Jump to content

der Rudi

Leden
 • Posts

  401
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  12

der Rudi last won the day on May 16 2020

der Rudi had the most liked content!

About der Rudi

 • Birthday 08/16/1954

Algemeen

 • Geslacht
  Man
 • Woonplaats
  Selfkant (D)
 • Werk
  Gepensioneerd
 • Auto
  Sorento bj 2016

Recent Profile Visitors

2,880 profile views

der Rudi's Achievements

Rising Star

Rising Star (9/14)

 • First Post
 • Collaborator
 • Reacting Well
 • Conversation Starter
 • Week One Done

Recent Badges

65

Reputation

 1. der Rudi

  Android Auto

  Android Auto kent al heel lang kleine en grotere problemen. Soms is/was het wekenlang niet mogelijk om op een binnenkomend bericht te antwoorden. En ineens kon het dan weer. Laatst werd het voorgelezen Nederlandstalig bericht met een Engels accent voorgelezen. Google is verschrikkelijk druk met de Google Assistent en daar maakt Android Auto gebruik van. Niet dat ik het wil verdedigen maar me dunkt dat dat het probleem is. Desalniettemin blijf ik het gebruiken want navigeren naar een willekeurige dichtsbijzijnde parkeergarage in een voor mij onbekende stad of naar een of ander bedrijf, organisatie of horecagelegenheid waar ik het adres niet van weet blijf ik geweldig vinden.
 2. der Rudi

  Android Auto

  Me dunkt dat als je op je beeldscherm van de auto ook geen Android auto kunt selecteren er bij de update van de Niro iets misgegaan.
 3. der Rudi

  Android Auto

  Je hebt helemaal gelijk. Alleen iedereen is anders. En dan doel ik niet op het feit of de een wel belangrijk is en de ander niet. En échte belangrijke mensen worden gereden
 4. der Rudi

  Android Auto

  Als je je telefoon aansluit in je auto zal Android auto vanzelf geactiveerd worden. Vanaf dat moment is je scherm van de telefoon zwart en kun je ook helemaal niets meer met je telefoon. Alles gaat dan via het beeldscherm van je auto. Als je dus zegt dat je op je telefoon een bericht ziet binnenkomen dan kan dat eigenlijk helemaal niet. Dat scherm blijft namelijk zwart.
 5. der Rudi

  Android Auto

  En je radio ook niet? Je zet ook de airco niet aan? Of de achterruitverwarming? Of je kijkt niet af en toe wat je snelheid is? En je praat ook niet met de medepassagiers? Ik bedoel dit niet hatelijk. Wat ik ermee wil zeggen dat er zat andere dingen zijn waar we ook door afgeleid worden tijdens het rijden. Maar je hebt helemaal gelijk: elk knopje dat je indrukt, elke handeling die je doet in de auto kan afleiden. Dus je hoort me niet zeggen dat het niet verstandig is wat je doet.
 6. der Rudi

  Android Auto

  Dat is één van de redenen dat ik Android Auto eigenlijk altijd aan heb staan. Hierdoor kan ik niet meer verleid worden te "spelen" met de telefoon. Als er dan een whatsappje binnenkomt hoef ik maar een keer het scherm aan te raken en verder niets. Of een keer op de spraakknop op het stuur te drukken en vervolgens alles per spraak af te handelen (als ik iets wil beantwoorden of iets nieuws wil versturen).
 7. der Rudi

  Android Auto

  Je moet je Whatsapp via Android Auto niet vergelijken met de Whatapp op je telefoon. Op je telefoon staan alle berichten van iedereen. Nadat je je telefoon met je auto verbonden is krijg je alleen nog maar de meldingen van NIEUWE berichten te zien en kun je ze afspelen in je auto. Oudere berichten zie je niet en kun je ook niet afspelen. Stel dat je voordat je je auto instapt een nieuw bericht binnenkrijgt en je wilt dit in je auto met Android Auto gaan beantwoorden dan kan dat niet meer. Want dat bericht zie je niet meer via Android Auto. Whatsapp via Android Auto is dus louter om berichten die tijdens de rit binnenkomen af te spelen en/of te beantwoorden. En die berichten blijven ook toegankelijk tijdens de rit om ze af te spelen. Echter beantwoorden kun je ze slechts eenmaal, en wel op het moment dat je ze voor de eerste keer afspeelt. Ik meen dat je dat daarna niet meer kunt doen (maar dat weet ik niet zeker). Misschien denk jij dat je ook oude berichten (van vóór de rit) kunt afspelen of beantwoorden.
 8. der Rudi

  Android Auto

  Zolang jij naar een adres wilt navigeren en verder geen andere apps gebruikt in de auto maakt het wellicht niet veel uit. Maar zodra je naar een bedrijf of een andere locatie wilt rijden waar je het adres niet van kent zul je wel een verschil ontdekken. Spreek "Autobedrijf Jansen in Sittard" in of "Gemeentehuis Venlo" of voor mijn part "Pizzaria La dolce Vita in Berlijn" en klaar ben je. De route verschijnt op je scherm. Geen toetsen indrukken, gewoon inspreken.
 9. der Rudi

  Android Auto

  Ja eens. Snap het ook niet. Maar toch zit hij automatisch in de updates.
 10. der Rudi

  Android Auto

  Wat ik bedoel is dat ik ook al met 9 die automatische update kreeg van AA
 11. der Rudi

  Android Auto

  Tja, en ik heb geen Android 10 maar Android 9.
 12. der Rudi

  Android Auto

  Ik weet zeker dat ik hem via een APK heb geinstalleerd. En in het begin ging ik hem handmatig updaten (via de recentste APK) maar op een gegeven moment merkte ik dat hij het automatisch deed. En dat is al heel lang. Ik gebruik AA denk ik al een kleine drie jaar.
 13. der Rudi

  Android Auto

  Ik heb meen ik destijds hem via een apk geïnstalleerd maar krijg toch de updates automatisch binnen.
 14. der Rudi

  Android Auto

  https://www.apparata.nl/nieuws/android-auto-nu-ook-draadloos-via-je-samsung-32636 Als je een Samsung hebt ........
 15. der Rudi

  Android Auto

  Toppie! Fijn voor je. Naarmate je het meer gaat gebruiken ga je de voordelen ervan ervaren. Ruud
×
×
 • Create New...