Jump to content
 

kokkenees

Leden
 • Content Count

  23
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutraal

About kokkenees

 • Rank
  Newbie

Algemeen

 • Auto
  Ik heb in veel auto's gereden. 1e was Renault 12 toen een 5, Ford Escort, Nissan Micra en Toyota c orolla

Recent Profile Visitors

711 profile views
 1. Ik zou het automatische slot willen uitschakelen. Iemand die vaak meerijdt maakt het angstig. Hoe kan ik dat doen? Bij voorbaat dank.
 2. dank iedereen voor reageren
 3. dank voor uw antwoord. ik zal af en toe super tanken, ik rij niet zoveel dus wat extra kan wel.
 4. hallo, ik heb een picanto 2012 en tank nu E10. Nu lees ik de laatste tijd dat E10 slecht is voor slangen e.d. wie heeft ervaring met dit topic. kan ik beter super 98 tanken? ik dank jullie vast voor een antwoord.
 5. Hallo, ik heb vorig jaar wieldoppen gekocht. Alleen weet ik niet meer waar het was on Line. Het zijn doppen waarinhet logo Kia staat en ze kosten ca. 55 euro. Een kennis die automonteur is heeft ze er op gezet. Wieldoppen eraf, oude eraf doppen er weer op en de nieuwe passen ervoor. Succes!
 6. kokkenees

  wieldoppen

  wieldoppen voor kia picanto kosten bij de dealer 60 euro per stuk!!!!
 7. ik rij met een picanto automaat , bijna alleen in de stad en mijn auto verbruikt 8,5 ltr op 100 km en dat vind ik normaal voor een automaat.
 8. ik heb een kia picanto 2012 en ik heb ca. 200 km gereden en de meter blijft op vol staan. ook het tanken gaat moeizaam, pomp slaat steeds af. heb al aardig wat auto's gehad en oudere dan ik nu heb maar heb nooit zo iets aan de hand gehad. de picanto heeft gebreken die andere auto's niet vertonen en ik heb in Renault, Ford, BMW, Nissan en Toyota gereden. nooit iets en in dit kreng iedere keer wat.
 9. xtra 40: u noemt dit een klein probleem. ik niet en u schrijft dat er waarschijnlijk een oud vrouwtje in gereden heeft. dat heeft toch niets te maken met het probleem. de auto heeft een afleverbeurt gekregen en er is niets aan gedaan en trouwens ook ik ben een oud vrouwtje. beetje denigrerend van u. wel een oud vrouwtje dat al 35 jaar schadevrij rijdt en nu rij ik niet veel meer, maar in het verleden was dat anders.
 10. ik kan alleen maar zeggen wat heb ik een spijt dat ik een Kia gekocht heb. reed hiervoor 7 jaar in een Toyota Corolla en daar heb ik buiten de onderhoudsbeurten nooit iets aan gehad. spijt, spijt en nog eens spijt.
 11. ik heb vorig jaar een kia picanto automaat 2012 gekocht met 19.000 km op de teller. nu 2 maanden geleden een kleine beurt maar ik had slecht 3.100 km gereden. ik was al terug geweest met een slepend geluid l.a. en dat was volgens de dealer een beetje roest of vuil op de blokken. kon geen kwaad. 6 weken later kleine beurt en wat bleek remschijven en schoenen totaal versleten door het blijven hangen van de handrem. een raar verhaal want waar is dat lampje voor en als men wegrijdt met de handrem erop voel je dat. ik zei direct dat de afleverbeurt niet goed gedaan was, nee alles was prima dus een
 12. ik heb vandaag universele wieldoppen op mijn picanto laten zetten en inderdaad de doppen vallen ruim over de wielmoeren, dus alle praat over niet passen klopt niet. de kwestie is alleen dat de oude doppen achter de wielmoeren vallen en dus de moeren losgedraaid moeten worden en weer vast ebn dan passen de universele doppen. ik heb dit wel door een automonteur laten doen. zal een foto maken en proberen te uploaden (ben daar niet heel handig in)
 13. ik kocht een ocassion met 20.000 km picanto. na 10 maanden slepend geluid linksachter. bleek dat de handrem niet goed afgesteld was en de remsvchijven en blokken of schoenen kuis verrot waren. foutje bij de afleveerbeurt door de dealer. dus of men altijd goed af is bij de dealer,. ik heb zo mijn reserves over de afleverbeurt.
 14. kokkenees

  wieldoppen

  de wieldoppen kosten nu 2017 200 euro per 4!!!!
 15. ik ga een set wieldoppen bestellen met 4 gaten en dan moet het goed komen. dank jullie allemaal voor de positieve bijdrages. gr. kokkenees
×
×
 • Create New...