heb wel de "juiste" bak erin liggen. Dus met uitsparingen voor het afdek scherm.
 9. Nee nog niet, ik hoop de 27e naar Wrap Destination te kunnen. Ik zag op het tweakers forum iemand die ook zijn handgrepen had laten wrappen.. Nu ik meerdere auto's heb gezien denk ik dat ik voor zilvergrijs ga, ongeveer dezelfde kleur als de dakrails. En dan de grille zwart
 10. Had ik al gezien, volgens mij de enige foto's van een Platinum die ik kon vinden. (Edit: 2 staan 2 grijze niro's in dit topic, soms lastig te zien op de foto's...) Maar ik kan me voorstellen dat er meer leden zijn die dezelfde kleur hebben (met wraps) of in ieder geval een mening over wat ze mooi vinden. Ik heb bij Wrap Destination alleen een prijs opgevraagd voor de blauwe lijntjes (80 euro) Maar ben ook wel benieuwd naar de kosten voor het wrappen van de grill. Ik twijfel daar ook over aangezien ik dat wel mooier vind, denk ik.... Ik krijg komende week als het goed is ook andere logo's binnen en LED lampjes voor het interieur.
 11. Hallo allemaal, Ik heb al veel zitten lezen op het forum en wil jullie alvast bedanken voor alle tips en trucs. Ik vroeg me af of er leden zijn die bij een platinum Graphite de blauwe lijntjes hebben laten wrappen. Zo ja, welke kleur? En voor de leden die geen grijze e-niro hebben, welke kleur zouden jullie mij adviseren?
×
×
 • Create New...