Jump to content

der Rudi

Leden
 • Content Count

  388
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  11

der Rudi last won the day on October 2 2019

der Rudi had the most liked content!

Community Reputation

63 Excellent

About der Rudi

 • Rank
  Lid
 • Birthday 08/16/1954

Algemeen

 • Geslacht
  Man
 • Woonplaats
  Selfkant (D)
 • Werk
  Gepensioneerd
 • Auto
  Sorento bj 2016

Recent Profile Visitors

2,234 profile views
 1. der Rudi

  Android Auto

  https://www.apparata.nl/nieuws/android-auto-nu-ook-draadloos-via-je-samsung-32636 Als je een Samsung hebt ........
 2. der Rudi

  Android Auto

  Toppie! Fijn voor je. Naarmate je het meer gaat gebruiken ga je de voordelen ervan ervaren. Ruud
 3. der Rudi

  Android Auto

  Waarom verwijder je hem niet en download je een nieuwe apk van Android Auto via bijvoorbeeld APKMirror
 4. der Rudi

  Android Auto

  Natuurlijk, is ook vervelend. Maar voor mij weegt dit minder zwaar dan het voordeel: 100% up-to-date navigatie, handsfree Whatsapp en handsfree muziek afspelen. En dat hij op AA overgaat als je de auto start is volgens mij een kwestie van (bluetooth) instellingen in AA.
 5. der Rudi

  Android Auto

  Je zult best gelijk hebben maar begrijp er niets van .......
 6. der Rudi

  Android Auto

  Dus je bedoelt dat in jouw Duitse Niro de wireless Android Auto versie werkt. OK. Da's mooi. Wat betreft Whatsapp: Druk op de spraakknop en zeg : "stuur whatsapp naar .......". (gebruik de naam van een van je whatsapp-contacten). En dan wijst de rest zich vanzelf.
 7. der Rudi

  Android Auto

  Whatsapp wordt wel degelijk ondersteund. Een van de redenen dat ik AA geïnstalleerd heb. Druk maar eens op het omcirkelde knopje. Of spreek maar eens in: "Stuur Whatsapp bericht naar ......". En inderdaad, in het icoonoverzicht komt hij sinds de meest recente dark-mode niet meer voor maar hij is wel degelijk beschikbaar.
 8. der Rudi

  Android Auto

  Maar begrijp ik het nu goed dat Beatrix een aftermarket headunit gekocht heeft? Of wat krijgt LC88 nu wel of niet aan de gang? Want Whatsapp werkt gewoon binnen AA. Snap het even niet meer. Zal wel aan mij liggen.
 9. der Rudi

  Android Auto

  Inderdaad, niets aan de hand. Relatief weinig (veelgebruikte) apps werken met Android Auto. Top dat je dit voor elkaar hebt gekregen. Ik had er weinig vertrouwen in. Heb het eens een hele tijd geleden geprobeerd toen ik ergens iets vergelijkbaars had gelezen. Is toen niet gelukt. Ik Ik zal me er toch weer eens in gaan verdiepen. (alhoewel een klaarliggend kabeltje aansluiten natuurlijk niet het eind van de wereld is). Update: Mits je dus geen headunit hebt die daarvoor (AA wireless) geschikt is lukt het niet. En die heb ik niet. Ik heb "gewoon" de standaarddisplay in mijn KIA.
 10. der Rudi

  Android Auto

  Of bedoel je soms deze keuze (waarbij je hem dus moet deactiveren)? Want die is er wel (en ik meen al heel lang). Maar omdat ik geen WiFi in de auto heb heb ik deze keuze geactiveerd.
 11. der Rudi

  Android Auto

  Je bedoelt dat hij binnen Android Auto de mogelijkheid moet bieden om draadloos te communiceren? Want elke telefoon kan immers draadloos communiceren. En voorop gesteld dat je auto dus over WiFi moet beschikken ....... Kortom: nee, ik heb (kan) dat niet uittesten.
 12. der Rudi

  Android Auto

  Nee, geen last van. Ik gebruik geen Waze maar Google Maps en ik rij een Sorento.
 13. der Rudi

  Android Auto

  Dat is ook logisch. Het is afhankelijk van de architecture van je telefoon. En met de link die ik een tijd geleden heb gestuurd voor een app waarmee je de architecture van je telefoon kunt bepalen weet je welke je moet gebruiken.
 14. der Rudi

  Android Auto

  En voor diegenen die het nu nog steeds ingewikkeld vinden bijgaand de app waarmee je kunt achterhalen van welke architecture jouw mobiel gebruik maakt (en dus welke versie jij moet downloaden) https://play.google.com/store/apps/details?id=com.inkwired.droidinfo
 15. der Rudi

  Android Auto

  Klopt. Maar ik weet nog dat toen AA de eerste maal online was gezet (ergens in 2917 meen ik) ik het toch niet via Play Store kon downloaden. Waarom heb ik nooit begrepen. Misschien omdat ik het toestel in NL heb gekocht en ik een NL-abonnement heb (ik woon op 100meter afstand van de NL-grens en ben voor 99% van de tijd als ik niet thuis ben in Nederland). Wel werd op enig moment automatisch de nieuwste versie gedownload. En dat is zo gebleven. Maar omdat er deze week werd aangegeven dat de uitrol stapsgewijs zou gaan plaatsvinden ben ik maar direct naar APKMirror gegaan.
×
×
 • Create New...