Ga naar inhoud

casper

Leden
 • Aantal items

  122
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  4

casper won de laatste dag op 9 december 2018

casper had de meeste 'vind ik leuk' inhoud!

Community reputatie

16 Goed

Over casper

 • Titel
  Lid

Algemeen

 • Geslacht
  Man
 • Woonplaats
  Noord-Holland
 • Auto
  Kia Niro

Recente bezoekers van dit profiel

694 profielweergaven
 1. casper

  Verbruik is raar

  Die korte ritjes verklaren het wel ja. Als ik de kids naar school breng (5km) dan verbruikt hij bij mij ook 1 op 15 of lager. Ik laat ze daarom ook meestal met de fiets gaan . Ik moet wel zeggen dat ik op de hele kortje ritjes de verwarming maar uit laat Meestal wordt het pas warm als ik er al ben en heeft alleen maar benzine verstookt.
 2. casper

  Verbruik is raar

  Ben het niet eens dat de Niro geen stads auto is. Hybride doet het juist goed in de stad. Er even van uit dat de motor warm is. Dan haal ik in de zomer soms 1 op 25 in de stad. In de winter verschilt het tussen de 1 op 18 en 20 maar soms ook hoger. Op de snelweg als je rond de 100 rijd moet 1 op 20 mogelijk zijn. Ik heb dat regelmatig gehaald in de winter. Je motor moet dan wel warm zijn Als je 120 of 130 gaat rijden is het over dan zak je zo naar de 1 op 17. Toch even naar je rijstijl kijken of even langs gaan bij de dealer.
 3. casper

  Verbruik is raar

  Waar antwoord je nou op?
 4. casper

  Verbruik is raar

  Ik moet ook zeggen dat de bc dicht in de buurt komt van de werkelijke gemeten waardes. Je zou het nog even aan de tank kunnen meten om zeker te zijn. En dan terug naar de garage. Ik vind je vebruik verschill van voor en na de update wel zorgelijk. I
 5. casper

  garage

  Mijn oude peugeot ooit eens bij de dealer in onderhoud gehad en ben daar alleen maar voor mijn gevoel opgelicht. Ik was gewoon een nummer waar ze veel aan wilde verdienen. Toen naar een algemen garage gegaan die alle orginele onderdelen gebruikte en alle computers had om de auto uit te lezen. Ik ben nooit meer naar de peugeot garage gegaan wat een goede garage was dat. Dus ik heb eens met dropje niet alles over 1 kam scheren. Er zijn echt wel goede garages die de klant nog als klant behandelen.
 6. casper

  Verbruik Niro

  Ik heb de executive line. Dus de meest ongunstigste op het gebied van vebruik. Op dit moment zit ik tussen de 1 op 18 en 19 maar alles heeft te maken met temperatuur en wat voor ritjes je rijd. Als ik naar Arnhem ga dat is voor mij 140km. Dan pak ik de A2 en rijd rond de 100 en een paar stukjes 120 dan is nu met dit weer 1 op 20 mogelijk. Als ik thuis werk en de kids naar school moet brengen ben ik al blij met 1 op 14. Terwijl in de zomer ik ze naar school breng met 1 op 22. Dus temperatuur maakt het verschil zeker als de motor niet warm wordt (lees kort stukjes) verder merk ik dat de truuk is om veel de auto laten uitrollen om op te laden en de energie daarna weer te gebruiken maar dat is ook het idee van Hybride.
 7. casper

  leasing

  Hoe zit het met schade (maar ook krasjes en deukjes) als je de auto na 4 jaar weer moet inleveren? Ik hoor daar soms wel verhalen dat je die kosten moet betalen bij inleveren.
 8. casper

  leasing

  Vorig jaar heb ik ook naar lease gekeken maar de executive line kon ik er niet tussen vinden. Er zijn wel degelijk beperkingen met lease. Als je tevrden bent met de basis versie dan is lease een prima oplossing. Ik ben een erg nare eigenschap dat ik graag de meest uitgebreide versie wil en daarna ook nog all beschikbare opties ik weet het, het is een van mijn slechte kanten
 9. casper

  lease auto

  Ok?
 10. casper

  leasing

  Zou het uitmaken dat je al zo lang schade vrij rijd? Stel dat een jonge vent van 20 jaar dit contract aangaat zal hij dan het zelfde betalen? Ik betwijfel het. Maar weet niet zo goed hoe privat lease werkt.
 11. casper

  leasing

  Ik ben het eens dat een 11 maanden oude auto goedkoper is dan nieuw. Maar ik zie veel mensen de prijs vergelijken met een nieuwe. En dat vind ik niet helemaal terecht. Over het algemeen is de prijs is de folder niet de prijs wat mensen betalen. Daarnaast zijn er een aantal voordelen. Zelf de kleur en uitvoering kunnen kiezen en eerste eigenaar. Wellicht niet voor iedereen belangrijk. Ik heb de auto nieuw gekocht. En veel kenissen verklaarde me voor gek en zeiden dat ik voor een 2e hand moest gaan. Ik heb tot op de cent uitgerekend dat ik met onderhandelen opmde auto, accesoires en all seasen banden 11,2% minder heb betaald dan de catalogus prijs. En nu wel de auto heb die ook echt wilde en ben de eerste eigenaar. Zeg niet dat het slecht is om voor een 2e hands auto te gaan. Maar nieuw is niet altijd zo slecht als het lijkt
 12. casper

  Winterbanden voor de Niro

  Voor mij was het 300. Denk dat het ook afhankelijk is of je al wat korting hebt gekregen op de auto. Ik heb het gelijk gevraagd dus tijdens het onderhadelen. Denk dat dat scheelt.
 13. casper

  stand kachel

  Ben benieuwd hoe deze werkt voor de 600, euro. Maar je lease de auto toch? Vind je dat niet zonde van je geld? En mag het eigenlijk wel van het lease bedrijf.
 14. casper

  KIA e-Niro

  Zoals eerder gezegd is. En ook wat mijn bedoeling was. Topics maken dat maakt het overzichterlijker. Denk niet dat een aparte forum nodig is. Gewoon topics aanmaken
 15. casper

  KIA e-Niro

  Dat klopt. Maar is het niet mogelijk om een nieuwe topic te starten? Bijvoorbeeld. Laden E niro. Of ervaring vebruik, etc. na een paar weken is dit topic niet meer te overzien.
×

Belangrijke informatie

Door deze site te gebruiken ga je akkoord met onze Gebruiksvoorwaarden.