Jump to content

Creative Name

Leden
 • Content Count

  897
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  29

Creative Name last won the day on October 31 2015

Creative Name had the most liked content!

Community Reputation

433 Excellent

About Creative Name

 • Rank
  Ongewenst Lid

Algemeen

 • Geslacht
  Niet Opgegeven
 • Woonplaats
  070
 • Hobby's
  Porno kijken
 • Werk
  Onderdelenvervanger
 • Auto
  Witte 2013 Picanto 1.0 D.E.

Recent Profile Visitors

2,088 profile views
 1. Stonden alle 4 de wielen wel op de 0 stand na uitlijnen of zat er een afwijking op de achterwielen die niet af te stellen viel?
 2. Dat is de draagbalk van je chassis waar je achterwiel ophanging aan vast zit.
 3. Mogguh heren!

  1. bigwade

   bigwade

   U leeft weer ? Da's erg fijn om te horen/zien

  2. Creative Name

   Creative Name

   Dank. Met jou ook alles goed?

 4. Ik wou toch even de mensen die dit forum mogelijk maken en alle vaste meedenkers even een gelukkig maar vooral gezond 2016 toewensen. Ik ben niet zoveel meer aanwezig sinds m'n ouders zijn overleden zo vlak achter elkaar maar lees nog geregeld mee stiekum op de achtergrond. Heel veel geluk en vooral gezondheid voor jullie en je gezinnetje. Geen ruzie maken en vergeet niet iedereen een zoen te geven voor je van huis gaat! Hoogachtend en met uiterst vriendelijke groet, Ray. P.s. onze Picanto gaat nog steeds als een speer.
 5. Klopt inderdaad, gewoon laten vervangen. De bekleding is ooit in de fabriek geïmpregneerd met een goedje wat erg sterk reageert op kalk, zoals in water. Ik heb het al voor de tweede keer laten vervangen en ik heb bij de dealer nu de afspraak staan dat heel de bekleding wordt vervangen voordat ik de auto verkoop of inruil omdat dat geintje me anders gewoon geld kost en hun anders om de 3 maanden alles kunnen vervangen. Misschien een goede tip voor mensen die er ook last van hebben.
 6. Goeiemorgen heren!

  1. bigwade

   bigwade

   na 1,5 maand al eens wakker ?

 7. Goeiemorgen heren Poosje geleden alweer, heb de afgelopen drie keer tanken bijgehouden wat het verbruik was/is: 966km totaal, 82 liter getankt dus een verbruik over +- 1000km van 1 op 11,5. Wat ik wel opvallend vind: ik heb 2 andere Pcanto's 1.0 uit 2015 te leen gehad omdat de versnellingsbak van de mijne vervangen werdt (garantie, bonkende 2e versnelling) maar het verbruik daarvan is niet minder slecht. Met een koude motor een stukje van 5 km door de stad levert gewoon een verbruik van 1 op 10 op. Het grappige is dat ze achter de servicebalie bij KIA meteen van kleur verschieten als je over het verbruik van een Picanto begint, ze weten dondersgoed die die auto zuipt als een vrachtwagen in de stad. Al met al toch een fijne auto, al verbruikt m'n 1680 kilo zware service BMW Touring (zonder gereedschap en compressor) de helft minder dan m'n Picanto van 850kg op hetzelfde traject. Blijft toch een beetje vreemd.
 8. Hahahaha, laat je het even weten als het kwartje gevallen is?
 9. Je DRL zijn je mistlampen. DRL schakelt uit op het moment dat je je gewone verlichting aan zet en doet vanaf dan dienst als mist verlichting.
 10. Ik had precies hetzelfde, binnen 2 jaar volledig versleten. Kuhmo's zijn zowiezo drama trouwens, die geven je auto de wegligging van een stacaravan.
 11. Behalve de nieuwe bumpers en de spuuglelijke rode bekleding is er precies werkelijk niks aan de Picanto veranderd, geen nieuwe opties behalve de kleuren. Een typische "End Life Update", ben benieuwd hoe z'n opvolger eruit gaat zien. Daar zullen de eerste foto's over een jaar of 2 wel van beginnen te lekken...
 12. Rij je met aftermarket Xenon in je auto?
×
×
 • Create New...