Ga naar inhoud

4WDsportage

Leden
  • Aantal Items

    9
  • Registratie Datum

  • Laatst Bezocht

Alles dat geplaatst werd door 4WDsportage

  1. Ik zie door de bomen het bos niet meer en laad nu alleen thuis op (liefst als de zon op de zonnepanelen schijnt). Op vakantie 3 weken op benzine gereden. Met een dakkoffer, 120 km/uur was het verbruik 6,4 liter per 100 km. Sent from my iPhone using Tapatalk
  2. Hi allemaal, Na 5000 km met de kia sportage phev gt+ lijn krijg ik nu een melding jn de app ‘Batterij-conditionering aanbevolen’. Weet iemand wat dat betekent en wat/of ik daar iets mee moet/kan doen? Daarnaast krijg ik tijdens het rijden continue de melding “handen aan het stuur houden”. Op lange rechtdoor stukken houd ik idd mn stuur aan de onderzijde vast ipv in de “ tien voor twee stand”. Maar zou fijn zijn als mn auto niet steeds loopt te piepen. Kan ik die bevoogdende melding ergens de-activeren?? Sent from my iPhone using Tapatalk
  3. Wat rot voor je! Wel een rare mail van de dealer. Ze kunnen geen info zien, dus waarom dan wel een aanname doen dat je auto dit jaar niet meer komt. Ze kunnen max 6 weken vooruit kijken toch??
  4. Cool! Ik ga toeteren als ik je zie rijden
  5. Hier ook eindelijk bericht. Volgende week de PHEV GT+ lijn ophalen. De auto is besteld op 17/05/2022, levering is 30/6/2023. Mijn buurman zei "koop nooit een zwarte auto"... en dus werd het experience green.
  6. Hi Barney, Ik wil ook graag de 4-delige rubber mattenset en ook de rubberen mat voor de achterbak bestellen. Kun je de hyperlink delen waar je die hebt besteld? Voor de Kia Sportage 2022. Ik heb een PHEV GT+ lijn, maar of het logo wel of niet in de matten staat dat maakt niet uit. 

  7. (bron: https://allecijfers.nl/auto/kia-sportage/) Het lijkt dat er schot begint te komen in de uitlevering van de Kia Sportage. Afgelopen maand 466 op kenteken gezet. Is bekend of de uitlevering van de PHEV GT+ lijn experience green ook een beetje opschiet?
  8. Met een homewizard https://www.homewizard.com/nl/p1-meter/?gclid=EAIaIQobChMIh6PtuJ6d-wIVGs53Ch3ZBQRoEAAYASAAEgLqKPD_BwE Kun je de stroomtoevoer voor apparaten (ook wasmachine/droger) regelen een tussen-stekker. In de bijbehorende app kun je aangeven dat een bepaalde stekker uitsluitend stroom mag doorgeven als er zonne-energie beschikbaar is. Systeem ia goedkoop: 30 euro voor de dongel in de meterkast en 30 euro per “tussen stekker”. Denk echter niet dat ik dat systeem durf te gebruiken voor opladen van een auto.
  9. Als je kijkt op https://allecijfers.nl/auto/kia-sportage/ dan zie je dat het aantal registraties van nieuwe Sportages hard terugloopt sinds juli. Zou toch fijn zijn als Kia enige inzage zou verschaffen… @janneman, hier ook bestelling experience green / zwart dak PHEV GT+ plusline. De mijne staat sinds mei 2022 in bestelling. Dealer zegt “staat nu op eind dec 2022”. Hoe weet jij dat jouw bestelling nog niet in productie is? Loopt die verkoper dan zó hard te bluffen/liegen?
  10. Hi, 'Binnenkort' krijg ik mijn Sportage PHEV GT Plusline geleverd. Om hopelijk rond Kerst nog op skivakantie te kunnen, wil ik nu al winterbanden kopen. De website van Autoweek zegt dat de bandenmaat 235/50 - 19 inch is. Maar om winterbanden te bestellen moet ik ook een letter opgeven. Welk bandenmerk raden jullie aan (goede prijs/kwaliteit verhouding)? Weten jullie welke letter ik moet opgeven? Moet ik wel of niet extra velgen kopen? De garage zegt 'niet nodig', maar hier op forum lees ik andere meningen. Dank vast!
×
×
  • Nieuwe Aanmaken...