Jump to content
 • Sign Up

floyd

Leden
 • Content Count

  35
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

floyd last won the day on June 25

floyd had the most liked content!

Community Reputation

3 Neutraal

About floyd

 • Rank
  Junior Lid
 • Birthday 09/29/1965

Algemeen

 • Geslacht
  Man
 • Woonplaats
  rotterdam
 • Hobby's
  voetbal, klussen, car hifi
 • Werk
  ja
 • Auto
  Kia Picanto 2013 & Kia Ceed SW GT-PlusLine 2019

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Wat voor handleiding hebben jullie geleverd gekregen voor de navigatie? Ik alleen een 'eenvoudige handleiding'. In de algemene gebruikershandleiding (dikke boek) wordt de touchscreen radio/navigatie-unit helemaal niet beschreven.
 2. Goed plan. Ik had de lampjes nog liggen, dus dacht ik doe 't zelf ff.....
 3. Die zijn al LED (af fabriek).
 4. Zo, eerst die lampjes eens vervangen..... Type 5W5 led. Een heel ander gezicht, past veel beter bij het overige LED gebeuren. Hoe gek het ook klinkt, het vervangen van de lampjes was een heel gepiel zeg ! Allereerst heb je een korte sterschroevendraaier nodig anders kom je er niet goed bij en dan was er ook nog heel weinig ruimte in de draden om de lamphouder wat naar buiten te trekken. Maar het is gelukt.
 5. GT-plusline heeft een kleuren scherm. Inderdaad zijn verkeersborden rood omrand en wordt de afstand van de achteruitrijsensoren tot een object in kleur (groen/geel/rood)weergegeven.
 6. Dit zie je recht voor je tussen de snelheidsmeter en de toerenteller (centrale display).
 7. floyd

  achteruitrijcamera

  Nou is t moeilijk om een foto van een scherm te maken om een goede indruk te krijgen, maar het beeld is gewoon wat 'wollig', niet geheel scherp dus.
 8. floyd

  Dakdragers

  Mocht je een SW hebben met schuifdak, dan passen daar wel dakdragers op, ondanks dat Kia vermeld dat dit niet mogelijk is. Het dak kan/mag echter niet meer bediend worden want anders ontstaat er schade. Bij de Ceed sedan met schuifdak zijn dakdragers niet mogelijk.
 9. +1 helemaal mee eens. Zelf heb ik inmiddels ook heel wat audio in personenauto's gebouwd en hierbij hou je deze 'gouden regel' aan. Geluid hoort van voren te komen. Je gaat ook niet met je rug naar een concertpodium staan.... Lage tonen (subwoofer) zijn veel minder richtingsgevoelig waardoor je de subkist of -pijp bv in de kofferbak kan monteren.
 10. floyd

  achteruitrijcamera

  Volgende week vrijdag gaat ie even terug naar de dealer om te kijken of het beeld echt zo matig is.... In ieder geval was de beeldkwaliteit veel beter in mijn ingeleverde Rio van 2013 en dat vind ik een beetje vreemd... Wordt vervolgd dus.
 11. Thnx. je zult zeker tevreden zijn over het geluid. De LED verlichting is een verademing. Ikzelf rij veel op provinciale wegen en veelal zijn die niet voorzien van openbare verlichting. Dán merk je echt het verschil, veel beter dan halogeen in lens. Ik heb nog nooit zo lang getwijfeld over de kleur, haha. Ik liep zelfs met het idee de oranje te kiezen toen ik die eenmaal gezien had. De Ceed was zelfs al besteld en toen heb ik een week bedenktijd kunnen regelen om de kleur te bepalen.... Normaal ben ik van het zwart, maar dan werd het net een lijkwagen en de zwarte accenten vielen weg. Penta vond ik té donker. Lunar silver vond ik oorspronkelijk ook teveel een blauwe gloed hebben, maar ik ben er nu super enthousiast over. Het (zon) licht doet wel veel met de kleur. Bij minder licht neigt ie meer naar het grijs.
 12. Auto: KIA Ceed 3 (2018-heden) Eigenaar: floyd Toegevoegd op: 2019-06-25 Bekijk deze auto: KIA Ceed 3 (2018-heden)
 13. Hij is inmiddels in m'n bezit. Erg fijne auto. Nu nog alles aan het ontdekken vwb de mogelijkheden...… Btw, ik ben uitermate tevreden met de kwaliteit van de audio. Erg tevreden met de JBL configuratie ….
 14. floyd

  achteruitrijcamera

  Is dit nog opgelost ?? ik heb het idee dat het beeld bij mij ook niet al te best is...…
×
×
 • Create New...