Jump to content

Nir00tje

Leden
 • Content Count

  168
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3
 • Country

  Netherlands

Nir00tje last won the day on January 26 2019

Nir00tje had the most liked content!

Community Reputation

10 Goed

About Nir00tje

Algemeen

 • Geslacht
  Man
 • Woonplaats
  boven de rivieren
 • Auto
  Audi en VW

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Ik had graag stoffen bekleding gehad maar dat was destijds niet mogelijk
 2. Een systeem kan onmogelijk zien of verkeersborden al, zijn geplaatst. Onhandiger is dat de routeberekening ook bagger is. Mensen met 100% goede ogen zullen de papieren kaart er wel bijpakken maar daar begin ik niet meer aan.
 3. Als je deze vraag stelt kun je beter zelf niet aan beginnen. Elektra in auto's is behoorlijk onoverzichtelijk
 4. Ah, dus in 2016 zou het al komen maar pas in 2018 geïmplementeerd. Heb dus domme pech
 5. Ik heb dus de Dynamicline uit 2017. In de brochure of de prijslijst met de uitrusting wordt niet gerept over vrijloopbegeleiding (coasting guide). In de manual van 2016 wordt deze functie al wel genoemd maar er staat bij "(indien van toepassing)" In het instellingenmenu heb ik geen optie "Rijasistentie" en in de navigatie kan ik geen ECO-modus kiezen. Ben toch wel benieuwd welke modellen/modeljaren dit werkend hebben.
 6. Hier is er vandaag exact dezelfde kaart op gekomen.
 7. Nir00tje

  Brom Airco

  Nee, hier nergens last van
 8. Tsja, bij een brandstofmotor duurt het bij min twintig ook een poosje voordat het in de auto warm is. Bij een warmtepomp heb je snel warmte maar hebben het zwaar bij buitentemeraturen onder nul. Het klopt dat een auto relatief veel ongeisoleerd glas heeft.
 9. Geen idee, ik gebruik geen haarfohn. Ter referentie: voor een matig geisoleerd huis heb je 77 watt per m3 nodig om het in de winter naar 20 graden te kunnen verwarmen. Ik schat de inhoud van de Niro op maximaal 6 m3. 6x77 = 462 watt. Met een beetje overcapaciteit ten gevolge warmteverlies van rijwind zit ik denk ik nog niet eens zo slecht
 10. Dat is een ander systeem voor een ander doel zonder warmte pomp
 11. Geen appels met peren vergelijken. Veel warmtepompen halen een COB van 3. Stel je hebt maximaal 600 watt verwarmingscapaciteit nodig dan heb je een verbruik van 200 wat en dat lijkt mij te overzien.
 12. Als ik de verwarming op off zet voel ik toch warmte uit het rooster onder de voorruit komen. Hoe zorg ik dat er niet wordt verwarmd?
 13. Als je zo altijd zo snel een nieuwe auto koopt dan heb je vast genoeg geld om handen. Dan koop je hem toch gewoon? Het zou me trouwens niet verbazen dat de afschrijving van de Jeep hoger dan die van de Niro is.
 14. Niet echt een rationele keuze om de Niro nu al weg te doen, zeker voor deze opvolger.De vraag is of je in je leven rationele beslissingen wilt nemen of dat je al je beslissingen op je gevoel neemt
×
×
 • Create New...