Ga naar inhoud

oude

Leden
 • Aantal items

  273
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  2

oude won de laatste dag op 9 september 2016

oude had de meeste 'vind ik leuk' inhoud!

Community reputatie

97 Excellent

Over oude

 • Titel
  Lid
 • Verjaardag 30-04-1939

Algemeen

 • Geslacht
  Man
 • Woonplaats
  zeist
 • Werk
  pensioen
 • Auto
  Picanto 4z 1.0 conomy Plus Line
  Titanium Silver

Recente bezoekers van dit profiel

600 profielweergaven
 1. oude

  kia pikanto

  ?????????????????????????????????????????????????
 2. Wat was de vraag ook al weer?
 3. oude

  Start stop systeem

  In het verleden werkte het systeem volgens mij niet goed. Bj mijn nieuwe picanto van sept. 2018 werkt het tot nog toe perfect. Men perfect het systeem bij kia steeds meer, ook dankzij onze opmerkingen.
 4. oude

  armsteun kia picanto 3

  Armsteun laten plaatsen door Kia. Is vastgemaakt aan bestuurdersstoel, betekent dus gaatje in bekleding stoel en moet dus bij inruil blijven zitten. Dit ter informatie. Ziet er allemaal prima uit.
 5. oude

  verbruik nieuwe picanto

  Ik zit vanaf begin sept.2018 tot heden 1:20,2, maar rijd veel korte stukken. Tot 50 kilometer heen en terug. 9000 km gereden. Ga er vanuit dat het nog beter word na b.v. 20000km. Ben zeer tevreden met verbruik.
 6. oude

  stuur bediening (telefoon) inbouwen

  Van wanneer is je auto?
 7. oude

  roffelend geluid Kia 1.0 design editie

  heb ik ook, als je te laat schakelt krijg je dezefde roffel. Koude start, zeker nu, loopt de motor even hoge toeren. Volgens mij, geen zorgen. groet oude.
 8. Nog een keer een update, benzinemetertje ging aanwijzen bij 225 km. BC zei nu nog 533 km te rijden.Dit zijn verder nutteloze gegevens, maar volgens mij is het gegeven nog te rijden, vrij betrouwbaar. Voor wat het waard is voor iemand. Groet Oude.
 9. Even een aanvulling op mijn vorige bericht. 130 km gereden, bc zegt nog 545km te rijden.
 10. Getankt vandaag, helemaal vol. gereden sinds vorige tankbeurt 695 km. Op dat moment gaf bc aan nog te rijden 89 km. Benzinemetertje stond op 1/8e. getankt 35,65 liter. verbruiksindicator gereset. BC gaf aan dat ik 584 km zou kunnen rijden.Na 8km rijden zei bc je kunt nog 580km rijden. In dit geval van nog 89km zou er dus nog 4ltr. in de tank moeten zitten, maar reservelampje brandde nog niet. Ik kan er verder ook geen chocola van maken. Groet Oude.
 11. Ik moet deze week tanken. Ik zal een aantal getallen zeer nauwkeurig voor je noteren en hier vermelden met mijn commentaar. Bovendien zijn een aantal dingen allemaal bij benadering. Tank zou zijn 35ltr. mijn tank is volgens mij minstens 40 ltr, bij volledig volgooien dan. Verbruik per 100 km is volgens computer 1:21, volgens mijn tankmethode, helemaal vol, 1:19,5, dus het is allemaal bij benadering.Wat niet bij benadering is is de aanschafprijs(ha,ha). groet oude.
 12. Ben wel benieuwd wat de dealer gaat zeggen. Succes ermee.
 13. Nee,niet bij dealer geweest. Vind het namelijk niet zo"n probleem. De gereden kilometers stijgen en op gegeven ogenblik zakken de te rijden kilometers natuurlijk. Als ik dan de twee getallen optel blijf ik rond de 700 km zitten. Het is natuurlijk niet de bedoeling om de tank zo vol te gooien en zo denken ze bij kia ook denk ik (veiligheid).Weet ook geen oplossing.
×

Belangrijke informatie

Door deze site te gebruiken ga je akkoord met onze Gebruiksvoorwaarden.