Ga naar inhoud

Rio-010

Leden
  • Aantal Items

    69
  • Registratie Datum

  • Laatst Bezocht

Alles dat geplaatst werd door Rio-010

  1. Tijdje niet online geweest. Voor mij is het ondertussen alweer een paar maanden geleden dat ik m'n nieuwe auto heb opgehaald. Staan ondertussen al 19.000 km op. Heb 5 maanden gereden in m'n eerste Kia rio en heb geen afschrijving moeten betalen.
  2. Bedankt, ga het zo gelijk even testen. Ik heb nu in ieder geval surround aan staan. En wat bedoel je met hoog bij Treble, als in + of diep in de - .
  3. En wat zijn dan goede settings? Heb er al even mee zitten spelen maar krijg er niet echt iets moois uit.
  4. Rio-010

    Anti carjack

    Nee nee, ik ook. Zo kwam ik er achter dat ik geen Hill assist heb
  5. Ik ga morgen eens kijken of ik het kan vinden. En dan bestel ik gelijk dat setje.
  6. @ huizebakker ziet er mooi uit inderdaad. Was het makkelijk?
  7. Waar ben ik dan niet tegen verzekerd? Vond de voorwaarden een van de beste.
  8. Ik ben verzekerd bij onna onna. Die vrouwenverzekering. 80 euro en hele goede voorwaarden. Btw je auto glanst inderdaad echt erg mooi!
  9. Deze zijn ook leuk ! New Car Wheel Airtight Valve 4 Air Caps + Keychain Wrench For Kia http://bit.ly/RnIFu5 High quality KIA Car Wheel Airtight Tyre Tire Stem Air Valve Caps 4 pcs http://bit.ly/WYF5gV
  10. Voorheen net als snelle Jelle vooral hardcore etc. De laatste tijd luister ik meer de harde kant van de drum & Bass. Helaas is dat in de Rio niet echt iets waar je gelukkig van wordt. Kan echt niet wachten tot er andere speakers inzitten. Heb een voorstel liggen bij de kia dealer dat ik een f840bt wil laten inbouwen. Dit zou een mooi begin zijn van een nieuwe speakersysteem. Verder eigenlijk z'n beetje alle hardere dancesoorten. Hardstyle hoort daar niet bij vind ik veel te sloom. Maar ook adele kan ik op zn tijd wel horen. Eigenlijk van alle markten thuis.. Maar geen nederlandstalige muziek..
  11. Juiste Topic: http://www.kiaclub.nl/topic/8680-audio-installatie-kia-rio/ Dan kan er gelijk een slotje op dit topic
  12. Mij nog niet eerder opgevallen. Ga er is op letten. Ik ga van het weekend toch door de wasstraat heen
  13. M'n laatste benoemendswaardige aanwinst is toch wel mijn iPhone 5
  14. Ik heb volgens mij gewoon een onderhoudsboekje dat gestempeld kan worden..
  15. Het zou natuurlijk ook kunnen dat het op de nieuwe modelen wel wordt ingebouwd. Maardat ze zich via deze specificaties indekken voor auto's die nu worden verkocht uit bijvoorbeeld de showroom
  16. Daar ben ik ook wel benieuwd naar. Ik wordt zo weer gebeld door mijn dealer.
  17. Hahaha oke, Best jammer eigenlijk, denk dat dat opzich best mogelijk moet zijn. Maar goed, iemand nog enig idee of die tweeters in of op de Alijsten worden geplaatst?
  18. Snap ik, alleen als we hier allemaal onze emoties gaan tonen zit er binnen de kortste keren een slotje op dit Topic.
  19. Kick. Gelijk nog een ander vraag. Als je via de dealer een navigationpack laat plaatsen zitten daar toch ook andere speakers bij? Wat is daar het geluid van? En heeft iemand van jullie enig idee dat als je dan gebeld wordt je ook de foto van diegene op het scherm ziet als deze is vermeld in je adresboek?
  20. Rio-010

    Mijn Rio is...

    Ik kan niet stemmen.. Ik heb geen van bovenstaande fabrieksopties
  21. Komt denk ik vooral dat er op dit moment ook een invasie is aan nieuwe Rio Rijders. En daarnaast is het natuurlijk ook een hele leuke auto. Ook al zou ik veel liever in een optima rijden
  22. Dat zou mooi zijn. Nu ben ik zelf totaal niet handig. Enig idee wat het ongeveer zou kosten dit in te laten bouwen?
  23. Ben vooral benieuwd hoeveel nieuwe leden er ook daadwerkelijk actief blijven. Al ben ik ook nog maar een broekkie natuurlijk.
×
×
  • Nieuwe Aanmaken...