Ga naar inhoud

Zeepvloertje

Leden
  • Aantal Items

    10
  • Registratie Datum

  • Laatst Bezocht

Alles dat geplaatst werd door Zeepvloertje

  1. Ik dacht dat je via de Kia Connect app het laden kunt stoppen en starten.
  2. is bovenstaande link realtime info? Mijn wagen kan ik zaterdag ophalen en ik probeer mijn kenteken te achterhalen obv datum en kleur etc. Echter zie ik via bovenstaande link (na filteren op datum) niks meer na 22 oktober. Alvast bedankt!
  3. Die van mij was besteld. Ik heb daadwerkelijk de info gekregen op het moment dat de auto op de boot stond vanuit Zuid-Korea. Heeft ook het nieuwe logo overigens. Foto’s van de dealer gekregen.
  4. Hier in Limburg bij Janssen Kerres in Heerlen hetzelfde verhaal. Auto staat er nu ruim 1,5 week en vandaag bericht gekregen dat de e-Niro pas op donderdag 28 oktober is ingepland voor de werkplaats om aflever-klaar gemaakt te worden.
  5. Wow! Dat is ook creatief en geeft de velg meteen een stoer uiterlijk in vergelijking met de braaf ogende standaard look. Nou ben ik wel heel benieuwd hoe dit eruit zou zien wanneer ze volledig zwart waren. Is dit een wrap of plastidip? En waar heb je het laten doen?
  6. Dat ziet er heel mooi uit met die velgen! Alleen heeft deze geen volledige Chrome delete gehad(deur grepen) en weten we nog niet hoe de standaard 17” er met een zwarte coating uit ziet.
  7. Inmiddels via Google wel een volledige zwarte e-Niro (inclusief coating op de standaard velgen) gevonden maar helaas een enkele foto van een nogal lastige hoek. Hierdoor geen goede indruk van het totaal plaatje.
  8. Volgens mij kan dat op het grote scherm alleen wanneer de auto uit staat en in P staat(of elektronische handrem)
  9. Inmiddels alle berichten in dit draadje gelezen! Is er iemand die de standaard 17” velgen voorzien heeft van een zwarte wrap of coating? En daar een foto van heeft? Dit in combinatie met een volledige Chrome delete (zwart) lijkt mij een hele stoere look voor de braaf ogende e-Niro. Ik kan die van mij hopelijk in november ophalen bij de dealer en ben wel heel erg benieuwd hoe dat er uit zou zien.
×
×
  • Nieuwe Aanmaken...