Jump to content

der Rudi

Leden
 • Content Count

  338
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  6

der Rudi last won the day on April 13

der Rudi had the most liked content!

Community Reputation

51 Excellent

About der Rudi

 • Rank
  Lid
 • Birthday 08/16/1954

Algemeen

 • Geslacht
  Man
 • Woonplaats
  Selfkant (D)
 • Werk
  Gepensioneerd
 • Auto
  Sorento bj 2016

Recent Profile Visitors

1,869 profile views
 1. der Rudi

  Android Auto

  Fijn dat het werkt. Zou ook gewoon moeten kunnen. Je kunt immers gewoon een app sturen. En wat betreft het autorijden? Ach weet je. Ik ben van mening dat handmatig appen inderdaad niet verstandig is, los van het feit dat het niet mag. Maar alles inspreken, inclusief de tekst, de geadresseerde en verzenden lijkt me echt geen probleem. Als dat niet zou kunnen moet het ook verboden worden om met medepassagiers te spreken of om ergens over na te denken (grapje). Ik vind het in elk geval een geweldige tool.
 2. der Rudi

  Android Auto

  In feite is dit hetzelfde als gewoon een bericht naar iemand sturen. Het staat helemaal los van "beantwoorden". Android Auto wil het je alleen makkelijk maken door "beantwoorden" in te spreken dan "stuur Whatsapp naar ......". En dat is het natuurlijk ook. Alleen werkt deze functionaliteit sinds een tijd niet meer. Maar ja, beter iets dan niets. Succes.
 3. der Rudi

  Android Auto

  Ja, inderdaad. Dat is natuurlijk eigenlijk niet de bedoeling maar het werkt wel. Je kunt immers ook gewoon een bericht naar iemand sturen.
 4. der Rudi

  Android Auto

  Ja klopt. Dit probleem doet zich al enige tijd voor. Verleden jaar (of het jaar ervoor) was dit ook al het geval en duurde maanden voordat het opgelost was. En nu dus weer. De oplossing is: stuur het antwoord middels het gewone verzenden van een bericht naar die persoon, dus niet middels "beantwoorden". Is natuurlijk niet de bedoeling en het is één spraakopdracht méér ("Stuur Whatsapp naar ........"). Maar zo kun je in elk geval een antwoord sturen.
 5. der Rudi

  Android Auto

  Eric-h, Dit maakt het nòg duidelijker. Prima. Maar zit het activeren van de ontwikkelaarsinstellingen echt onder het "radertje"? Bij mij onder de drie puntjes ........ En daarnaast merkte ik overigens geen verschil ten opzichte van de vorige versie. Ik heb nog steeds hetzelfde navigatieschern. Wellicht werkt het wel voor nòg grotere displays. Mijn display is 8" (Kia Sorento).
 6. der Rudi

  Android Auto

  En denk er wel aan dat als je de belangrijkste wijziging wilt gebruiken, te weten de mogelijkheid om je breedbeeldscherm van je auto maximaal te benutten, je 10x op "over Android auto" te tikken. Want dan activeer je de ontwikkelaars instellingen en als je die opent vink je 1080p aan. Je vindt die ontwikkelaars instellingen trouwens door bij "over Android auto" op de drie puntjes rechts te tikken.
 7. der Rudi

  Android Auto

  De app heet Droid info
 8. der Rudi

  Android Auto

  Ik heb dat eens bijgehouden op een lange rit en ben het vergeten maar ik weet wel nog dat het te verwaarlozen was. En daar bedoel ik mee misschien ettelijke tientallen Mb's. In elk geval zo weinig dat ik me er geen zorgen over hoefde te maken. En ik heb een abonnement met 5Gb per maand Maar 100% zeker weet ik het niet meer.
 9. der Rudi

  Android Auto

  Heb het vandaag nog eens kunnen testen toen ik in de auto zat en een Whatsapp binnenkreeg. Werd keurig voorgelezen. Ik druk op de spraakknop en zeg "beantwoorden" zoals aangegeven wordt en vervolgens krijg ik de horen dat deze chatapp niet geïnstalleerd is. Dus nog steeds hetzelfde.
 10. der Rudi

  Android Auto

  Oeps sorry. Ik dacht dat je op Google Maps doelde (zie foto). En met Waze is niets mis hoor. Ik heb het een tijdje geprobeerd. Maar ik vind de look-and-feel een beetje "kinderachtig". Maar dat is een kwestie van smaak.
 11. der Rudi

  Android Auto

  Die laat hij gewoon op het scherm zien, maar dan in grijs aangegeven met het verwachte reistijdverschil. Als de reistijd hetzelfde is geeft hij dat ook aan ("zelfde").
 12. der Rudi

  Android Auto

  Juist samengevat: - het kunnen beantwoorden is geen abolute must - geweldig dat je Whatsapp- en SMSberichten handsfree kunt lezen en versturen (en je naar de meest vreemde locaties handsfree kunt navigeren of handsfree de muziek van je keuze kunt laten afspelen) - maar het moet wel betrouwbaar zijn
 13. der Rudi

  Android Auto

  Een tijdje terug had ik ook al contact met Eric hierover. Op zich werkt Whatsapp wel bij mij. Te weten ik ontvang berichten, ik kan ze verzenden maar beantwoorden op een binnengekomen bericht lukt niet. Terwijl ik dit schrijf bedenk ik me ineens dat ik niet zeker weet of ik dat bericht dan van iemand krijg die deel uitmaakt van een groep en vanuit die groep het bericht verstuurt of als individu. Want een bericht naar een groep sturen en dus ook beantwoorden kan dan niet.
 14. der Rudi

  Android Auto

  Eric doelde op de Google App
 15. der Rudi

  Android Auto

  Ik heb 8.91.3.21 En ja, dat gebeurt automatisch. Er zijn dan wel een paar keuzes die je kunt maken een daarvan is dat je alleen wilt updaten als je wifi hebt en misschien zit je niet op wifi (kan ik me niet voorstellen) of reageer je niet op de vraag of je iets wilt updaten.
×

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.