Jump to content

casper

Leden
 • Content Count

  232
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  7
 • Country

  Netherlands

casper last won the day on March 7

casper had the most liked content!

Community Reputation

39 Excellent

About casper

 • Rank
  Lid

Algemeen

 • Geslacht
  Man
 • Woonplaats
  Noord-Holland
 • Auto
  Kia Niro

Recent Profile Visitors

1,370 profile views
 1. Je kan het zeker wel aan of uit zetten
 2. In de handleiding die je als het goed is hebt gekregen staat wel hoe je hem aan kan zetten. je kan het ook wel vinden in het menu. Weet even niet zo snel waar in het menu. Maar het is snel te vinden.
 3. Top. Is altijd nog beter dan de speakers loskoppelen
 4. Gebr Instellingen en dan naar geluid. Daar kan je hem zachter zetten.
 5. Bij mij kan deze gewoon zachter gezet worden hoor.
 6. Ik gebruik zelf een Brodit houder die op de carplay usb poort is aangesloten. Werkte perfect voor een paar jaar. Stop de telefoon in de houder en kan carplay gebruiken, laad op en slingert niet door de auto. Maar de kabel geeft nu problemen. Waarschijnlijk versleten. Ik twijfel om een nieuwe te kopen of toch wireless te gaan. Maar vind 146 euro wel echt nog teveel. Ik volg hier nog even. Zie het nut van draadloos toch ook wel.
 7. Usa is wel online.
 8. Nee is van 2018. Ik heb het knopje nog nooit gebruikt. Alleen om hem af en toe uit te zetten. Hij gaat dan weer aan als ik ga rijden of in R heb gezet.
 9. Bij mij doen ze het gewoon altijd. Ik heb een tijd geleden een handleiding gepost in dit forum. Zoek er maar eens naar. Misschien staat het daar in.
 10. casper

  trilling en stuiteren

  Bekend probleem. Lees de forum maar eens door of gebruik de search.
 11. Bedoel je mijn post of de enorm vele Ads die de beheerder plaatst ? mijn post is niet als reclame bedoelt. Als je de vele ads bedoelt op de website dan ben ik het met je eens. Ik kan de site niet eens meer op mijn iphone of ipadMini laden. Moet nood gedwongen mijn computer op ipad air gebruiken. Anders zie ik meer reclame dan forum posts en ze overlappen ook vaak de tekst. waarschijnlijk zal deze post wel weer verdwijnen. even voor de duidelijkheid reclame is nodig om een paar centen er mee terug te krijgen. Maar ik denk dat het soms echt teveel is.
 12. Zo doe ik het nu ook. Maar ik heb nog wat moeite om dit al rijdend te doen. Daar moet ik nog wat mee oefenen.
 13. Als het niet te vochtig is dan kan dat wel. ik zet hem vaak uit een paar km voor ik thuis kom. Dan rijd ik deze km’s vaak op de accu. ook zet ik hem onderweg ook wel eens een paar km uit. Vaak in de bebouwde kom. Je merkt dat hij dan veel meer op de accu gaat rijden. je moet een beetje spelen en aanvoelen. Meer het probleem blijft dat de auto de motor warm zal willen rijden. Dus helemaal op de accu rijden gaat je niet lukken.
×
×
 • Create New...