Ga naar inhoud

Pixel

Leden
  • Aantal Items

    20
  • Registratie Datum

  • Laatst Bezocht

  • Dagen Gewonnen

    1

Alles dat geplaatst werd door Pixel

  1. Ik heb de Carlinkit 5.0 2air werkt erg goed en snel. Ik gebruik hem voor CarPlay, werkt ook voor Android overigens: https://www.appletips.nl/carlinkit-5-0-2air-dongle/
  2. Dank jullie wel voor de reacties, mijn vermoeden wordt dus bevestigd. Jammer, maar ook weer begrijpelijk denk ik dan.
  3. Ik ben ontzettend blij met mijn Sportage PHEV, rijdt als de beste. Nu zijn we vooral op Plug-in Hybride overgestapt zodat we in de buurt elektrische kunnen rijden. Alleen in de winter valt dat niet mee. Het ritje naar de supermarkt is 3 km en eigenlijk schakelt ie nauwelijks over op EV, dat was in de herfst wel anders. Dan rijdt ie meteen elektrische weg. Op langere stukken schakelt ie nu gelukkig uiteindelijk wel over op alleen maar elektrische. Nu is mijn vraag: Waarom werkt EV niet meteen in de winter? Iemand een idee?
  4. Yes, onze PHEV GT+ experience green Sportage is binnen (besteld op 24/01/2022), aanstaande zaterdag kunnen we hem ophalen. Blij mee.
  5. Wij wachten al van 24 januari op een PHEV GT+ green. Eind juni was de verwachting dat deze half september zou geleverd worden, maar eigenlijk kunnen ze niets zeggen en is er geen duidelijke leverdatum van Kia uit. Ik verwacht hem dan ook niet in september. Ik heb de hoop wel beetje opgegeven, tot nu toe altijd de dealer zelf gecontacteerd m.b.t. nieuws. Ik geloof het wel en ga er niet meer achter zitten. We horen het wel als ie komt, ook al is dat pas in 2023 Het is vooral jammer dat Kia totaal geen informatie geeft. Kan wel begrijpen dat er te korten zijn of wat dan ook. Maar daar is geen informatie over, laat staan een uitleg waarom klanten die in april/mei een Sportage hebben besteld er wel al in rijden en wij bijvoorbeeld nog niet. Elk merk heeft zijn problemen, maar iets meer duidelijkheid mag wel. Dan valt het voor de wachtende klant wat te begrijpen, want testmodellen voor YouTube reviews en reclame zijn er wel genoeg.
  6. Ik had ook gehoopt dat het erin zou zitten net als bij ev6. Blijven hopen
  7. Dankjewel Marinus, dit is zeer nuttige informatie. Wel balen voor je dat je nu weer op het inbouwen van de trekhaak moet wachten. Hopelijk vliegen de dagen om.
  8. Voor jou was wel fijn geweest als er meer reacties kwamen, maar het is wel een geluk dat er niet meer mensen last van hebben. Hoop voor je dat een nieuwe geen probleem is, snap wel dat je vertrouwen een beetje weg is nu.
  9. Oh dat is bijzonder omdat voor mijn gevoel HEV’s GT+ wel sneller geleverd worden of een datum hebben. Het lijkt wel willekeur.
  10. Spannend! Jij had hem toch ook de 24ste januari besteld? Ik ook, alleen hier nog steeds geen concrete leverdatum (half september). Zelfde uitvoering, alleen dan in het experience green, die staan er op jouw foto ook genoeg. Had je hem daadwerkelijk pas de 24ste besteld, of had de dealer hem toevallig al in bestelling staan?
  11. Ik ga er ook van uit dat het er niet op zit, jammer, want de ev6 kan het bijvoorbeeld wel, terwijl deze dezelfde sensoren en opties heeft: https://ev6.synology.me/en/topics/chapter6_30.html
  12. Dan heb je inderdaad meer geluk Marinus, de dealer heeft vandaag geantwoord dat ze langzaamaan wel zien dat de eerste GT-Plusline’s gebouwd worden. Maar helaas nog steeds geen concrete datum kunnen noemen. Hopelijk kunnen wij hem ook in juli verwachten.
  13. Hier precies hetzelfde, ook in januari (24) een PHEV GT+, tot nu toe nog geen datum. Ook ik probeer meer info te krijgen van de dealer, maar het blijft ‘wij weten niets’. Afgelopen vrijdag een bericht gestuurd voor een update, maar nog niets gehoord.
  14. Hier een PHEV GT+ op 24 januari besteld, voorlopig nog geen leverdatum. Hopelijk binnenkort wel nu er toch een aantal verwacht worden.
  15. Dankjewel voor de reacties, het is in ieder geval nog niet helemaal duidelijk. Wachten op GT+ rijders die het kunnen testen.
  16. Iemand met een PHEV die weet of je automatisch kunt inparkeren met de Sportage 5 net zoals de EV6 door de camera-knop ingedrukt te houden. Ik weet dat deze wel met de sleutel beperkt bediend kan worden? Maar kan deze bijvoorbeeld ook automatisch fileparkeren met behulp van de sensoren en automatisch sturen?
  17. Interessant artikel, verschillende merken en modellen (waaronder de Sportage Hybride) kampen met productieproblemen. Kan tot 18 maanden oplopen voor sommige modellen: https://www.guideautoweb.com/en/articles/65373/one-million-hyundai-kia-vehicles-now-on-backorder/
  18. Contact gehad met mijn dealer. Volgens hem zijn de levertijden erg wisselend. Met name de luxere uitvoeringen blijven langer weg dan verwacht. Hij zei dat het nog wat vroeg is om die conclusie te trekken, maar hij denkt dat 2e helft mei niet gehaald zal worden. Wanneer de auto exact gaat komen kan hij voorlopig nog niet zeggen. Ik wacht op de Sportage 1.6 T-GDi AT6 Plug-in Hybrid 4WD GT-PlusLine Experience Green.
  19. Oei, dat is geen goed nieuws, hopelijk een fout. Ik heb ook een plug-in model in bestelling staan, eind januari besteld. Voorlopig tweede helft van mei als leverdatum. Hoe komt het dat je hier van meldingen krijgt? Kun je dit als koper ook volgen, zo ja waar?
×
×
  • Nieuwe Aanmaken...