Jump to content
 • Sign Up

jwv

Leden
 • Content Count

  57
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

jwv last won the day on May 8

jwv had the most liked content!

Community Reputation

11 Goed

About jwv

 • Rank
  Newbie

Algemeen

 • Auto
  e-Niro

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. jwv

  Small Wraps

  De brandstof Niro’s hebben toch ook zilverkleurige styling aan de achterbumper? Daar herken ik die altijd meteen aan.
 2. jwv

  Mobiel als hotspot

  Voor de TomTom Live services. Dus gedetailleerde verkeersinfo, flitsers maar ook info over parkeergarages (vrij/vol en tarieven) en laadpalen (ik meen soms ook inclusief status van laadpaal, maar ik kom praktisch nooit bij een snellader).
 3. Voor wie ein bisjen doits versteet: https://www.goingelectric.de/forum/viewtopic.php?f=141&t=40857
 4. En als je denkt slim te zijn door je hele straat van stroom te voorzien op 1 aansluiting en zo samen van het goedkopere tarief te profiteren: dat mag niet. Je mag je stroom niet verkopen (en geen kabels trekken tussen verschillende woningen).
 5. De GoM bij een brandstof auto is totaal niet vergelijkbaar natuurlijk, dat is wel belangrijk om te realiseren. Bij mn Toyota stond de range op 0km als er nog 5 liter in de tank zat, kon daar met gemak nog 100km mee rijden. 0km was voor mij het teken om op de terugweg nog even te gaan tanken heerlijk trouwens dat ik daar niet meer hoef te komen! Vraag me af of 0% ook echt einde oefening is of dat er nog een kleine marge ingebouwd zit, maar heb geen zin om dat zelf uit te proberen
 6. Holy moly! Was je vrouw in de stress geraakt of ze het zou halen? Of blind vertrouwen in de GoM? Ook grappig om dat turtle mode lampje te zien. Ben zelf nog niet onder de 30% geweest na 6500km.
 7. Tesla levert in bulk per kwartaal (beursgenoteerd, dus eind van het kwartaal gaat het pas echt om de cijfers, per maand boeit ze niet). In de maand maart zijn er meer Tesla’s uitgeleverd dan Kona’s en e-Niro’s in totaal van januari tot en met maart. Dus echt geen sprake van voorbijstreven. Juni wordt dus het volgende uitlevercircus waarschijnlijk, al gaven ze aan dat ze het toch wat meer gespreid wilden gaan doen. De chaos was compleet daar.
 8. @Hippe lip dat klopt niet. Ze beginnen ook met dat de Kona het meest verkocht (op kenteken gezet) is in april. Meen dat er iets van 350 e-Niro’s zijn afgeleverd in april, zag dat laatst ergens op basis van RDW cijfers. Denk dat de auteur ook de andere uitvoeringen van de Niro heeft meegeteld.
 9. Kleine en grote irritatie is nu dat ene Ruud hier heel veel berichten plaatst i.p.v. alles in een enkel bericht te combineren
 10. Kleine ergernissen delen mag toch? Dat opstartgeluid wordt echt een non issue als je wat langer rijdt. Ik hoor het echt niet meer.
 11. Lijkt me een retorische vraag, maar goed: omdat je dan risico loopt om er (on)bewust een karretje achter te spannen. Iets wat niet mag ivm 0kg trekgewicht en de dealer ook geen verantwoordelijkheid wil dragen.
 12. jwv

  abrp Gebruik ABRP

  Als je met 100% vertrekt ben je die eerste gekke 5 minuten pitstop bij FastNed ook kwijt. deze routeplanner stamt uit de tijd van EVs met beperkte range in combinatie met dun gezaaide snelladers. De afgelopen 2 jaar zijn er volgens mij ontzettend veel bijgekomen, maar alsnog zijn er gaten in de kaart, zeker in Frankrijk.
 13. Die heeft wel hippe blauwe lippen zo met die accenten! Nee begrijp wel dat je wil laten wrappen, vooral bij rood vloekt het.
 14. https://webshop.kia.nl/accessoires/bescherming/0/G5272ADE00TR&modelid=128/
 15. jwv

  abrp Gebruik ABRP

  Kaartje voor NL: http://chargefast.nl/ Voor Duitsland weet ik het niet. Niet heel ruim bezaaid rond Papenburg inderdaad. Maar er zijn heel veel opties: wat eerder snelladen, of in Papenburg een 22kW lader zoeken waar je met 7,4kW de auto weer richting de 100% laadt in de nacht. Of de volgende dag eerst langs een snellader. Ga pas van de zomer een echte lange trip maken (Noorwegen), ben ook wel benieuwd hoe het allemaal in de praktijk gaat uitpakken. Zeker in de vakantiemaanden in de weekends..
×
×
 • Create New...