Jump to content
 • Sign Up

der Rudi

Leden
 • Content Count

  377
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  10

der Rudi last won the day on August 2

der Rudi had the most liked content!

Community Reputation

61 Excellent

About der Rudi

 • Rank
  Lid
 • Birthday 08/16/1954

Algemeen

 • Geslacht
  Man
 • Woonplaats
  Selfkant (D)
 • Werk
  Gepensioneerd
 • Auto
  Sorento bj 2016

Recent Profile Visitors

2,024 profile views
 1. der Rudi

  Android Auto

  Nee, geen last van. Ik gebruik geen Waze maar Google Maps en ik rij een Sorento.
 2. der Rudi

  Android Auto

  Dat is ook logisch. Het is afhankelijk van de architecture van je telefoon. En met de link die ik een tijd geleden heb gestuurd voor een app waarmee je de architecture van je telefoon kunt bepalen weet je welke je moet gebruiken.
 3. der Rudi

  Android Auto

  En voor diegenen die het nu nog steeds ingewikkeld vinden bijgaand de app waarmee je kunt achterhalen van welke architecture jouw mobiel gebruik maakt (en dus welke versie jij moet downloaden) https://play.google.com/store/apps/details?id=com.inkwired.droidinfo
 4. der Rudi

  Android Auto

  Klopt. Maar ik weet nog dat toen AA de eerste maal online was gezet (ergens in 2917 meen ik) ik het toch niet via Play Store kon downloaden. Waarom heb ik nooit begrepen. Misschien omdat ik het toestel in NL heb gekocht en ik een NL-abonnement heb (ik woon op 100meter afstand van de NL-grens en ben voor 99% van de tijd als ik niet thuis ben in Nederland). Wel werd op enig moment automatisch de nieuwste versie gedownload. En dat is zo gebleven. Maar omdat er deze week werd aangegeven dat de uitrol stapsgewijs zou gaan plaatsvinden ben ik maar direct naar APKMirror gegaan.
 5. der Rudi

  Android Auto

  Ik heb hem inderdaad ook via APKMirror gedownload. Op het moment dat ik dat deed was er nog maar 1 variant beschikbaar. En dat was de ........54. Bijgaand de verschillende varianten die APKMirror op dit moment aanbiedt.
 6. der Rudi

  Android Auto

  Dank. Jullie hebben gelijk. Dacht dat het ging zoals ik beschreven had. Weet niet meer waarom ik dat dacht. Maar is nu geactiveerd.
 7. der Rudi

  Android Auto

  Ik zat voorheen wel in de ontwikkelaarsmodus maar nu niet meer. Krijg hem trouwens ook niet meer aan de praat (8x of zoiets tippen op "over android auto" nadat je op de "Over"-tab gedrukt hebt) nadat ik de nieuwe versie in gebruik heb genomen.
 8. der Rudi

  Android Auto

  Overigens heb ik ook weer eens gecheckt hoe het nu met dat "beantwoorden" op binnengekomen whatsappberichten staat. Middels het knopje met het "belletje" dat nu rechtsonderaan het scherm te vinden is kun je binnengekomen berichten afroepen. Er staan voor zover ik het nu heb controleren (net zoals voorheen) alleen maar de berichten in die er verstuurd zijn op het moment dat je Android Auto in je auto hebt geactiveerd. Op het moment dat er eentje binnenkomt krijg je de melding om het bericht af te spelen. Als je dat doet krijg ik na afloop van de voorgelezen tekst de vraag of ik het bericht wil beantwoorden (druk op de spraakknop om het bericht te beantwoorden). Als ik dat NIET doe en ik laat het bericht nogmaals afspelen krijg ik die vraag niet meer. Het lijkt er dus op dat je beantwoorden alleen maar kunt doen zodra een bericht binnenkomt en je het vervolgens voor de eerste keer afspeelt.
 9. der Rudi

  Android Auto

  Gewoon doen. Heb ik ook gedaan. Ik heb niets gemerkt van dit wissen, behalve dat ik dus opeens wel de mogelijkheid had om de nieuwe versie te activeren. Zo stonden er nog steeds mijn thuisadres, al mijn nummers en afspeellijsten van Google Music of de Bluetooth verbinding met mijn auto in. Dat soort gegevens worden namelijk elders opgeslagen.
 10. der Rudi

  Android Auto

  Sorry, ik had me vertypt. Inderdaad 59.
 11. der Rudi

  Android Auto

  En je hebt nu de versie 4.5.582854?
 12. der Rudi

  Android Auto

  Fijn dat het dus wel lukt !!!
 13. der Rudi

  Android Auto

  Bijgaand het instellingenscherm met bovenaan de nieuwe keuze. Wat wel fout beschreven wordt in Tweakers is dat ze het op een gegeven moment over de keuze "geheugen" hebben. Bij mij is dat de keuze "opslagruimte". Want daar kan ik de "cache" en de "opslag" wissen.
 14. der Rudi

  Android Auto

  Inderdaad. Bij sommigen werkt dit niet. Ik heb die stappen ook gevolgd maar het werkt bij mij dus wel. Bijgaand enkele foto's van de nieuwe interface. Wat vooral prettig is is dat je makkelijker vanuit de ene applicatie naar een andere kunt gaan of met de kaart op het scherm een muziekapp kunt bedienen.
 15. der Rudi

  Android Auto

  Ik heb zojuist de nieuwste versie (4.5.592854) van Android Auto gedownload (via APKMirror). Zoals bij Tweakers beschreven staat moet je vervolgens enkele stappen uitvoeren om de nieuwe features ook daadwerkelijk te kunnen gebruiken. Want ook bij mij kreeg ik bij "instellingen" niet vanzelf de keuzemogelijkheid om deze te activeren ("Probeer het nieuwe Android Auto"). Maar na die stappen te hebben uitgevoerd wel. Morgen zal ik in de auto kijken wat nu de look and feel is van de nieuwe Android Auto. Ben benieuwd. Bijgaand de link naar dat artikel van Tweaters. https://tweakers.net/nieuws/155646/google-begint-met-distributie-van-android-auto-2019.html
×
×
 • Create New...