Jump to content
 • Sign Up

B0rn

Leden
 • Content Count

  65
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

4 Neutraal

About B0rn

 • Rank
  Newbie
 • Birthday 04/18/1990

Algemeen

 • Geslacht
  Man
 • Woonplaats
  Meise
 • Auto
  Kia Rio III 1.4 sense

Recent Profile Visitors

254 profile views
 1. Hallo iedereen, Heeft er iemand al meer weet wat de facelift van de Ceed SW voor de Belgische markt juist inhoudt? Alvast bedankt!
 2. B0rn

  Ceed SW comfortabel?

  De dode hoeksensor zit mee in het adas pack dacht ik. En ik zou dit nemen voor de parkeersensoren vooraan, dit is onderdeel van het automatisch parkeersysteem en kan je niet afzonderlijk nemen als optie. Ik kan zeker begrijpen dat er voorstanders zijn van het open dak, maar voor mij persoonlijk is het geen 1000€ optie waard De elektrische achterklep vind ik top! Denk maar aan dat je boodschappentassen vast hebt in de gietende regen en je moet ze op de kletsnatte grond zetten om je kofferbak te openen... ook handig met kinderen etc (veilig)
 3. B0rn

  Ceed SW comfortabel?

  Vind het ook vreemd dat er verschil op zit tussen NL en BE... smart pack is elektrische achterklep, draadloos opladen smartphone, dodehoek, verkeersbordenherkenning,... Enkel het open dak zal ik niet nemen, zegt me weinig. Waarom zou je dit gebruiken als je reeds airco aan boord hebt. Is ook warmer in de auto als ie in volle zon staat.
 4. B0rn

  Ceed SW comfortabel?

  Ik denk dat je mijn keuze zult beamen haha! Ceed SW GT-line in Lunar silver 1.4 TGdi - Optie volledig leer, ADAS pack, en smart pack Toch ga ik nog een paar maandjes wachten met bestellen omdat in België tijdens de maanden december en januari saloncondities zijn met het autosalon ik hoop dan meer korting te scoren dan nu!
 5. B0rn

  Ceed SW comfortabel?

  Aaah de Ceed SW uiteraard. Dacht dat ik dit al vermeld had in de zin: "wat rijdt die heerlijk seg, een wereld van verschil met de Rio!"
 6. B0rn

  Ceed SW comfortabel?

  Hoe bedoel je juist?
 7. B0rn

  Ceed SW comfortabel?

  Eergisteren de testrit achter de rug... wat rijdt die heerlijk seg! Een wereld van verschil met mijn huidige Rio. Wat doet die automaat het ook schitterend, likkebaardend kijk ik uit naar wanneer ik hem in mijn bezit zal hebben. Topper!
 8. Bedankt voor de reacties!
 9. Hallo iedereen, Ik plan een Kia Ceed SW GT-Line te kopen. Zelf woon ik in België en ben al gaan informeren bij de dealer. Die wist me te vertellen dat het infotainmentscherm inderdaad naar een 10" variant gaat, maar van het digitale instrumentendisplay wist hij niets. Heeft dit nagevraagd bij Kia België en die konden hier blijkbaar ook geen antwoord op geven... Het lijkt me raar dat ze voor België en Nederland 2 verschillende GT- lijnen van de band laten rollen toch? Hebben jullie hier meer weet van? Alvast bedankt
 10. Waar kan je die nieuwe prijzen en beschrijvingen hiervan terugvinden? Gisteren ben ik naar de dealer geweest in België, en die wist me te vertellen dat het display inderdaad naar 10" gaat maar van dat digitale instrumentenbord wist hij me niets te vertellen. Zijn er verschillen met de modellen in België tov die in Nederland?
 11. B0rn

  Ceed SW comfortabel?

  Bedankt voor de reacties. Mijn winterkit zijn originele Kia velgen 16", hierbij is het verschil amper voelbaar. Denken jullie dat bij die 17" velgen die op de Ceed SW line (ik vermoed met Michelin banden) de schokken goed opgevangen worden? Hoe zit het met de rolgeluiden met de 17 duim in combinatie met de bijgeleverde Michelin?
 12. Misschien stomme opmerking, maar die gele kleur loopt hopelijk niet door in de (Pro)Ceed lijn... Dit stoort me echt op de foto.
 13. B0rn

  Ceed SW comfortabel?

  Hallo iedereen, ik rijd momenteel met een Kia Rio uit 2012 met 17" velgen eronder. Tegen het einde van dit jaar ga ik hoogstwaarschijnlijk een nieuwe Ceed SW GT-line bestellen (tevens 17" velgen). Van mijn huidige Rio vind ik dat deze extreem "hard" rijdt, in die zin dat elke misvorming in de weg enorm voelbaar is voor bestuurder en nog harder voor de passagiers op de achterbank! Vandaar dat ik wou weten van mensen die al een nieuwe Ceed SW in hun bezit hebben, of deze comfortabel rijdt op het vlak van schokdempen? Alvast bedankt voor jullie antwoord!
 14. Onder mijn Rio staan 17" Brock velgen
×
×
 • Create New...