Jump to content

Jantje.2

Leden
 • Content Count

  922
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  4

Jantje.2 last won the day on September 5 2013

Jantje.2 had the most liked content!

Community Reputation

26 Excellent

About Jantje.2

 • Rank
  de sloper
 • Birthday 10/04/1985

Algemeen

 • Geslacht
  Man
 • Over jezelf
  completely cookoo in the brain
 • Woonplaats
  Hollandsche Rading
 • Hobby's
  rodeo- en bangerracen
 • Werk
  Service adviseur iveco/fiat/daf bedrijfswagens
 • Auto
  Volvo 760 belastingvrij

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Ja wel goed, veel gebeurd.. ex werkgever failliet, via een omweg in Roosendaal beland en daar onverwacht een veel leuker salaris gekregen. Nu voornamelijk even hier geweest om aan Alex het een en ander te vragen over wonen in Belgie en werken in Nederland. Hoe gaat het met jou?
 2. Auto: Overige merken Alle modellen (2011) Eigenaar: Jantje.2 Toegevoegd Op: 20 April 2015 - 10:58 Korte Omschrijving: volvo v50 1.6 diesel r-design Bekijk Voertuig
 3. een volvo v50 1.6 diesel r-design, aygo werd toch te klein na 3,5 jaar
 4. even een liter motorolie bijvullen http://9gag.com/gag/aOqzKjR
 5. Schuuuultenbrau das ist mein Bier. Schuuuultenbrau das ist fur Plezir Das trinken wir alle taaagen Das sollen wir alle saaagen Schuuuultenbrau das ist mein bier Schuuuultenbrau das trinkt mit plezir tis goedkoop, er zit alcohol in en na een paar blikjes proef je toch niet meer wat je drinkt. Maar als het niet is om snel en erg bezopen te worden drink ik of hertog jan of jupiler.
 6. Het kan altijd gebeuren natuurlijk, wat door mensen gemaakt wordt kan ook stuk gaan. En als je met zo'n probleem naar de dealer gaat wordt dit ook zeker verholpen.
 7. Ik heb het een paar keer in de aygo gegooid toen ik bij een pomp was waar ze dat hadden. Zowel qua verbruik als prestaties geen verschil gemerkt
 8. Jantje.2

  Sorento 2.4

  We gaan eens verder snuffelen bij de sorento v6'jes. En inderdaad, een 25+ jarige landcruiser diesel ga je volle bak voor betalen.. maar een benzine max 120 per jaar.
 9. Jantje.2

  Sorento 2.4

  Goed opgemerkt BigWade, dat moet natuurlijk een sorento zijn gezien het feit dat een sportage helemaal geen drol mag trekken @ Lique : als het een diesel wordt wordt het zeker weten een landcruiser of een patrol. Benzine heeft ivm de wegenbelasting een (kleine) voorkeur. Ik rij er gemiddeld 2 tot 3000km per jaar mee dus het kilometer voordeel is er niet voor een diesel.
 10. Jantje.2

  Sorento 2.4

  @ BigWade: een sp2? Ik kijk voor een Sorento Me vader heeft een 2007 land cruiser gehad, dat is ook het model waar ik naar zoek (deze mag 3500kg trekken) @ Masimo: Daaruit begrijp ik dat na revisie die 2.4's nog steeds k*t met peren zijn? @ Crum: Vanwege de hobby en het feit dat me meisje dit ook wil gaan doen, ben ik opzoek naar een auto die flink gewicht kan (mogen is weer wat anders..) trekken, te weten een schamelwagen met 2 auto's (volvo 850 en een seat ibiza) 4x4 is inderdaad wel een pré en er moet natuurlijk wel een beetje trekkracht in de motor zitten. De subaru's die jij noemde hebben dit allemaal, echter als zo'n auto voor de combinatie ga zetten weet ik wel heel zeker dat ik de (verkeerde) aandacht trek.
 11. Jantje.2

  Sorento 2.4

  Niemand ervaring met dit blok na revisie? Ben nu aan het kijken voor een sportage v6 of toch een toyota land cruiser/ nissan patrol
 12. Lang? De gemiddelde volkswagen golf is binnen 2 minuten weg.. 5 minuten als er een alarm op zit, dan moeten ze eerst even een gaatje knippen in het spatbord
 13. Als je de tijd hebt dan is alles pas te maken. Je hoeft ook niet perse met de originele computers etc. te werken, je kan bijvoorbeeld ook via http://www.albi-engineering.nl/ een op maat gemaakte kabelboom en dta-motormanagement inlaten bouwen (of dit aanschaffen en zelf inbouwen) Dit heeft ook als voordeel dat je na elke motor upgrade daar langs kan gaan en de motor weer opnieuw optimaal laten afstellen.
×
×
 • Create New...