Jump to content
 • Sign Up

Michel.F

Leden
 • Content Count

  23
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutraal

About Michel.F

 • Rank
  Newbie
 • Birthday 01/04/1975

Algemeen

 • Geslacht
  Man
 • Woonplaats
  Zaanstad
 • Auto
  Kia Rio 1.0 YB 120PK

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Dit zou kunnen, ik heb begin maart ook een update gehad, volgens de dealer maar omdat ik een foto had gemaakt van de versie nummer zag ik dat er geen vernieuwing was. Na het krijgen van de mail van kia, dat er nieuwe navigatie updates waren, even langs geweest en kreeg toen wel de laatste versie. Het kan zo wezen dat er dealers zijn die voorrang hebben op de laatste update of deze op een of andere mannier eerder hebben maar hier heb ik geen ervaring mee.
 2. Dit is de laatste versie die net in april is uitgekomen er is geen nieuwere versie
 3. zelf ook een dashcam ingebouwd, maar ik wilde deze niet constant op voeding. Deze op sigaretten aansluiting aangesloten. Reden dat ik de dashcam niet op contante voeding wilde is dat je het risico loopt, als je een tijdje de auto niet gebruikt, de accu leeg getrokken wordt. Nu in mijn situatie, start de auto en de dashcam gaat automatisch aan en begint met opnemen
 4. Michel.F

  Productie Rio 4

  In Korea, tenminste daar kwam een jaar geleden mijn bestelde auto vandaan (Kia Rio 4)
 5. Met mijn vorige auto ook gehad, was toen een lager in de versnellingsbak. geen goedkope
 6. Naar italie gereden met mijn Rio 4 YB 120pk met airco aan door duitsland en zwitserland over de gothardpass, totaal ongeveer 1500 km 1:16 gereden, vol gepakte auto met 4 inzittende. Overal op cruisecontrol gereden, indien mogelijk en maximale snelheden gereden, in duisland ook nog een paar keer op de autobahn de 200km/u aangetikt (had nog gas over en het verkeer liet het toe (wilde de top eens zien maar durfde niet harder, dit heeft mijn verbruik naar beneden gehaald dus had nog zuiniger kunnen rijden.) Ben erg tevreden over het resultaat mede dat de auto ook afgeladen was. Heb deze auto dit jaar nieuw aangeschaf en had nog nooit kia gereden. Zelfs toens in 200 km/u reed zat ik nog rustig stabiel in de auto zonder dat de auto begon te trillen, mijn vorige auto (Suzuki swift) begon als te shaken bij de 150 km/u. Normaal rijd ik gemiddeld 1:17 voor woon verkeer. Naar mijn werk gebruik ik me auto niet
 7. Michel.F

  Hoe werkt ISG

  inderdaad net als xtra40 al zegt. zelf heb ik een rio 2018 en isg gaat standaard aan bij elke keer starten.
 8. Michel.F

  Hoe werkt ISG

  Zelf heb ik net een paar maanden een RIO 4, en heb al een paar keer de ISG in werking gehad. Er zijn wel een paar voorwaarde waar aan moet voldoen voordat ISG in werking komt. Uit de handleiding.
 9. Als dit zo zou wezen, wat jij zegt, dan moet dit terug te vinden zijn in de handleiding. Zelf heb ik een start/stop, en de reden dat ik van mening ben dat dit een afdek plaatje is is omdat dit precies de plek heeft waar de start/stopknop hoort te zitten. vandaar, wil niet zeggen dat er wel of niet een sensor achter kan zitten. kijk er eens achter dan kom je het te weten.
 10. Zelf een Rio 4 sinds bijna 3 maanden en rij continue met airco aan en ervaar geen schokken ook niet als airco in of uit geschakeld is. ben benieuwd wat de dealer er vandaag over verteld.
 11. Dit is gewoon een afdek roostertje voor de start/stop knop als hier voor is gekozen, in jou geval start je gewoon met de sleutel en zit hier een roostertje.
 12. Bij lampjes die gaan branden is het raadzaam om even bij de dealer langs te gaan, dit kan nooit goed zijn dat deze blijven branden.
 13. Ik denk dat durmi het niet zo nauw neemt met zijn klanten, ik heb recent ook een kia aangeschaf (durmi zaandam) en een mailtje gestuurd hoe het zit met kaarten updates, omdat kia aangeeft elk jaar zeker een kaarten update uit brengt. maar bij mij geven ze geen gehoor, eerdaags eens langs gaan. Mag wel service verwachten bij het aanschaffen van een nieuwe auto. Mij werd verteld bij de overdracht dat ik altijd mijn vragen kon stellen, echter valt dit vies tegen. als je via de website van kia, in de chat, vragen stel word je doorverwezen naar de dealer.
 14. Michel.F

  Geschakelde USB?

  Mijn kia rio (2 weken oud), is de USB continue gevoed, en het de dashcam aangesloten aan de sigarettenaansluiting met een hardwire voeding. Draadjes netjes weggewerkt
×
×
 • Create New...