Jump to content

exutive

Leden
 • Content Count

  37
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

exutive last won the day on January 14 2015

exutive had the most liked content!

Community Reputation

5 Neutraal

About exutive

 • Rank
  Newbie

Algemeen

 • Auto
  Kia Soul Ecutive

Recent Profile Visitors

812 profile views
 1. Super mooi ik ga hem eens maar kopen ( als ik andere wil) in Duitsland domme importeur toch!!
 2. Ik ga het gauw proberen thanks!!!
 3. Iemand ervaring hiermee ?Een vervelende rammel/tik rechts voor(binnen) wat niet te traceren is! Heb al eens gelezen dat het de kapjes zijn als je de deuren opent voor van die kunstoffen kappen aan einde spatbord ,al vastgezet met duck tape maar.... nee helpt niet echt. Soul van 2009
 4. Goedemorgen kan iemand mij helpen; Mijn links voorluidpreker is defect ,daarin zitten rode leds die werken nog wel ,maar waar kan ik zo,n luidspreker bestellen? Bij de dealer kost ie 300,- euro .moeten de leds ook vervangne worden? Ik bedoel zitten de leds in de speaker verwerkt?
 5. Heel goed hoor, nou nog reclame op tv voor het ondergeschoven kindje : De SOUL! Daardoor is de verkoop van de Soul ook nooit van de grond gekomen, kom op Importeur ! Maar proficiat met al dit nieuws hoor is een top merk KIA !!!! (Ben overgstapt van VAG naar Kia !)
 6. Normaal gesproken als de airco lang aanstaat moet je hem altijd ca 5 minuten van te voren afzetten ,wel de aanjager aanlaten. Dit om schimmel te voorkomen waar ook die muffe geur van daan komt,ik zou eens proberen om een lange rit te maken met airco aan en dan ca 10 minuiten van te voore (bij je woning in de buurt ) uit te zetten. Ook kan het je pollenfilter nog zijn.
 7. Kwijl kwijl wat een auto he!!!
 8. Kijk dat bedoel ik nou! Echt super toch, en als nou eens die Importeur eens reclame maakt voor de Soul.......he he ! Of dat het eens hier in de media gebracht wordt.....gaat hij heus wel lopen hoor , maar Proficiat KIA top! Ga zou door fantastische auto,s maken ze!
 9. https://www.youtube.com/watch?v=hI3ZaFeeeEM Hoop dat jullie hem kunnen openen. en de Importeur mag ook meekijken van mij , zo maak je reclame voor een Soul en let op dan verkoopt ie echt wel.
 10. Ga ik doen thanks!
 11. Ok , nou het duurt nog even hoor voor dat ik hem wegdoe , rijdt zoooooooo lekker. Veel accessoires ,maar schrok me dood toen ik hem een maand had en dat er geen benzine/diesel meer kwam. Gelukkig blijft de optie open voor importeren . Ik ga nog veel plezier beleven met deze auto!!!En een bekijks !!!
 12. Ok nou misschien is dat tussenmodel wel mooi, we wachten af. Nee voorlopig heerlijk met de Soul hoor, raar ik had een site gevonden waar ze je helpen om een auto te importeren, ik zal wel zien. Kosten waren niet echt hoog.
 13. Ja die importeur is geen watje ha ha ha . Nou ja dan maar eens over een paar jaar over de grens kijken toch?? En wie weet ....wie weet... komen ze er op terug ,blijven hopen.
 14. Kijk zo denk ik er ook over dus! Maar toch denk ik als de dealers en of de weinige SOUL rijders dit niet aangeven ....tja
 15. Hoi, Ik weet niet of er hier al een topic van is....maar wat vinden wij Soul rijders er eigenlijk van dat de Benzine/Diesel uitvoering niet meer komt??
×
×
 • Create New...