Michel.F

Leden
 • Aantal bijdragen

  15
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

0 Neutraal

Over Michel.F

 • Rang
  Newbie
 • Verjaardag 04-01-1975

Algemeen

 • Geslacht
  Man
 • Woonplaats
  Zaanstad
 • Auto ('s)
  Kia Rio DynamicLine 1.0 T-GDi (120pk), Smoke Blue
 1. Michel.F

  Zwart rondje naast stuur

  Als dit zo zou wezen, wat jij zegt, dan moet dit terug te vinden zijn in de handleiding. Zelf heb ik een start/stop, en de reden dat ik van mening ben dat dit een afdek plaatje is is omdat dit precies de plek heeft waar de start/stopknop hoort te zitten. vandaar, wil niet zeggen dat er wel of niet een sensor achter kan zitten. kijk er eens achter dan kom je het te weten.
 2. Michel.F

  Schokken/stotteren bij warme motor

  Zelf een Rio 4 sinds bijna 3 maanden en rij continue met airco aan en ervaar geen schokken ook niet als airco in of uit geschakeld is. ben benieuwd wat de dealer er vandaag over verteld.
 3. Michel.F

  Zwart rondje naast stuur

  Dit is gewoon een afdek roostertje voor de start/stop knop als hier voor is gekozen, in jou geval start je gewoon met de sleutel en zit hier een roostertje.
 4. Michel.F

  Controlelampjes rem/esr/ldw branden

  Bij lampjes die gaan branden is het raadzaam om even bij de dealer langs te gaan, dit kan nooit goed zijn dat deze blijven branden.
 5. Michel.F

  Navigatie Kia Niro

  Ik denk dat durmi het niet zo nauw neemt met zijn klanten, ik heb recent ook een kia aangeschaf (durmi zaandam) en een mailtje gestuurd hoe het zit met kaarten updates, omdat kia aangeeft elk jaar zeker een kaarten update uit brengt. maar bij mij geven ze geen gehoor, eerdaags eens langs gaan. Mag wel service verwachten bij het aanschaffen van een nieuwe auto. Mij werd verteld bij de overdracht dat ik altijd mijn vragen kon stellen, echter valt dit vies tegen. als je via de website van kia, in de chat, vragen stel word je doorverwezen naar de dealer.
 6. Michel.F

  Geschakelde USB?

  Mijn kia rio (2 weken oud), is de USB continue gevoed, en het de dashcam aangesloten aan de sigarettenaansluiting met een hardwire voeding. Draadjes netjes weggewerkt
 7. Michel.F

  KIA Rio 4 (2017 > Heden )

 8. Michel.F

  Auto: KIA Rio 4 (2017 > Heden )

  Auto: KIA Rio 4 (2017 > Heden ) Eigenaar: Michel.F Toegevoegd op: 2018-03-17 Bekijk deze auto: KIA Rio 4 (2017 > Heden )
 9. Michel.F

  Even voorstellen

  Na lang wachten (4,5 maand) heb ik me auto vorige week mogen ophalen, en uiteraard ben ik het lange wachten snel vergeten. auto en kleur precies hoe ik hem wilde, Smoke blue. Wel wennen in vergeleken met mijn oude auto (Suzuki swift, 10 jaar in gereden). Wereld van verschil, zeer blij mee.
 10. Michel.F

  Software updates

  Hang me er niet voor op, ben zelf nog wachtende op mijn bestelde auto. Dit is wat ik lees op internet. trouwens in een andere topic lees ik dat begin feb er weer 1 uitgekomen is
 11. Michel.F

  Software updates

  ik weet niet meer waar ik het precies gelezen heb, maar schijnt in maand 10 een update uit te komen. (1x per jaar)
 12. Michel.F

  Kia besteld? Volg Hem!

  Zou ik niet precies weten, ik heb gewoon de dealer gebeld voor een update en die konden in het systeem alles zien. De kia die ik besteld heb (okt 2017) wordt ca 17 feb gelost van de boot en dan 1 å 2 weken erbij dan wordt ie afgeleverd aan mij. Ik kon de gegevens krijgen om te volgen maar heb ik niet gedaan, ik kan nog wel een paar weken wachten.
 13. Michel.F

  Kia besteld? Volg Hem!

  Eukor
 14. Michel.F

  Even voorstellen

  Ik ben michel en zit nu nog te wachten op mijn eerste Kia Rio DynamicLine 1.0 T-GDi (120pk) Smoke blue wacht nu al 2,5 maand, mijn auto wordt verwacht afgeleverd eind feb. dus nog ff wachten