Jump to content

JWS

Leden
 • Content Count

  112
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  11

JWS last won the day on May 30 2017

JWS had the most liked content!

Community Reputation

89 Excellent

1 Follower

About JWS

 • Rank
  Lid
 • Birthday 04/01/1957

Algemeen

 • Geslacht
  Man
 • Woonplaats
  Almere
 • Auto
  vorige Kia Niro Businessline Deep Cerulean Blue 2016 / huidige Kia Niro Businessline Gravity Blue 2018

Recent Profile Visitors

1,205 profile views
 1. JWS

  Misleiding door KIA

  Kan het zijn dat jij een voorraad auto model 2019 hebt gekocht in plaats van het upgrade model 2020 dat zou het verschil kunnen verklaren.
 2. JWS

  Thuis laden

  Kijk maar op het E-NIRO gedeelte daar staat van alles over het laden
 3. JWS

  Onderhouds beurt

  Net de kleine beurt (30.000 km.) bij Wensink in Almere laten uitvoeren, was zelfs goedkoper dan op de KIA website, 260 euro incl. remvloeistof en interieurfilter ook de updates o.a. navigatie zijn uitgevoerd.
 4. JWS

  Onderhouds beurt

  Ben ik met je eens, ze hebben zichzelf 8.50 tekort gedaan in dit geval.
 5. JWS

  Onderhouds beurt

  Als je de folder leest staat er duidelijk (juli 2019) kleine beurt bij 30.000 km: Kleine beurt 217.00 euro Extra bij iedere 30.000 km of 2 jaar: Interieurfilter 36.00 euro en rem en koppelingsvloeistof 54.50. Dus de kleine beurt mag totaal bij 30.000 km 307.50 kosten. Dus zo als ik het lees heb je 8.50 euro korting gekregen.
 6. Wauw DoubleUP wat een plaatje erg mooi, gefeliciteerd
 7. JWS

  Mobiel als hotspot

  Om mijn post te verduidelijken, ik heb mijn abo bij Vodafoon met een normale sim kaart voor mijn telefoon, daaraan gekoppeld en data sim voor mijn mifi in de auto, die gebruikt gewoon de data van mijn abo, maar ik kan ze gewoon gelijktijdig gebruiken. De data sim kost 5 euro per maand.
 8. JWS

  Mobiel als hotspot

  Bij Vodafoon geen probleem je kunt gelijktijdig de mifi router gebruiken als de data op de telefoon
 9. JWS

  ANSWERED Trillingen

  Bij de gewone NIRO zijn er ook mensen met deze klachten, daar zijn uiteindelijk een nieuwe koppeling geplaatst.
 10. JWS

  echte verbruik Kia Niro

  Als je naar Autoweek.nl gaat dan klik je op test dan op verbruiksmonitor en je zoekt links naar de KIA NIRO dan vindt je van 60 NIRO rijders het werkelijke verbruik, die kan je dan aanklikken en dan zie je het volledige plaatje van die auto.
 11. Ook het navigatie systeem gebruiken helpt, ook als je de route kent, de computer kijkt dan waar je wat nodig hebt om zo zuinig mogelijk te rijden.
 12. JWS

  ANSWERED Face lift

  Hij is nu te bestellen via de Consumentenbond private lease, leveren in juli. Dus binnenkort zal er meer duidelijk worden over prijzen en uitvoeringen, ik ben zeer benieuwd.
 13. JWS

  banden Banden

  Ik heb de Goodyear Vector 4 seasons Gen-2 laten monteren bij aflevering en die bevallen erg goed en zijn stil in de auto, kwamen ook erg goed uit de test.
 14. Volgens mij is dat standaard geworden eind 2016, dus model 2017, dat had volgens mij met de koeling en de remmen te maken.
 15. Ik heb ook dat ook ondervonden, ik rijd dagelijks woon werk verkeer van Almere naar Schiphol P40 dat is naast P3 lang parkeren. De kortste route is A6-A1-A9, dan afslag Schiphol noord, de oude kaart gaf dit ook aan. De nieuwe kaart stuurt mij A6-A1-A10-A4 dat is om, dus ik rijd mijn oude route, maar dan gaat hij helemaal de fout in, de navigatie wil mij maar naar de A10 hebben, de A9 wordt gesplitst door de A2 dan stuurt de navigatie mij de A2 op naar de A10 ik blijf op de A9, dan stuurt de navigatie mij de andere kant op naar de A2 richting Utrecht om bij de eerst volgende afslag te keren en terug te gaan naar de A9, ik blijf uiteraard op de A9 en dan eindelijk gaat de navigatie de goede route aangeven, maar dan ben ik al bijna op mijn werk. Terug naar huis stuurt de navigatie mij ook eerst de verkeerde kant op. Dit alles geeft geen vertrouwen in deze update, deze route ken ik maar wat als je een vreemde route gaat rijden, je weet niet of je goed rijd.
×
×
 • Create New...