Jump to content

motorfanatic

Leden
 • Content Count

  56
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1
 • Country

  Netherlands

motorfanatic last won the day on November 20 2017

motorfanatic had the most liked content!

Community Reputation

5 Neutraal

About motorfanatic

 • Rank
  Newbie

Algemeen

 • Auto
  KIA RIO 4 design edition 2018

Recent Profile Visitors

1,175 profile views
 1. E5 is bijna nergens meer te tanken, je kan rustig E10 tanken voor jou type auto! Kijk maar op KIA.nl brandstoffen! Of je kiest voor 98ron benzine, zeg maar de duurdere variant, van E95, maar dat is nergens voor nodig!
 2. Vanmorgen weer getankt, en gereset , met de hand en alles weer normaal, wel op B gezet, misschien was dat het!
 3. Het is BAGAGE ruimte! Wat een spelling, niet op school geweest?!
 4. Ik heb dit gehad na een APK keuring, 2weken geleden ,met mijn Kia Rio uit 2012, gekeurd door de dealer, die streepjes ---,---. herken ik, Maar ik krijg ,m niet meer op 0 km. Zoals vroeger! Zit er nieuwe software op? Hij telt nu anders, plus af en toe een onbekend piepje, geen idee wat het allemaal betekent! Het was na die A.P.K. Keuring!
 5. Is de dynamo kapot dan? Nee dus, gewoon laten zitten! Kan nog jaren mee!
 6. Hoeveel heb je betaald in Belgie, voor deze auto, dit klinkt brutaal, maar ik wil graag het verschil weten met de prijs in Nederland!
 7. Ik heb ook een Rio, gewoon elke keer als je start, het knopje even indrukken! Zo doe ik het al jaren! Het is ook niet te veranderen door de dealer, zit in het systeem, geen probleem!
 8. Ga even naar de dealer, je hebt nog garantie!
 9. Mijn vorige auto had C.C .maar ik heb het zelden gebruikt! Veel te druk verkeer hier ! Je kan bijna nooit een bepaalde snelheid aanhouden. Dan weer afremmen, dan weer gassen! Ik heb het toen (met die andere )in Frankrijk wel gebruikt op sommige stukken Peage! Was daar af en toe doodstil, toen was het wel zinvol.
 10. Dat kan komen omdat die andere auto niet de zelfde is , een andere kilometerstand heeft, een ander bouwjaar heeft enz., enz. Ik vind 140 euro nog wel te overzien!
 11. Ook zo,n brief gehad! Inmiddels ,wat ik al vermeld had hierboven, coulance verkregen, op het plaatsen van een nieuw merklogo! Heeft mij dus niets gekost, keurig opgelost door mijn dealer Vaneman, Amsterdam.
 12. motorfanatic

  Slechte lak?

  Ik heb een 7,5 jaar oude Kia Rio met het zelfde euvel! Zwarte lak is erg gevoelig voor krasjes! Mijn tip is: Zet 'm regelmatig in de was. Met een wassoort die de krasjes een beetje opvult als het ware, dan zie je het wat minder b.v. met Mequiars Ultimate Paste Wax! Wel eerst wassen met Ultimate Shampoo met Wax natuurlijk! Superglans gegarandeerd!
 13. Bij mij, word uit coulance ook een nieuw logo geplaatst, de auto is nu 7,5 jaar oud, maar nog steeds in onderhoud bij de dealer!
 14. Mijn Kia Rio is nu bijna 8 jaar oud, hij ziet er nog erg goed uit , alleen merkte ik pas , dat het Kia logo op de motorkap behoorlijk beschadigd is. De lak is voor de helft weggeslagen als het ware! Ervaringen hiermee, en eventuele garantieclaims, worden gaarne ontvangen op dit forum!
 15. Ik heb het zelfde gehad met een Kia Rio uit 2012, zo,n 2jaar geleden, hoorde ik een tik in de motor ,alleen als ie koud was! Naar de dealer waar de auto in onderhoud is, af laten koelen en toen laten beoordelen door een monteur! Ik heb onder garantie een nieuw motorblok gekregen! Heb fotos gezien, van het inwendige van de motor, dat was niet best! Overal scheurtjes, (zuigers en dergelijke) Ik rij nu zo''n 2jaar geluidloos, (B.W.V.S.) door het verkeer! Succes!
×
×
 • Create New...