Jump to content
Jheroen

Kia Opirus eigenaar gezocht voor reportage Autoweek

Recommended Posts

Geachte dames, heren,

 

Als freelance medewerker van het tijdschrift AutoWeek ben ik voor de rubriek Onbekend, maar bemind op zoek naar eigenaren van een Kia Opirus. Opirus + eigenaar zetten wij middels een reportage van twee pagina's in het zonnetje. Om u een voorbeeld te geven: In AutoWeek 4 schitterde een Mercury Grand Marquis, in AW 5 een Suzuki Cappuccino en in AW 7 (die komende woensdag verschijnt) staat een TVR S1. Zoals gezegd, ben ik nog op zoek naar een Opirus. Op de website van AutoWeek staan weliswaar diverse reviews over Opirussen, maar na aanschrijving van alle eigenaren bleek dat zij allen inmiddels afscheid hebben genomen van hun bijzondere vierwieler. Tja ... Vandaar dat ik het op deze manier probeer. Wellicht dat u mij kunt helpen met mijn zoektocht naar een Opirus. Voor meer informatie: hhproductions.almelo@gmail.com. Let wel: Er zijn - uiteraard - geen kosten voor u aan verbonden en mijn werkgebied is geheel Nederland (en eventueel daarbuiten). Ik hoop spoedig van u te mogen vernemen.

 

Met vriendelijke groet,

 

 

Henrie Hemmink

freelance medewerker AutoWeek

 

Update: Dit is inmiddels opgelost; topic gesloten.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

 • Similar Content

  • By MCPLangeveld
   Mijn eerste KIA.
   Sinds deze week leaserijder met een e-Niro. Na een 'zwangerschap' van 16 maanden eindelijk geleverd.
   De eerste KIA, hiervoor van alles. Vanaf mijn allereerste Fiat Panda 34, via allerhande merken nu de eerste FEV.
    
    
  • By KIF
   Op 2-7-20 een nieuwe Kia E-Niro opgehaald en gelijk was er een duidelijk ratelend geluid linksvoor te horen. Vanaf ongeveer 80km per uur en bij het gas geven. Bij het uitrollen hoor je niets. Vandaag bij de dealer geweest, maar die hebben het nog niet kunnen verhelpen. Ze hadden dit niet eerder gehoord. Dat vind ik moeilijk te geloven. Hoe groot is dit probleem? Hebben meer kia e-niro eigenaren hier last van? Op het forum lees ik er wel wat over, maar of dit nou heel veel voorkomt............ ben hier wel erg benieuwd naar.
  • By Zoef de Haas
   Sinds gisteren de trotse eigenaar van een Kia e-Niro MY20 - Executiveline.
   Tevens is dit mijn allereerste Kia. Maar wat een heerlijke auto is dit zeg! Erg blij mee.
  • By Marjan
   In mijn Picanto 2 (sept 2013) blijkt de 12V-aansluiting het niet te doen. Eerder nooit nodig gehad maar we willen er binnenkort een koelbox op aansluiten. Deze koelbox doet het prima in andere auto, dus ligt niet aan koelbox. Ik wilde de zekering checken maar op schema in zekeringenkastje twijfel ik welke zekering het is. Power outlet? Sigaret? Andere? Enkele zekeringen verwisseld met nieuwe zekering, maar probleem blijft. Iemand een idee?
  • By Kiaclub Nieuwsrobot
   In the vast majority of cases, automakers go out of their way to make a big splash when they launch...
   The post 2020 Kia Stinger Indigo Special Edition appeared first on theKEEA.
   Lees volledige artikel
×
×
 • Create New...