Jump to content
  • Sign Up
Sign in to follow this  
Recoy

Tweede Kia Rio nieuw op het forum

Recommended Posts

Posted (edited)

Ik ben Roy en heb eerder gisteren ontvangst mogen nemen van mijn tweede Kia Rio waar ik ongekend blij mee ben!

 

Mijn eerste Kia Rio was een 1.2 5D Comfort Pack uit 2012 met behoorlijk wat schoonheidsfoutjes, welke ik heb gekocht met 160k en heb doorgereden tot 205k.

Vanwege het gebrek aan garantie (en omdat ik het leuk vind en geld wil/kan besparen) heb ik waar mogelijk - lees verstandig - zelf aan de auto gesleuteld en het een ander heb aangepast. Ik heb in het verleden een beetje zelf gesleuteld aan auto's, maar het meeste is ook nieuw voor mij. Zo heb ik fabrieks cruise control ingebouwd (maw stuur gewisseld van een 2013 Super Pack), Brembo remschijven en blokken voor gemonteerd, zelf de katalysator/spruitstuk met lambdasonde vervangen alsmede een bobine, elektronisch slot mechanisme bijrijders zijde.

Na dit alles gedaan te hebben en zonder problemen door de apk te komen is er iemand achterop gereden en aangezien er al aardig wat schade rondom was heb ik besloten deze te verkopen en een andere Kia Rio te kopen.

 

Mijn tweede Kia Rio is uit 2013, 3D 1.2 heeft 140K gelopen, super pack uitvoering met lederen bekleding, stoelverwarming, 2din Pioneer F8430BT, 17inch velgen een behoorlijke upgrade dus!

 

Ik ben van plan om nog een aantal dingen aan te passen om zo mijn Rio helemaal compleet te maken (heb overigens nog niet gespeurd naar wat wel en niet mogelijk is):

- Spiegels automatisch te laten inklappen;

- Radio updaten met nieuwste maps/FW en zorgen dat deze werkt met mijn telefoon (lijkt niet te kunnen koppelen) of uitwisselen met een nieuwere met android auto;

- 2-weg compo setje Blam 165RS (heb ik nog liggen uit een andere auto, die ik ook niet had gemonteerd in mijn vorige Rio ) zoek hiervoor nog een elegante oplossing voor de tweeters;

- Originele achteruitrijcamera;

- Led koplampen.

 

Mocht je vragen hebben, voel je vooral vrij en laat het me weten.

Gr Roy

Edited by Recoy
pva aangepast

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...