Jump to content

casper

Leden
 • Content Count

  190
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  4

casper last won the day on December 9 2018

casper had the most liked content!

Community Reputation

25 Excellent

About casper

 • Rank
  Lid

Algemeen

 • Geslacht
  Man
 • Woonplaats
  Noord-Holland
 • Auto
  Kia Niro

Recent Profile Visitors

1,096 profile views
 1. Je hebt gelijk. Diesels en auto’s met meer zwaardere motors doen dit vaak wel beter. Als de max snelheid in Maart naar 100 gaat dan gaan we het wel merken. Ik vind het jammer dat we niet meer goed kunnen doorijden (buiten de spits) maar voor het benzine vebruik is dit wel perfect.
 2. Van het weekend een test gedaan van en naar parijs. Ik rijd dit meerdere keren per jaar. met 4 personen en volle bagage getankt voor ik weg reed en op de heenweg rond de 100 en 110 gereden. Gemiddeld 1 op 19,5 verbruikt. op de terugweg weer getankt bij vetrek en nu aardig door gereden 140 op de teller waar kon. De rest max toegestaan. Bij aankomst 1 op 15,8 verbruikt. Eigenlijk bevestigd dit alleen maar wat ik al eerder heb geconstateerd. De Niro rijd zuinig tot max 110 daarna niet meer.
 3. casper

  Niro 2016

  Ok?
 4. casper

  Welke velgen?

  Zal wel aan mijn liggen maar het zal mij niet snel voorkomen dat ik iets zo duur koop en dan vlak voor het geleverd wordt niet weten wat voor velgen ik ga krijgen. Ik zoek dat over het algemeen tot in de puntjes uit. het zal me gebeuren dat ik denk mooie velgen te krijgen en dan krijg ik plastic wieldoppen en dat gaat me dus niet gebeuren.
 5. casper

  Kia Niro Audio upgrade

  Inderdaad
 6. casper

  Kia Niro Audio upgrade

  Werkt prima hoor. Zeg maar eens “speel michael Jackson op spotify”.
 7. Is al veel over geschreven. Gebruik de zoek knop even.
 8. casper

  Kia Niro Audio upgrade

  Via usb kan je ook switchen van playlist. je kan nu ook Siri gebruiken. (Iphone). En zoeken naar nummers. Gebruik ik zelf haast nooit. Voel me altijd een beetje idioot als ik tegen de auto schreeuw om een nummer te spelen
 9. casper

  Kia Niro Audio upgrade

  Ik deel je mening. gebruik het ook al maanden en spotify werkt prima. Mijn telefoon ligt ergens in de auto en bedien alles via de kia knoppen en scherm. Snap dus de opmerking niet waarom de telefoon in de hand gehouden moet worden.
 10. casper

  Zijwindschermen

  Misschien bespaard op isolatie om het gewicht lager te houden? Geen idee of dat waar is maar kan me er iets bij voorstellen.
 11. Zit nu nog op 1 op 20. Straks wordt dat wel minder als het nog kouder wordt.
 12. casper

  Lane assist / lkas

  Je kan het via het menu uitzetten. Staat echt in de handleiding hoor.
 13. casper

  Niro PHEV airco/kachel

  Er is al eerder over geschreven in deze forum. Maar voor de meeste incl ik is het lastig om er financieel mee uit te komen. ik heb serious overwogen om voor de phev te gaan maar kon de meerprijs never nooit terug verdienen. Zelfs niet met mijn 14 zonnepanelen en kunnen laden op mijn werk. probleem is dat nederland geen subsidie meer heeft en andere landen nog wel. Kia zet de prijs te hoog in. Dus voor veel andere landen is het nog wel interessant. Naast het financiële deel wilde ik niet inleveren op de luxe. En idd de kachel die in de winter steeds de motor laat aanspringen is niet geweldig. jammer want ik had er graag voor gegaan.
 14. Had je iets anders verwacht?
×
×
 • Create New...