rick_m

Leden
 • Aantal items

  23
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Community reputatie

1 Neutraal

Over rick_m

 • Titel
  Newbie

Algemeen

 • Geslacht
  Man
 • Woonplaats
  Harderwijk
 • Auto ('s)
  Kia Niro 2017
 • Auto ('s)
  Toyota Aygo 2012

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. rick_m

  Niro's 2018

  Hm, geen accu meer... kan je dan niemand meer helpen met startkabels?
 2. rick_m

  Verwarming alleen op ramen

  Vreemd trouwens dat de dealer mij dat niet kon vertellen...
 3. rick_m

  Verwarming alleen op ramen

  Het liefst wil ik ook dat de auto het allemaal zelf regelt, maar ik kreeg last van koude voeten Ah super! Dank voor deze reactie. Ik ga het morgen even proberen, maar het klinkt logisch.
 4. rick_m

  Verwarming alleen op ramen

  Beste Niro rijders, ik heb de laatste tijd last van het volgende probleem: Ik kan de verwarming niet goed instellen. Wanneer ik de verwarming op bijv. de voeten wil zetten, switcht hij na 2 seconden weer door naar ramen, met daarbij het woord "auto". Het lukt soms de hele reis niet om dit te wijzigen. Ik heb het vermoeden dat er een sensor is die bepaalt dat er op de ramen moet worden geblazen. Maar de dealer kan niks vinden, omdat het probleem zich op dat moment niet voor deed. Wie herkent dit? Zit er ergens een sensor die gereinigd moet worden? Of is het een software fout?
 5. rick_m

  DRL Dag Rij Verlichting

  Ik kwam er laatst achter dat de dagrijverlichting uit ging, toen ik de handrem activeerde (in het geval van een Niro moet je hem natuurlijk intrappen) Hebben alle Niro's dat? En weet iemand waarom dat is? Overigens heb ik de verlichting nu altijd AAN, bij mist en regen ben ik graag goed zichtbaar, ook aan de achterkant.
 6. rick_m

  Witte platen wel of niet standaard bij een trekhaak?

  Blokhuis Harderwijk leverde er ook een witte plaat bij!
 7. rick_m

  Prijs van de stinger is bekent

  Ik weet dat http://femmefrontaal.nl/ de Stinger al heeft getest. Een vriend van mij heeft hem voor de lens gehad. Er zal binnenkort wel een verslag verschijnen...
 8. rick_m

  Werking van de SCC (Smart cruisecontrol)

  Ja, de remlichten gaan vanzelf aan bij hard remmen. Je kan het in het donker wel zien in de achterruit (weerkaatsing op de ruitenwisser)
 9. rick_m

  Beltoon handsfree wijzigen?

  Ik heb wel eens dat mijn telefoon wat traag reageert, en dat mensen aan de telefoon dan nog een stukje van de beltoon mee krijgen "zozo, had je de radio hard staan"
 10. rick_m

  Wist jij dat? Niro handigheidjes op een rij.

  Wat ik handig vindt: De adaptive cruisecontrol werkt normaal gesproken vanaf 30km/u. Maar als je in de file stil staat, en daarna sneller dan 10km/u gaat, dan kan je op 'reset' drukken en dan is de cc weer geactiveerd!
 11. rick_m

  Oplaad nivo energiemeter Niro

  In de bergen heb ik hem wel op 100% gehad. Nadeel was dat toen de motor aan sloeg, en de auto ging afremmen op de motor.
 12. rick_m

  Verbruik Niro

  Voor de vakantie zat ik op 18.143 km en 1.037 liter. Dat maakt 1 op 17,49. Ik zal hem binnenkort eens bijwerken. Zie hier de link: Spritmonitor Maar wat al geschreven wordt, maakt het nogal uit of je veel snelweg of provinciale wegen rijdt. Ik rij ca. 20% snelweg, 5% met een aanhanger/caravan en de rest stad/provinciale wegen.
 13. rick_m

  Android Auto

  Ik heb een Samsung S5 en heb er wel wat voor moeten installeren voordat het werkte. Geen idee welke android versie ik heb.
 14. rick_m

  Hoe bevalt de parkeerrem in de praktijk?

  Ik gebruik de parkeerrem ook niet. Misschien moet je hem zo af en toe intrappen zodat de boel niet vast gaat zitten... de dealer adviseerde wel om hem in de bergen te gebruiken. Het is alleen wel jammer dat ik geen handrembochtjes meer kan maken maar goed, ik verwacht voorlopig geen sneeuw....
 15. rick_m

  Parkeersensoren voor

  Wel vreemd dat deze optie niet standaard op de executive line zit. Moet de dealer het er achteraf op schroeven? Werkt het dan wel in het dashboard van de auto?