Jump to content
 • Sign Up

casper

Leden
 • Content Count

  166
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  4

casper last won the day on December 9 2018

casper had the most liked content!

Community Reputation

19 Goed

About casper

 • Rank
  Lid

Algemeen

 • Geslacht
  Man
 • Woonplaats
  Noord-Holland
 • Auto
  Kia Niro

Recent Profile Visitors

966 profile views
 1. casper

  Lkas

  Staat bij mij ook altijd aan. Zeker op lange ritten werkt het goed. Heb liever de 30 sec warning uit als je je stuur los laat. In combinatie met active cruisecontrol maakt het het rijden een stuk prettiger.
 2. casper

  Lkas

  Op misschien even het boekje lezen. Staat er echt in hoor
 3. casper

  Kfferbakmat Kia Niro

  Bedankt. Ik ga volgende week even op zoek
 4. casper

  Kfferbakmat Kia Niro

  Hoi Dropje, Waar heb je de bekleding vandaan? ik ga binnenkort even de plank zagen maar zoek nog zwarte bekleding om erop te maken.
 5. Ik heb zelf echt overwogen om voor de phev te gaan. Zeker omdat ik 14 zonnepanelen heb en naast mijn huis kan parkeren. Maar ik kwam financieel gewoon steeds niet uit. De meerkosten en zwaardere gewicht kon ik niet compenseren. In mijn berekeningen. Dus voor de HEV gegaan. Iets wat ook mee speelde is dat ik graag het luxe model wilde met 18 inch. En die was niet leverbaar op de phev. Of het werd nog veel duurder. Ik denk idd dat als je veel kleine stukjes rijd en kan laden het intressant kan zijn. Anders bied het je alleenmaal nadelen. Zoek maar eens in andere forums. Waar mensen klagen dat de pit er uit is als de accu leeg is vanwege het gewicht.
 6. Meeeens. Ik vind het voornamelijk handig om hem in de houder te plaatsen en het scherm te zien. Vooral bij google maps kan je hem als 2e scherm gebruiken. En dan is het prettig als hij naast het scherm zit van de auto. Soms moet ik de telefoon unlocken als spotify niet start. Is meer een bug. Maar zo zie je maar dat je toch af en toe de telefoon nodig hebt.
 7. casper

  Verbruik Niro

  Ik haak ook af
 8. Volgens mij zit deze er nog in bij dropje. Ik haal ook regelmatig de bakken eruit en laat het wiel er in. Scheelt toch wel wat ruimte. Met 3 kinderen heb ik de ruimte wel nodig als we een paar dagen weggaan. Als ik binnen kort tijd heb dan ga ik ook een plank maken.
 9. Ik moet eerlijk zeggen dat de navigatie van Kia niet vreselijk slecht is. De kaarten zijn wat verouderd idd. Maar het ziet er best goed uit. Maar moet er wel bij zeggen dat ik de nav voor het grootste deel gebruik voor de snelheid, flitspalen en files. Meestal weet ik hoe ik moet rijden en staat de nav dus op stil. De ene keer dat ik hem nodig heb omdat ik de weg kwijt ben. (Wat niet veel gebeurt) doet hij het toch best aardig. Welicht dat ik het gewoon niet genoeg gebruik om de problemen die jullie hebben te zien En als ik het vind tegenvallen heb dan pak ik mijn iphone er bij. Het is idd nog steeds een stuk beter dan die oude papieren kaarten.
 10. casper

  Niro Chippen

  En 1 op 20 in vebruik ?
 11. casper

  Verbruik Niro

  Als ik die reden ook zou hebben. Dan wist ik het wel. Dan zijn er een hoop alternatieven die erg hard gaan
 12. casper

  Verbruik Niro

  Maak je niet druk binnenkort krijgen we alle bewijzen van Henk en hopelijk de tips zodat wij ook allemaal zo zuinig kunnen rijden bij 160 met caravan. Ik probeer de humor er nog een beetje in te zien.
 13. casper

  Verbruik Niro

  Ik ben het even kwijt maar goed. Ik wacht met spanning af want gem 160 en 1 op 20 wordt steeds beter. En die top van 200 klint ook wel goed. ben nu erg nieuwsgierig geworden.
 14. casper

  Verbruik Niro

  De display heeft alleen maar aan wat je rit was. Dit js niet 100% accuraat. Maar kan wel als een indicatie gebruikt worden. 4,8 is 1 op 20 bij 100km. Eerst zei je gemiddeld 120km/u. Dat is nog al een verschil. Hoe heb je gemeten dat je gemideld 120km/u hebt gereden? Wat dan heb je exht hard gereden. En hoe kom je dan op 1 op 20? Klopt dit wel? Want dan heb je echt een super zuinge auto. En dat willen we allemaal wel. Ik rijd een paar keer per jaar naar Frankrijk en heb veel getest bij 120km/u gaat het verbruik snel naar beneden en is voor mij 1 op 20 niet meet haalbaar. Het is belangrijk dat je juiste info geeft omdat andere in dit forum er wat aan kunnen hebben. Dus als je inderdaad 1op20 haalt bij een gem snelheid van 120 dan graag wat meer bewijs en info. Want ik wil dat ook wel halen. Dankje wel.
×
×
 • Create New...