Hanz001

Leden
 • Aantal bijdragen

  92
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

15 Goed

Over Hanz001

 • Rang
  Newbie

Algemeen

 • Geslacht
  Man
 • Woonplaats
  050
 • Auto ('s)
  Kia Rio 1.25 Graphite Super Pack 5drs

Recente profielbezoeken

160 profielweergaven
 1. De Kia Stonic is officieel

  Misschien wel, ik heb geen idee. De Rio 3 was immers wel in de VS leverbaar. Zowel met een 1.6 motor (zoals het hoort) en als sedan versie. Geloof ook dat dat voor de Rio 4 geldt. In mijn ogen blijft het gewoon een gemiste kans om geen 1.6 viercilinder benzine met turbo te leveren.
 2. De Kia Stonic is officieel

  Model is prima maar het motortje.... Gemiste kans. Of een ofgefokt 1.0 driecilindertje, of weer die futloze 1.2 atmosferische viercilinder die we ook uit de Rio 3 al kennen en een dieseltje. O zo jammer dat downsizen . (Wat mankeert er aan een zescilinder? ) Nee, dan heeft z'n broertje het iets beter voor elkaar. De Hyundai Kona. Die heeft wel een 1.6 in het motorenprogramma al dan niet icm een 7 traps automaat. Spreekt mij meer aan. De geleverde motoren is voor mij al reden zat om de Stonic links te laten liggen. En dat is jammer want het is verder een mooie auto... Boden ze andere motoren (die ongetwijfeld wel aan de andere kant van de oceaan te leveren zijn) dan had ik zeker belangstelling.
 3. Kia rio start niet

  ??? Kan van de quote hierboven weinig van maken... Maar buiten garantie? Dat is dan op kilometers en niet op leeftijd want de UB is max 6 jaar oud. Misschien een probleem met de hoofdzekering van de startmotor? Want nu omzeil je dat circuit als ik dat zo lees....
 4. 12 V aansluiting achterin

  Ik vrees dat ik inderdaad even een draadje moet trekken van voor naar achteren. Het was ook te mooi geweest als er al een voorziening lag. Jammer maar helaas. Bedankt voor de reacties!
 5. 12 V aansluiting achterin

  Hallo allen, Bevindt er zich in de Rio 3 ook een beschikbare 12 Volt aansluiting die schakelt op standje 1 van het contactslot? Of dat ik aldaar ergens een aftakking kan maken? Dit ivm de plaatsing van een dashcam gericht naar achteren. Het zou handig zijn als er zich in de buurt van de kofferruimte of achterbank een 12 Volt aansluiting bevond die mee schakelt op het contactslot zoals de sigarettenaansteker voorin.... Wie o wie?
 6. Witte plekken Phantom velgen Rio 2011

  Heb je mazzel want er zit vanuit Kia Nederland maar drie garantie op die velgen. Wel bijzonder dat de oxidatie altijd bij de boutgaten zit of begint....
 7. Airbag lampje+ soms piepend geluid bij achteruitrijden

  Bijrijdersairbag niet toevallig uitgeschakeld met de sleutel? Rotzooi op een van de achteruitrijsensoren?
 8. Schakelkabel Rio 2013

  Lijkt mij toch een garantie gevalletje...
 9. Sensor voor vervangen remblokken?

  42.000 km op de klok en nu al remschijven en blokken vervangen? Rijd jij met de voet op de rem ofzo of probeert die dealer je een poot uit te trekken? Want beide vervangen na slechts 42.000 km is niet normaal. Of rijdt die Picanto alleen in de stad met veel optrekken en afremmen? Maar dan nog....
 10. Motor-management Kia Rio 2012

  Wat is een moter?
 11. KIA RIO SEDAN GEPRESENTEERD

  Helaas dus niet voor de Europese markt. Want Europa is een hatchback continent. En Hatchbacks zijn zoooo saai..... Kijk nou eens op de gemiddelde parkeerplaats of straat. Of hatchback of stationwagon.... Ook die 1.6 zal wel niet naar Europa komen omdat ze hier compleet doorgedraaid zijn met het downsizen van motoren. Erg jammer.
 12. Muziek op USB stick

  Misschien moet je hiervoor de gebruiksaanwijzing van de IPhone 5 ook nog doorworstelen....
 13. Sleutelbewerking op motorkap

  Is er een autohater in de buurt actief? Zijn er nog meer auto's beschadigd? Dan kun je nu wel fixen maar best kans dat je een week later er weer een dikke kras op hebt zitten. Want als ik de foto bekijk is dit wel heel moedwillig gedaan. Of heb je iemand over de zeik geholpen?
 14. RTL Autowereld: Beelden van de Kia Rio

  ...En toch kan ik niet zeggen dat ik hem spannender vind dan de Rio 3. Maar over smaak valt natuurlijk niet te twisten. Maar die driepitter benzine blijft een gemiste kans. Jammer...
 15. Filmpje van auto week over de nieuwe kia rio 4

  Toch jammer van het motorensegment. Okay, hij heeft nu een turbo maar het is en blijft een 3 cilindertje met slechts 1 liter inhoud. Niet echt een motor dus maar een opgejutte bromfietsmotor. En dat ik hem van binnen en buiten nou mooier vind dan de huidige 3e generatie, kan ik niet zeggen. Lelijk is ie beslist niet maar mooier ook niet.