Jump to content

floyd

Leden
 • Content Count

  18
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About floyd

 • Rank
  Junior Lid
 • Birthday 09/29/1965

Algemeen

 • Geslacht
  Man
 • Woonplaats
  rotterdam
 • Hobby's
  voetbal, klussen, car hifi
 • Werk
  ja
 • Auto
  kia picanto 2013 & kia rio 2013
 1. floyd

  na lang Wachten

  Dikke auto's !! Top !! Ga alle aanpassingen zeker met veel interesse volgen..... (in afwachting van de aflevering van een Ceed SW GT Plusline...…. )
 2. floyd

  Dakdragers Kia Proceed (2019)

  Voor de SW uitvoering zijn dakdragers wél bruikbaar, maar het glazen dak kan dan niet open als de dakdragers gemonteerd zijn. Bij de sedan en proceed met glazen dak kan er geen dakdrager gemonteerd worden omdat er geen dakrail aanwezig is.
 3. floyd

  Proceed GTLine of GT

  Levertijd is momenteel 3 mnd, meen ik. In mei zou mijn Ceed SW 1.4 in de GT-plusline uitvoering geleverd moeten worden. Heb na een proefrit besloten om ook automaat te gaan rijden!! Op 't werk rijd ik in auto's met een DSG bak (VW), de automaat in de Ceed (DCT) is minstens zo comfortabel. Bijkomend voordeel van de GT plusline mét automaat...… 18 inch standaard
 4. floyd

  Kia Rio Bougies

  Zo, vandaag de Rio (2013) even weggebracht voor een (extra?) grote beurt....70.000km op de teller. Kosten? 571 euri . Niet normaal eigenlijk... Oh ja, bougies zijn ook vervangen, 134 euri. Fijne auto de Rio, maar de kosten voor onderhoud bij Kia? Belachelijk.
 5. floyd

  weer een creative zaterdag van de PimpMasters

  Top gedaan !!
 6. floyd

  subwoofer aansluiten op orginele radio kia rio

  Voor de schakeldraad naar mijn versterkers heb ik een aftakking gemaakt bij de sigarettenaansteker. Deze is al geschakeld via het contact, dus werkt perfect. Draad langs dorpel naar achter..., klaar.
 7. floyd

  Picanto cv uitbreiding inbouwen

  Volgens mij worden de servo's aangestuurd vanaf een zgn. masterservo (die plaats je in de bestuurdersdeur). Deze masterservo heeft 5 draden waardoor de overige servo's kunnen worden aangestuurd vanaf deze masterservo. Je kofferbak ver/ontgrendeling heeft een aparte uitgang op de unit. De draden komen dus rechtstreeks vanaf de unit =>> a-klep. Het veerringetje "probleem" van je portier is mij onbekend. Heb zelf electr. ramen. Waarschijnlijk kan je de deurbekleding iets induwen op de plaats waar de zwengel zit, waardoor je hopelijk kan zien waar het bewuste ringetje zit.....
 8. floyd

  Audio installatie???

  Er is nog een manier....heb me rot gezocht op internet naar deze oplossing, maar kan het helaas niet meer vinden. Het was op een Duitse Kia site incl foto's. Komt er op neer dat er bij de ruimte waar de ruitenwissermotor zit (moet je eerst een kap demonteren die over de gehele breedte loopt) een doorvoer zit waar je een draad doorheen kan voeren. Mocht ik de info toch nog vinden.....laat ik het je weten.
 9. floyd

  Nieuwe Picanto rijder!

  Hoi Martijn, Altijd mooi, een zwarte Picanto.... Wat sluit niet aan, de zitting of de rugleuning van de a-bank? Misschien zit er wel wat tussen? Dealer zal dit heus wel kunnen verstellen zodat het mooi gelijk komt. Vwb de radio....mogelijk is er geen constante stroomdraad aangesloten. De zenders worden dan niet opgeslagen in het geheugen. Vertrouw op je dealer, ze zullen alles wel in orde maken. grtn
 10. floyd

  Picanto cv uitbreiding inbouwen

  Waar het prijsverschil in zit, weet ik niet precies. Als je voor echte merk producten gaat, wordt het waarschijnlijk nog duurder. Over de codes van de AB zou ik me maar geen zorgen maken. De techniek is tegenwoordig zo ver dat dat wel goed zit.... Vwb de a-klep, denk dat je eerst moet kijken wat er mogelijk is. Dat betekent de boel open maken en vaststellen hoeveel ruimte er is voor inbouw. Het zal wel een aardig karwei worden, want je moet dus ook draden trekken naar elke servo......(wel een uitdaging ) Heb nog even bij Spy op de site gekeken en moet zeggen dat het er netjes uitziet ! Zou wel gaan voor knipperlicht indicatie.
 11. floyd

  Picanto cv uitbreiding inbouwen

  Zelf heb ik het merk Gemini gebruikt als unit. Deze had ik ook in m'n 1e Pica en wist dus precies hoe de boel aangesloten diende te worden en de handzenders vind ik prettig klein. Ik had ook maar 1 servo nodig omdat de auto al voorzien was van centrale vergrendeling. Deze heb ik apart aangeschaft. In jou geval heb je een complete set nodig (als ik het goed begrijp), dus voor elke deur een servomotortje. Complete setjes zijn er zat, zie internet.
 12. floyd

  Afstandsbediening centr. deurvergrendeling

  Mijn ervaring is dat de dealer inderdaad een ander setje monteert. Het is maar net met welk merk ze werken. In mijn 1e Pica zat bv. het merk Gemini (is gewoon via de vakhandel te verkrijgen). Mijn ervaring met dit merk is goed (bereik zeker meer dan 5 mtr....), waarna ik zo'n zelfde set zelf heb ingebouwd in de huidige Pica. Ikzelf vond vooral de grootte van de afstandbediening belangrijk (zo klein mogelijk...)
×

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.