Jump to content

RWO

Leden
 • Content Count

  11
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

RWO last won the day on January 30

RWO had the most liked content!

Community Reputation

2 Neutraal

About RWO

 • Rank
  Newbie

Algemeen

 • Geslacht
  Man
 • Auto
  E-Niro

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. RWO

  ANSWERED Small Wraps

  Vandaag heeft mijn auto ook de werkplaats van Wrap Destination Hoofddorp gezien. In 50 minuten alle blauwe accenten weg. Ziet er echt een stuk mooier uit (vind ik ...) De kosten waren trouwens inmiddels gezakt naar EUR 80,=
 2. Ik begrijp je standpunt maar ik heb te weinig kennis van zaken om een dergelijke discussie te kunnen voeren. Als zelfs de mensen met verstand van deze materie er al niet echt uitkomen.... Ik begreep dat het (wellicht niet volgens de NEN1010) in orde is zo. (Kan ook gewoon geen Renault Zoe laten laden... ). Het is een prive laadstation op eigen terrein, niet toegankelijk voor derden. Heb besloten om het te laten voor wat het is.
 3. Volgens New Motion is type B niet nodig bij een 1 fase aansluiting...
 4. Dus toch weer terug naar New Motion. Ik houd jullie op de hoogte van het resultaat. Nogmaals dank.
 5. Okay, ik dacht dat detectie niet gelijk was aan beveiliging... dus wel in dit geval
 6. Top, allen bedankt voor de snelle reacties. De laadpaal heeft DC-lekstroom detectie, dit is volgens mij niet hetzelfde als DC-lekstroom beveiliging. Ik ga wel in overleg met new motion.
 7. Dat bedoel ik met noob met deze materie . Ik heb een newmotion home advanced 2.0 laadpaal.. de aardlekschakelaar is niet vervangen. Het installatieadvies is een 30 mA type B.
 8. Omdat er in dit draadje al veel over is geschreven.... Sinds eind januari al meelezer op dit forum maar tot op heden weinig gepost. Als het goed is komt in november mijn e-niro en gister heeft new motion een wallbox opgehangen. Nu heb ik mijn twijfels of de juiste aardelekschakelaar is gebruikt en ben ik een behoorlijke noob op dat gebied. Kan iemand mij vertellen of de juiste schakelaar is gebruikt, (de schakelaar naast the unit van new motion). Mijn dank is groot.
 9. er zijn ook mensen die geloven dat de aarde plat is.....
 10. Ik begrijp Niro79 wel, binnen het bedrijf moet de kennis aanwezig zijn maar niet iedereen in het bedrijf dient alles te weten, ik denk dat de boekhouder niet een weet waar hij de NEN1010 kan vinden .
 11. En dan de oer nederlandse vraag: wahkostdah?
×
×
 • Create New...