Jump to content

bertb

Leden
 • Content Count

  15
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutraal

About bertb

 • Rank
  Newbie

Algemeen

 • Auto
  kia sportage superpack 2012

Recent Profile Visitors

312 profile views
 1. nou joey rio ik weet niet hoe je daarbij komt.kijk op citroen es.en er staat met koeieletters als je bij de c5aircross kijkt vanaf 19460 euro.en bij kia es de kia sportage vanaf 17500.
 2. nou ik heb ook heel veel autoos gehad.maar de laatste 12 jaar alleen citroen c5 gereden.en tot mijn grote spijt verleden jjaar een kia sportage superpack uit 2012 gekocht.wat een wardelose auto.nu ga ik over en jaar spanje emigreren en koop dan weer een citroen c5 aircros.ik ben wat meer luxe gewend.de nieuwe kia sportage is in nederland vanaf 31000. en de nieuwe citroen c5 aircross ook.maar in spanje vanaf 19ooo euro.dan isde keuze snel gemaakt.de auto c5aircros ziet er niet uit maar ga er maar een keer mee rijden dan weet je wat je al die tijd gemist heb met al die kiaas.
 3. nog eventjes een opmerking van mij.ik heb aan kia gevraagd of ze er geen inbouwnavigatiesysteem van tom tom konden inbouwen.dit zouden ze uitzoeken en ik zou zo spoedig mogelijk antwoord krijgen.het resultaat is nog steeds geen antwoord, omdat het gewoon niet kan.tomtom levert gewoon niet aan kia.verleden week ben ik met klotesysteem van amsterdam naar den haag gereden en heb wel 4 keer door een weiland gereden,o.i.d.je kan beter op de borden kijken.nou ben ik al 47 jaar vrachtwagenchaufeur van mijn beroep en kan de wegen in europa wel dromen.maar omdat deze kia heb gekocht zet ik hem toch voor de gein aan.maar het blijft een waardeloos produkt.voor de rest een redelijke auto.en dat er weinig reacties op komen is begrijpelijk omdat het gewoon niet kan.
 4. ik heb hetzelfde probleem,alleen die stem al.nou ga ik binnenkort weer naar spanje en heb dan gewoon een goede losse tomtom mee.ik heb de kia navigatie verleden jaar laten updaten en er stonden niet eens wegen op die al een jaar afwaren.tomtom vindt ik het beste systeem maar of dat in een kia sportage kan worden ingebouwd weet ik ook niet.maar we zullen de antwoorden afwachten.
 5. nou de nieuwe citroen actross heeft het wel.is wel een nieuw systeem zonder bollen,maar is prima.
 6. ik zie dat je een c5 hebt.dat had ik ook en sinds kort een kia sportage.ik heb er ernorm veel spijt van.als je eenmaal citroen gewend ben wil je niks anders meer.ik koop dan ook weer een c5 aircross.maar niet in nederland.hier vanaf 32000.net zoals een kia sportage.in spanje vanaf 19000.de kia en de citroen.schandalig wat er in dit land naar rutte en consorte gaat.
 7. ik heb gehoord dat de nieuwe update in mei pas beschikbaar is
 8. nou,ik heb de kia sportage uit 2012 met 36800 km op de teller nu bijna 2 weken in mijn bezit,en bevalt me redelijk op 2 puntjes na.de besturing wil overdreven alleen maar rechtdoor,en het navigatiesysteem is nog nooit upgedated.ik heb ook een stomme fout gemaakt.er zat geen reservewiel bij.en na enig zoekwerk er een besteld via autparts 24.prima verzorgd en net ontvangen.maar nu blijkt het een 16 inch te zijn in plaats van 17 inch.dit wiel komt uit zweden.en om het nu terug te sturen is ook een hoop rompslomp.maar ik heb hem net gepast en het past prima.dus ik laat het maar zo.alles beter dan een spuitbus.voor de besturing schijnt een update te zijn onder garantie.en updaten navigatiesysteem kost 150 euro.vrijdag gaat hij naar de garage . .
 9. nou,gisteren een uurtje proefgereden en ik moet zeggen niet slecht.maar hij wordt donderdag of vrijdag afgeleverd.dan gaan we het echt even uitproberen.ik heb nu een tijd in de file gestaan bij utrecht. wij zijn tot nu toe zeer tevreden.nou dit was het dan weer. tot de volgende keer.
 10. hallo,allemaal.mijn naam is bertb op het forum.ik rij al jaren citroen c5.en daarvoor xantia.maar nu wil mijn vrouw een hoge instap auto en is mijn keuze op een kia sportage gevallen.en morgen moet ik proefrijden. het zal mij benieuwen.het is een kia sportage van 2012 met 36000 km op de teller.een 1.6 GDI SUPER PACK.met alles erop en eraan.ik hoop dat hij bevalt.maar later meer hierover.m.vr.gr bertus
×
×
 • Create New...