Jump to content

Leende

Leden
 • Posts

  8
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Leende last won the day on April 22

Leende had the most liked content!

Algemeen

 • Auto
  Kia Cera 2.0 16-v (2007)

Leende's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/14)

 • First Post
 • Week One Done
 • One Month Later
 • Conversation Starter

Recent Badges

1

Reputation

 1. De Kia Carens bouwjaar 2008 heeft standaard een dakrail en twee dragers. Zijn de dragers geschikt om daar een dakkoffer (max laadvermogen 50 kg) op te bevestigen?
 2. Een vraagje over de dakdragers (origineel) bij Kia Carens bouwjaar 2008. Kan ik hier een dakkoffer op bevestigen? Ik heb me laten vertellen dat dragers er voor "de show" opzitten? Ik krijg niet gevonden of dit klopt. Met vriendelijke groeten Ger.
 3. Dank u voor het antwoord. Ik denk dan aan een defecte schakelaar, omdat het euvel niet altijd optreed. Wel (heel) vaak overigens. Is dat iets wat zelf te doen is, of moet dit door de garage (dealer) gebeuren. Is te zien welk portierslot het betreft of moet gewoon gestart worden met het nakijken. Kan het ook het slot van de achterklep zijn, omdat het lijkt dat daar "vreemd" geluid vanaf komt bij inschakelen. Met gr Ger
 4. Inmiddels is het probleem van de cruisecontroll verholpen. Er bleek een "stekkertje" los te zitten. Dit is vervangen en nu werkt de c.c. weer. Nogmaals bedankt. 

 5. Als ik met de afstandsbediening het autoportier open, springt deze meteen weer in het slot. Ook gebeurt het, dat het portier, zodra ik ingestapt ben en het portier heb gesloten, automatisch weer op slot springt. Mijn auto is een Kia Cerato van 2007, maar ik neem aan dat het probleem niet type gevoelig is.
 6. Ik heb een afspraak gemaakt bij de dealer ivm onderhoud en apk. Deze klacht wordt dan meegenomen. Nogmaals bedankt vuur uw reactie.
 7. Dank je voor het antwoord. Kun je daar gewoon bij of moet daar de koppeling voor "los" gemaakt worden? Ik ben zelf niet zo'n techneut. Auto moet binnenkort voor onderhoud en apk naar garage.
 8. Hallo, ik ben sinds vorig jaar in het bezit van een Kia Cerato (2007) 2.0 16v. Na problemen met de koppelingspedaal/koppeling is de auto terug geweest bij de garage. Na deze reparatie viel het me op dat de cruise control niet meer werkt. Wat is het probleem, als ik de toets Cruise on/of op het stuurwiel indruk, gaat het lampje branden op dashboard. Als ik dan de Set knop gebruik brandt het lampje (voor korte tijd) op dashboard, maar werkt CC niet. Het lampje Set gaat na korte tijd (enkele seconden), van zelf weer uit. Het lampje van Cruise Control blijft wel branden. Wat zou er aan de hand zijn? (april 2021)
 9. Hallo, ik ben sinds vorig jaar in het bezit van een Kia Cerato (2007) 2.0 16v. Ben dus nieuw op deze site. Ben hier uitgekomen omdat ik wat problemen heb met de cruise control. Wat is het geval: Na problemen met de koppelingspedaal/koppeling is de auto terug geweest bij de garage. Na deze reparatie viel het me op dat de cruise control niet meer werkt. Wat is het probleem, als ik de toets Cruise on/of op het stuurwiel indruk, gaat het lampje branden op dashboard. Als ik dan de Set knop gebruik brandt het lampje (voor korte tijd) op dashboard, maar werkt CC niet. Het lampje Set gaat na korte tijd (enkele seconden), van zelf weer uit. Het lampje van Cruise Control blijft wel branden. Wat zou er aan de hand zijn? (april 2021)
×
×
 • Create New...