Jump to content

Kekke-auto

Leden
 • Content Count

  6
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Kekke-auto last won the day on February 2

Kekke-auto had the most liked content!

Community Reputation

1 Neutraal

About Kekke-auto

 • Rank
  Newbie

Algemeen

 • Auto
  Kia Niro

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Maar je mag niet rijden zonder volledige verlichting. Dus wat als je als het donker is er achter komt dat een van de xenon lampen het niet doet? Hier in Nederland doet de politie misschien niet zo moeilijk maar in de delen van Frankrijk waar ik kom is de lokale politie zeer ijverig.
 2. Ik heb een tweedehands Kia Niro 2017 HEV Executive gekocht. Bij mijn vorige auto's zat altijd een doosje reserve zekeringen en lampjes. Bij deze auto niet en volgens de garage leveren fabrikanten dat tegenwoordig ook niet meer bij een nieuwe auto. Zijn er forumleden met een Niro uit 2017 die wel zo'n doosje erbij kregen? Is xenon zelf te vervangen als zo'n lamp defect gaat? Of moet je dan de ANWB bellen? Heeft de Niro achter led verlichting / rem verlichting / nummerbord verlichting zodat je die in theorie nooit zou hoeven te vervangen? En hoe zit het met de
 3. Confused? 

  1. Kekke-auto

   Kekke-auto

   Ja, confused. Mini-foto. Ik zie een auto maar daar houdt het ook mee op. Wat moet ik zien? Misschien doe ik iets verkeerd of zo, dat ik alleen een mini-foto zie? 

  2. Theweerd

   Theweerd

   Je hebt gelijk. Is per ongeluk een topic geworden denk ik. Zal hem verwijderen. 

 4. Op de cc? Met welke snelheid?
 5. Oef. Daar kom ik maar twee keer per jaar. Wel in de richting van Delft, Utrecht en Amersfoort. Maar ik moet ook nog uitzoeken of de afmetingen van het centrale gat overeenkomen en zo nee, of er pasringen voor zijn.
 6. Is het ook mogelijk alleen de originele rubberen matten (4) en rubberen kofferbakmat af te nemen? Voor welke uitvoering van de Niro waren deze? Ik heb de Niro met achterin links de speaker en rechts de start accu.
 7. @pdakkerman In welke regio zijn deze eventueel op te halen?
×
×
 • Create New...