Jump to content

Nir00tje

Leden
 • Content Count

  175
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  4
 • Country

  Netherlands

Nir00tje last won the day on August 4 2020

Nir00tje had the most liked content!

Community Reputation

11 Goed

About Nir00tje

 • Rank
  Lid

Algemeen

 • Geslacht
  Man
 • Woonplaats
  boven de rivieren
 • Auto
  Audi en VW

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Ik ben benieuwd welke lichtbron ze gaan plaatsen
 2. Nou die knop heb ik niet gevonden. Mn zoon had vandaag de Niro mee omdat hij met een paardentrailer er achter wilde oefenen voor zijn BE. Toen hij terug kwam was de melding spontaan verdwenen.
 3. Ik heb nu iets simpels maar kom er niet uit. Dinsdag kreeg ik de melding dat mijn bandenspanning te laag was. Keurig wordt dan gevisualiseerd welke druk welke band heeft. Rechtsachter was gedaald naar 2,1 BAR, de rest was 2,2 BAR. Nu heb ik alle banden tot 2,5 BAR bijgevuld maar de melding gaat niet weg. Ook niet nadat ik inmiddels weer 40km gereden heb. Bovenin branden nog steeds de twee oranje waarschuwingslampjes terwijl alle banden volgens het TPMS-scherm een druk van 2,3 BAR hebben. Weet iemand hoe ik deze melding weg krijg? In de manual lees ik hier niets over.
 4. Deze heb ik ook door de dealer laten plaatsen om van het onnodig gepiep af te zijn. Bij mij zit hij wat lager
 5. Had dit even nadat ik ledverlichting had geplaatst. Heel snel en onleesbaar flitsten meldingen over het display. Heb toen op een rustig moment een video opname van het display gemaakt
 6. Ik heb nog nooit een foutloze navigatie gehad. 1 fout in de gebruikte kaart kan heel rare routes opleveren. Daarom moet je ook altijd zelf blijven nadenken. Snap de commotie daarom niet zo.
 7. Hier is de batterij 3 jaar na aanschaf nog nooit vervangen
 8. Ik had graag stoffen bekleding gehad maar dat was destijds niet mogelijk
 9. Een systeem kan onmogelijk zien of verkeersborden al, zijn geplaatst. Onhandiger is dat de routeberekening ook bagger is. Mensen met 100% goede ogen zullen de papieren kaart er wel bijpakken maar daar begin ik niet meer aan.
 10. Als je deze vraag stelt kun je beter zelf niet aan beginnen. Elektra in auto's is behoorlijk onoverzichtelijk
 11. Ah, dus in 2016 zou het al komen maar pas in 2018 geïmplementeerd. Heb dus domme pech
 12. Ik heb dus de Dynamicline uit 2017. In de brochure of de prijslijst met de uitrusting wordt niet gerept over vrijloopbegeleiding (coasting guide). In de manual van 2016 wordt deze functie al wel genoemd maar er staat bij "(indien van toepassing)" In het instellingenmenu heb ik geen optie "Rijasistentie" en in de navigatie kan ik geen ECO-modus kiezen. Ben toch wel benieuwd welke modellen/modeljaren dit werkend hebben.
 13. Hier is er vandaag exact dezelfde kaart op gekomen.
 14. Nir00tje

  Brom Airco

  Nee, hier nergens last van
×
×
 • Create New...