Jump to content

Jerrot

Leden
 • Content Count

  22
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutraal

About Jerrot

 • Rank
  Newbie

Recent Profile Visitors

394 profile views
 1. Hallo mensen, Ik ben in het bezit van een Kia proceed 1.4 CVVT Challenge uit bouwjaar 2008 en heb sinds n paar weken een vreemd probleem. Op de dag dat het probleem begonnen is had ik s ochtends naar mijn werk rijdend geen problemen. Toen ik s avond terug naar huis reed was mijn auto aantal keer flink aan het inhouden/stotteren. Dit probleem blijft ook nog steeds aanwezig, en soms reageert de auto niet of heel laat op het gaspedaal. Het stotteren treed met name op bij een toerental tussen 1800 en 2000 toeren en meestal bij gas constant houden en soms willekeurig. De vol
 2. Heb nog even gevraagd hoe goed de accu was, volgens zijn meter was de accukwaliteit 75% ipv 95% wat t hoort te zijn op zijn meter. Ga toch denken over een nieuwe accu dan, welk merk is goed en toch beetje betaalbaar?
 3. Daar had mijn vriend het ook over nog maar we laden de accu altijd op met n acculader en dan is het binnen 2 weken gebeurd.
 4. Ik zal dat even navragen bij de vriend, hij zei wel dat de accu zwakker was. En volgens mij is n accu pas goed volgeladen na minimaal n kwartier rijden ?? Ik zal t posten als ik meer weet.
 5. Mijn auto is doorgemeten, gelukkig dynamo goed en stroomverbruik is normaal. Accu was wel iets zwakker maar waarschijnlijk dat hij teveel stil heeft gestaan vanwege mijn blessure en dat hij daarom binnen 2 weken leeg is. Dus gaan hem op acculader laten staan tot ik weer fit ben.
 6. Bedankt voor t aanbod in ieder geval, maar een vriend van mij heeft de apparatuur er voor en die gaat vanavond mijn accu en dynamo meten. Dus to be continued.
 7. Ik ga toch mijn accu zelf verdenken, auto heeft nu weer anderhalve week stil gestaan en doet niks meer. Hoor nu ook startmotor niet rond gaan en ook brandt de boordcomputer en overige displays nauwelijks. Ga binnenkort even iemand laten kijken.
 8. Iemand nog suggesties ? De dealer kon mij namelijk er ook niet mee helpen.....
 9. Normaal rijd ik tien km heen en tien terug voor t werk dus zou goed moeten zijn. De accu was helemaal vol geladen met een acculader dus dat zou niet t probleem moeten zijn, ik verdenk alleen de radio als eerste. Vorige week had mijn vader hem ook nog gestart dus het is heel vreemd. Vandaag heeft hij weer aan de acculader gehangen en dan start hij weer als een zonnetje....
 10. Dat wordt lastig op het moment, ben namelijk herstellende van een hielbeenbreuk. En ik woon in prov. Zeeland dus Edam wordt hem niet. Ik heb vanmiddag nog een mail gestuurd naar Kia zelf om te vragen of hun iets weten. Dan kan ik zodra ze hebben gereageerd ook gelijk eens navragen of ze iets kunnen doen aan de binnen spiegel waar de trilling van doordringt in het dashboard.
 11. En hoe kan ik zo een test doen ? Ik ben namelijk niet heel technisch qua autos.
 12. Inderdaad dat dacht ik ook al maar wellicht dat iemand anders dit ook heeft gehad of weet wat de stroomverbruiker kan zijn. Ik heb het een keer eerder gehad maar toen was blijkbaar per ongeluk radio aan blijven staan.
 13. Hallo mensen, Ik ben in het bezit van een pro_ceed uit 2008 en heb denk ik n probleem met mijn accu/stroomvoorziening. Mijn auto heeft nu ongeveer 2 weken stil gestaan op 1 keer starten en paar meter verzetten na. Vandaag wilde ik hem starten en hoor je de startmotor wel rond gaan en benzinepomp langzaam open gaan maar hij wil niet aan slaan en als accu handmatig wordt opgeladen start hij weer wel. In september 2012 is er een nieuwe accu in gegaan dus lijkt me niet de accu kapot. Hebben jullie ervaring of ideetjes wat dit kan veroorzaken?? Bedankt, Jeroen
 14. Hallo mensen, Ik ben bezitter van een pro_ceed uit het jaar 2008 en nu heb ik het probleem dat mijn voorruit met name aan de binnenkant heel vochtig wordt als het weer ook wat vochtiger wordt. Vergelijk ik dit met autos van familie en mijn vriendin lijkt dat toch veel minder. Is dit een bekend probleem bij deze auto's ? En wat valt er tegen te doen. Ik heb mijn voorruit al ontvet en ga ook de deurrubbers nog inspuiten met siliconenspray. Hebben jullie voor de rest nog tips of trucs? Bvd Jeroen
 15. Hoi, Ik rijd mijn kia proceed uit 2008 met 2.3 bar voor en 2.4 achteren, k weet niet of dit goed is maar heb hem achteren wat harder gezet omdat ik af en toe met een tandemasser kar weg moet met een huif er op.Bandenmaat is 205/65/16. En de 1.4 zonder turbo is inderdaad een slak
×
×
 • Create New...