Jump to content

@Mike

Leden
 • Content Count

  114
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

@Mike last won the day on September 14 2019

@Mike had the most liked content!

Community Reputation

6 Neutraal

About @Mike

 • Rank
  Lid

Algemeen

 • Auto
  Cee’d sw 2012 Rio 1.2 2014

Recent Profile Visitors

637 profile views
 1. @Mike

  Accu wisselen.

  Heb ik gemerkt inderdaad. Achter de accu twee bouten en dan nog het beugeltje los wat tegen de veerpoot zit. je kan er heel lastig bij. maar is best zelf te doen.
 2. Onze Rio is van 2014 met de originele accu en het start stop systeem werkt prima. Bij onze Ceed van 2012 doet hij het al twee jaar niet meer maar daar zit ook de originele accu nog in. Die is natuurlijk niet meer optimaal. Van de week bij mijn vader in zijn Venga een nieuwe Varta accu geplaatst en ook daar werkt het start stop systeem weer naar behoren.
 3. @Mike

  Accu wisselen.

  Weet iemand hoe de accu vast zit in de Venga. ik wil er een nieuwe inzetten.
 4. Ik heb alles in gebouwd en alles werkt top! ik kan alles bedienen vanaf mijn stuur behalve de speed limitter die werkt niet. microfoon van de pioneer set aangesloten op de draden van de iso stekker volgens het schema en die doet het perfect. thx voor de hulp hier op het forum!!
 5. Die van mij is bij de dealer geweest en daar hebben ze de printplaten vervangen. ik had al gemodificeerde koplampen gekregen in 2016 volgens de dealer en bij deze koplampen kan je de printplaat vervangen. zou je het toch niet proberen via de dealer want het is en probleem dat alle ceeds hebben.
 6. Ik lees dat de meeste problemen bij de eerste modellen waren. wij hebben een 2013 auto gekocht een 20th editie met 50000 km. auto rijdt super geen problemen zoals beschreven.
 7. Nee dat niet. Ik hoop dat we een goede auto hebben gekocht er zit nog fabrieks garantie op dus maak me niet veel zorgen. zelf heb ik een ceed en een rio en heb daar nooit problemen mee. waar moet je op letten bij een venga dan?
 8. Voor de derde keer de dagrijvelichting in mijn koplamp kapot. Weet iemand of hier al modificaties voor zijn?
 9. Navigatie software van de venga. wat is de laatste versie???
 10. Weet iemand de prijs van een grote beurt? Ik lees bij kia 127 euro voor een paar bougies??? Wat kan ik verwachten?
 11. Die Kumho banden zijn gewoon heel erg slecht!!!!! Als of er een helikopter achter je vliegt. Dat geven ze bij de KIA ook toe nu. Er zit een coulance regeling op die Kumho banden hoor ik van de Kia dealer hier. Niet dat het scheelt want als je dezelfde banden bij een banden specialist haalt ben je veel goedkoper uit. Ik roep al vanaf het begin bij de dealer dat die banden niet deugen en nu na twee jaar is er ineens een regeling. Maar nu zijn ze inmiddels twee jaar oud en bijna toe aan vervanging.
 12. zo is het dat zou ik ook doen geen ellende op je hals halen.
 13. 30000 km eerste beurt is wel veel te laat. Zal het maar goed nagaan anders heb je straks grote problemen.
 14. Had je een andere uitvoering moeten kopen dan kan je de temperatuur regelen in graden.
×
×
 • Create New...